Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    02. Svibanj 2014. 13:51

Bolje je da budeš spremna, za ne daj Bože! Sigurna sam da bih i ja na tvom mjestu učinila isto. 
    Labelo je potreba svake žene, ne mogu to muškarci shvatiti. Moj MM ne može shvatiti kako se mogu mackati Labelom kad je ljeto. I onda kad mu pokušam objasniti da i ljeti usnice pucaju, i treba ih zaštiti od UV zračenja, naiđem na smijeh - baš kao i ti u svom slučaju! Pusti njih nek se smiju...
    Čini mi se da u DM-u ima sredstvo za izlačenje mirisa vlage iz odjeće? Možda bi ti to moglo pomoći kod smrdljive kineske torbe? 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:49

uh vidim da se pocelo o lobellu raspravljat...bjap i MarijaŠ niste jedine ovisnice... ja sam takva ovisnica o lobellu da se mazem svakih 5-10 minuta...jedan lobello mi potraje najduze tjedan i pol..
    moj muz se vec i pomirio s tim tako da vec tocno zna kakav mi mora biti jer sam samo sa jednim zadovoljna...

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    02. Svibanj 2014. 16:50

Ma mislim koliko ej koštala da bi i sredstvo bilo skuplje. Svekrva će mi posuditi torbu, ima ih nekoliko a ne treba joj više. Da sam ja kupovala torbu, pogotovo ovako trudna, sigurno bih ju pomirišala 

bjap
    03. Svibanj 2014. 23:07

E, mame koje ste pitale gdje ima steznjaka..upravo sam ih vidjela u dm-ovoj knjižici s popustima za trudnice. Dakle, popust na antialergijski steznik poslije poroda je 50 kn 

chocolate
    03. Svibanj 2014. 23:20

Nema u dm-a.. Vidjela sam to u toj knjižici, ne znam o kojoj se trgovini tocno radi, al mislim da je u mojoj blizini nema. Pogledat cu u ponedjeljak u apoteci, rekla mi je danas frendica da ih tamo mora biti.. Hvala ti svakako.. 

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 10:05

curke ovaj kupon iz dm-ove knjizice za steznik vam vrijedi samo za internet trgovinu (www.steznik.com) pise vam to na poledini kupona...

Tina0208
    04. Svibanj 2014. 10:29

da,skuzila sam da to nije ni jedna primijetila... i na nekim drugim kuponima iz te knjizice pisu posebni uvjeti kupnje tako da nisu svi kuponi bas iskljucivo za dm.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.