Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    29. Travanj 2014. 14:48

Moje su doslovno do pupka, još vel 44/46, u Kauflandu su 2 para 26kn. Ma to za carski sam negdje davno čitala da ne smiju imati rub, ali kukukaka dobro kažeš, rez je niže.

Milamil, pa kud je beba sad ošla na zadak? Koja ti je doktorica to gledala? Moju su frendicu pripremali za carski zbog zatka, ali se mali mislim u 37.-38. tjednu okrenuo. Iskreno se nadam da će se i tvoja beba namjestiti kako treba. Probaj vidjeti u ljekarnoj za jednokratne gačice, ili Muller. Nikad ih nisam vidjela ali vjerujem da su sve papirnate 

chocolate
    30. Travanj 2014. 11:19

Jutro cure.. Vidim da su krenule pripreme torbi na veliko. Mene jutros uhvatila mala panika. Poznanica koja je trebala roditi skoro 2 mjeseca nakon mene je sinoć rodila. A u mojoj torbi su za sada samo ručnici, paket chicco uložaka, paket vira, neseser s higijenskim potrepštinama, pelene za bebu, grudnjak za dojenje, par jastučića za dojenje, jedna spavačica, dva paketa jednokratnih gačica i 3 para onih babskih pamučnih za svaki slučaj da se nađe. Tako da danas pod hitno idem uzeti još nekoliko paketa vira (bila prije par dana u dm-a al im bila nestašica  a nije mi se dalo voziti do drugog dm-a) i ovo sitnica što mi fali.. I onda sve to ide u kufer.. Tako da više ne mislim na to.
    Ovdje svi spominjemo razne vrste uložaka, spavačice, ogrtače..ali nisam vidjela da je itko spomenuo steznik za poslije poroda.. Jel ga vi mislite kupovati i nositi sa sobom u bolnicu? Gdje se uopće mogu kupiti ti steznici i kako znati koja veličina treba??
    E da, jesam li ja jedina koja se ne opterećuje ovom dodatnom torbom za dokumentaciju, mobitel, punjač...?? Ja sam mislila nositi samo kufer i torbu koju inače nosim, ovisi sada koja će taj dan biti na repertoaru, al u njoj mi je svakako novčanik sa zdravstvenom, trudnička knjižica od kako je imam, samo ubacim punjač, bez mobitela svakako nigdje ne idem, bocu vode i nešto za prigristi.. I vrečicu u koju ću odvojiti jedne jednokratne gačice, par uložaka...da mi odma bude blizu kad zatreba..

chocolate
    30. Travanj 2014. 12:09

Ja se ne mogu zamisliti da igdje idem bez novčanika. Samo ću izvaditi iz njega kartice, ostaviti nešto gotovine i to je to.. Inače imam osjećaj da bi sve to pogubila.. 
    Meni je soba za bebu cijela spremna, robica oprana, ispeglana i složena.. Moram još oprati par sitnica i jedan komplet posteljine, ali to čeka malo ljepše dane.. 
    Ovdje kod nas manje više svi nose te steznike, i to ih stavljaju odma poslije prvog dizanja i tuširanja. Ne znam samo kako ide to sa steznikom nakon carskog reza.. Mada se nadam da će mi se beba okrenuti i da ću ga izbjeći..

• kukukaka
    30. Travanj 2014. 14:18

Ja sam u bolnicu ponijela manju putnu torbu i još svoju torbicu (torbetinu) s dokumentima i novčanikom (bez kartica) i to mi je sve stajalo kod sestara, kao u nekom hodniku. S obzirom da sam jela ujutro u pola 7, a rodila u 21h navečer, pitala sam ih u međuvremenu jel smijem nešto jesti, ali rekli su ne. Dok sam mogla šetati, sama sam si uzela vode, a kasnije ništa. I ponijela sam dva steznika, jedan veći i jedan manji i obukla sam veći sutra ujutro kad je prošla vizita, a manji dan poslije i nosila sam ga oko 3tjedna.

chocolate
    30. Travanj 2014. 14:38

Bravo mmama, moram odvojiti labello, već sam ga spremila u neseser sa svim ostalim potrepštinama. Mi u boks ne smijemo nositi torbe sa sobom, ostaje nam sve u predrađaoni, tako da voda i hrana dolazi u obzir jedino nakon poroda. Srećom sa mnom na porod ide frendica koja radi u bolnici, tako da ću ipak imati neke privilegije tipa koji gutljaj vode..
    kukukaka di si nabavila te steznike? i kako si znala odrediti veličinu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.