Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kukukaka
    30. Travanj 2014. 14:48

E nećeš vjerovati, to su steznici koje je moja mama koristila kad je rodila, jako su očuvani i kvalitetni, a ona ih je kupila u Austriji davne 70-i neke. Veličina mi je odgovarala jer kad je ona bila mojih godina, imala je istu kilažu kao i ja, čak imam i njezine trudničke hlače. Inače ne znam kako izabrati veličinu steznika, ali pretpostavljam da uzmeš veličinu koju si nosila prije trudnoće.

chocolate
    30. Travanj 2014. 14:55

Što ti je kvaliteta naših mama, toliko godina i još koriste.. 
    hvala ti svakako, idem poslije u skitnju pa ću svratiti do neke apoteke valjda će oni znati što više..

bjap
    30. Travanj 2014. 17:51

Ajme koja rasprava  O steznicima nisam razmišljala jer sam negdje čitala da je bolje da se mišići sami drže i izgrađuju, ali ne znam jel se odnosilo na steznike poslije poroda ili za stezne gaćice u trudnoći , površno preletila preko slova pa ne znam.

Milamil, nisam razmišljala o dodatnoj torbi, dokumentaciju sam mislila strpat u džepić sa strane. Šogorica mi je rekla da je ona svoju torbu imala u rađaoni, a poslije u sobi ispod kreveta. Baš sam ju bila pitala zbog uložaka i svih stvari budući da nam na gini nisu dali da išta bude izvan ormarića, a ona tak kaže da je nemoguće da ti sve stane u ormarić i da u rodilištu smiju imat u torbi ispod.

E sad, što si pitala za veličinu torbe, kupila sam neku torbu manju u Viktoru, nisam još ništa stavljala u nju jer nisam sve nabavila i jer se bojim pomirišat torbu budući da je jako smrdila po kineskom i ne znam jel se uspjela izračit . Za svaki slučaj da mi sve ne stane, onda ću 3 paketa uložaka odvadit, tu i tamo koji ručnik, koju rolu WC papira, sve stavit u vrećicu i zamoliti muža da mi donese sutradan kada nam bude u posjet dolazio. Nemoj zaboraviti pripremiti i robu sebi za izlazak. Jesi stavila pelene za bebu? Znaš da su nam rekli da zna nestati pelena preko vikenda. Ja još toliko toga moram pokupivati...dudu i bočicu sam danas iskuhala, završila sam s peglanjem dječje robice i svojih stvari za rodilište, još trebam dekice i ogradicu oprati, ali to ću idući tjedan kad budem sigurna da će biti lijepo sunčano 

antonio
    30. Travanj 2014. 18:43

Hej moja Bjap pa ti si nam vec spremna ali i bolje tako, evo ja cu pocet od iduceg tjedna polako se spremati nista jos nisam kupila osim jedne haljinice i dva bodica ali haljinica je preslatka,i one velike stvari sam kupila a sad moram svu robicu jer imam sve plavo.

cedevita2
    30. Travanj 2014. 19:08

Sudeci po svemu tome sto bismo trebali ponijeti,izgleda da nama za bolnicu treba ruksak ili putna torba skoro???! uhhh... 

cedevita2
    30. Travanj 2014. 19:17

Zato i kontam,kak ce to sve stati..a u putnu torbu vec ce nekako-i da,sami ulosci zauzmu pola torbe..  Prva mi je trudnoca pa i ne znam..znači to sve ide s nama čim se krene roditi??

bjap
    30. Travanj 2014. 19:22

Valjda, i meni je prvi puta. Vjerujem da mi pola toga sa spiska neće trebati, ali nek se nađe. Bolje da ja ponesem nego da muž poslije kopa po kući i traži , iako sumnjam da ću izbjeći takvu situaciju. Upravo sam ažurirala popis, predugačak je. 

cedevita2
    30. Travanj 2014. 19:46

Heeee...ufff...i meni zato isto bolje ponjeti nego da mi muz u tome svemu kopa i trazi,sumnjam i da bi nasao,hehe  moram si i ja prepisati taj spisak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.