Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kukukaka
    30. Travanj 2014. 14:48

E nećeš vjerovati, to su steznici koje je moja mama koristila kad je rodila, jako su očuvani i kvalitetni, a ona ih je kupila u Austriji davne 70-i neke. Veličina mi je odgovarala jer kad je ona bila mojih godina, imala je istu kilažu kao i ja, čak imam i njezine trudničke hlače. Inače ne znam kako izabrati veličinu steznika, ali pretpostavljam da uzmeš veličinu koju si nosila prije trudnoće.

chocolate
    30. Travanj 2014. 14:55

Što ti je kvaliteta naših mama, toliko godina i još koriste.. 
    hvala ti svakako, idem poslije u skitnju pa ću svratiti do neke apoteke valjda će oni znati što više..

bjap
    30. Travanj 2014. 17:51

Ajme koja rasprava  O steznicima nisam razmišljala jer sam negdje čitala da je bolje da se mišići sami drže i izgrađuju, ali ne znam jel se odnosilo na steznike poslije poroda ili za stezne gaćice u trudnoći , površno preletila preko slova pa ne znam.

Milamil, nisam razmišljala o dodatnoj torbi, dokumentaciju sam mislila strpat u džepić sa strane. Šogorica mi je rekla da je ona svoju torbu imala u rađaoni, a poslije u sobi ispod kreveta. Baš sam ju bila pitala zbog uložaka i svih stvari budući da nam na gini nisu dali da išta bude izvan ormarića, a ona tak kaže da je nemoguće da ti sve stane u ormarić i da u rodilištu smiju imat u torbi ispod.

E sad, što si pitala za veličinu torbe, kupila sam neku torbu manju u Viktoru, nisam još ništa stavljala u nju jer nisam sve nabavila i jer se bojim pomirišat torbu budući da je jako smrdila po kineskom i ne znam jel se uspjela izračit . Za svaki slučaj da mi sve ne stane, onda ću 3 paketa uložaka odvadit, tu i tamo koji ručnik, koju rolu WC papira, sve stavit u vrećicu i zamoliti muža da mi donese sutradan kada nam bude u posjet dolazio. Nemoj zaboraviti pripremiti i robu sebi za izlazak. Jesi stavila pelene za bebu? Znaš da su nam rekli da zna nestati pelena preko vikenda. Ja još toliko toga moram pokupivati...dudu i bočicu sam danas iskuhala, završila sam s peglanjem dječje robice i svojih stvari za rodilište, još trebam dekice i ogradicu oprati, ali to ću idući tjedan kad budem sigurna da će biti lijepo sunčano 

antonio
    30. Travanj 2014. 18:43

Hej moja Bjap pa ti si nam vec spremna ali i bolje tako, evo ja cu pocet od iduceg tjedna polako se spremati nista jos nisam kupila osim jedne haljinice i dva bodica ali haljinica je preslatka,i one velike stvari sam kupila a sad moram svu robicu jer imam sve plavo.

bjap
    30. Travanj 2014. 18:52

antonio

Hej moja Bjap pa ti si nam vec spremna ali i bolje tako, evo ja cu pocet od iduceg tjedna polako se spremati nista jos nisam kupila osim jedne haljinice i dva bodica ali haljinica je preslatka,i one velike stvari sam kupila a sad moram svu robicu jer imam sve plavo.

Ajme ženo pa tebe sve manje ovdje..nadam se da si mi dobro!  Da ne bude offtopic, spremna sam više manje, ali ima tog još dosta za kupiti, češalj, škarice, štapiće za uši, fiziološka, gaze za pupak, pelene i tetre...i ima za oprati dosta toga, urediti kolica... Sinoć sam sanjala da sam prokrvarila i da odmah trebam u bolnicu, a torba mi nije spremna, i u toj panici ne mogu ništa...

cedevita2
    30. Travanj 2014. 19:08

Sudeci po svemu tome sto bismo trebali ponijeti,izgleda da nama za bolnicu treba ruksak ili putna torba skoro???! uhhh... 

bjap
    30. Travanj 2014. 19:11

cedevita

Sudeci po svemu tome sto bismo trebali ponijeti,izgleda da nama za bolnicu treba ruksak ili putna torba skoro???! uhhh… 

Putna torba. Gledaj samo dok staviš uloške, spavačice, ogrtač, ručnike i nekoliko rola wc papira...već je puna. A ima tu još sitnica. Od kozmetike do ne znam ni ja čeg sve ne...

cedevita2
    30. Travanj 2014. 19:17

Zato i kontam,kak ce to sve stati..a u putnu torbu vec ce nekako-i da,sami ulosci zauzmu pola torbe..  Prva mi je trudnoca pa i ne znam..znači to sve ide s nama čim se krene roditi??

bjap
    30. Travanj 2014. 19:22

Valjda, i meni je prvi puta. Vjerujem da mi pola toga sa spiska neće trebati, ali nek se nađe. Bolje da ja ponesem nego da muž poslije kopa po kući i traži , iako sumnjam da ću izbjeći takvu situaciju. Upravo sam ažurirala popis, predugačak je. 

cedevita2
    30. Travanj 2014. 19:46

Heeee...ufff...i meni zato isto bolje ponjeti nego da mi muz u tome svemu kopa i trazi,sumnjam i da bi nasao,hehe  moram si i ja prepisati taj spisak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI