Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    06. Svibanj 2014. 14:10

netreba ti puno meni je za tri dana bilo dosta 5 kom i to sam imala te babske prvi dan je ubiti najgore jer krvaris dosta pa prode ali poslje netreba .

chocolate
    06. Svibanj 2014. 15:34

Ja nosim kufer sa sobom..  nije prevelik, mislim da će mi sve stati u njega pa i da će čak ostati malo viška vremena.. A nisam se još počela pakirati, kupila sam skoro sve, osim par sitnica i nadam se da ću do kraja tjedna srediti i torbu tj kufer.. :P

chocolate
    06. Svibanj 2014. 16:25

Meni još torba preostaje i onda mogu samo čekati.. :)

bjap
    06. Svibanj 2014. 18:24

Ja sutra obavljam dm i možda još koje kakve trgovine, vidjet ću koliko se mužu bude dalo. I onda još operem tetre kad ih sutra kupim, dekice, ispeglam to sve i gotova.  I da ne zaboravim, moram si naći neku torbu!! 

Nemojte zaboraviti staviti si vrećicu za odjeću koju imate na sebi kad dođete rodit da vam muž to odnese.

cedevita2
    06. Svibanj 2014. 18:51

I meni je vrijeme vec da se pakujeeeem  sve je pripremljeno i kupljeno,robica sređena,oprana,opeglana..samo bi si trebala torbu spakovati(a inače mi je nesto najmrskije pakovanje i raspakiravanje)heee...al sto se mora,mora se..!  

chocolate
    06. Svibanj 2014. 19:08

Meni je najgore pocet to pakiranje jer ne znam koliko cu ostati, sto mi moze trebati sto ne, ne bi htjela potezati bzvz stvari. Tako da mislim da cu spremiti ovo najosnovnije a ostalo cu spremiti muzu doma u vrećice pa nek donosi sto mi bude falilo. Jel tko zna jel ista torba za prirodan porod i carski?

Tina0208
    06. Svibanj 2014. 20:33

ajme bjap kojih ti problema imas s torbom...jesi nasla nesto kod mame???

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    06. Svibanj 2014. 20:35

Nisam ni stigla kod mame - svekrva našla još jednu, bit će odlična!!! Ako šta i nestane, stavit ću dio stvari u vrečicu da muž donese sutradan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.