Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    02. Svibanj 2014. 13:51

Bolje je da budeš spremna, za ne daj Bože! Sigurna sam da bih i ja na tvom mjestu učinila isto. 
    Labelo je potreba svake žene, ne mogu to muškarci shvatiti. Moj MM ne može shvatiti kako se mogu mackati Labelom kad je ljeto. I onda kad mu pokušam objasniti da i ljeti usnice pucaju, i treba ih zaštiti od UV zračenja, naiđem na smijeh - baš kao i ti u svom slučaju! Pusti njih nek se smiju...
    Čini mi se da u DM-u ima sredstvo za izlačenje mirisa vlage iz odjeće? Možda bi ti to moglo pomoći kod smrdljive kineske torbe? 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:49

uh vidim da se pocelo o lobellu raspravljat...bjap i MarijaŠ niste jedine ovisnice... ja sam takva ovisnica o lobellu da se mazem svakih 5-10 minuta...jedan lobello mi potraje najduze tjedan i pol..
    moj muz se vec i pomirio s tim tako da vec tocno zna kakav mi mora biti jer sam samo sa jednim zadovoljna...

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    02. Svibanj 2014. 16:50

Ma mislim koliko ej koštala da bi i sredstvo bilo skuplje. Svekrva će mi posuditi torbu, ima ih nekoliko a ne treba joj više. Da sam ja kupovala torbu, pogotovo ovako trudna, sigurno bih ju pomirišala 

bjap
    03. Svibanj 2014. 23:07

E, mame koje ste pitale gdje ima steznjaka..upravo sam ih vidjela u dm-ovoj knjižici s popustima za trudnice. Dakle, popust na antialergijski steznik poslije poroda je 50 kn 

chocolate
    03. Svibanj 2014. 23:12

bjap

E, mame koje ste pitale gdje ima steznjaka..upravo sam ih vidjela u dm-ovoj knjižici s popustima za trudnice. Dakle, popust na antialergijski steznik poslije poroda je 50 kn 

A u kojoj to trgovini? U dm-a ih nema..

chocolate
    03. Svibanj 2014. 23:20

Nema u dm-a.. Vidjela sam to u toj knjižici, ne znam o kojoj se trgovini tocno radi, al mislim da je u mojoj blizini nema. Pogledat cu u ponedjeljak u apoteci, rekla mi je danas frendica da ih tamo mora biti.. Hvala ti svakako.. 

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 10:05

curke ovaj kupon iz dm-ove knjizice za steznik vam vrijedi samo za internet trgovinu (www.steznik.com) pise vam to na poledini kupona...

chocolate
    04. Svibanj 2014. 10:17

Tina0208

curke ovaj kupon iz dm-ove knjizice za steznik vam vrijedi samo za internet trgovinu (www.steznik.com) pise vam to na poledini kupona…

Bas sam to jutros vidjela.. ;)

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 10:29

da,skuzila sam da to nije ni jedna primijetila... i na nekim drugim kuponima iz te knjizice pisu posebni uvjeti kupnje tako da nisu svi kuponi bas iskljucivo za dm.

chocolate
    04. Svibanj 2014. 11:52

Tina0208

da,skuzila sam da to nije ni jedna primijetila… i na nekim drugim kuponima iz te knjizice pisu posebni uvjeti kupnje tako da nisu svi kuponi bas iskljucivo za dm.

Nisu ovi na kraju knjižice, Magic baby.. ne znam šta još ima, ali njih rijetko kada i gledam, jer manje više ništa od tih trgovina nema u mojoj blizini.. a iskreno rijetko kada okrećem te kupone i čitam šta piše na poleđini..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI