da i ja sam primijetila sasvim slucajno jer mi je odmah bilo cudno kako bi taj steznik imali u dm-u...onda sam skuzila
Laura 21.08.2014 :-*
Cure jel znate gdje ni mogla kupiti pamučne gačice za nakon poroda? Svugdje nalazim ove ne pamučne..
Steznik imam, onaj sauna al prvo bi gaćice nosila..
Ja neznam za taj steznik da treba odmah odmah u bolnici neznam tko ga moze stavit na sebe jer vas boli trbuh i maternica i nije preporucljivo odmah ga nosit ja sam ga tek pocela nosit nakon 6 tj od rodenja djece,a na pocetku vam se maternica gci i boli vas dok dojite.Tako po meni iz mog iskustva nema sanse za stednik u bolnici.
Ja sam stznik kupila prek njuskala, kad sam dosla doma iz bolnice. Isti dan nazvala lika i lik mi ga donio doma. 100 kn, one saze.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Trebam pomoć, ima netko tko zna što treba ponijeti u rodilište Rijeka??? Trrebaju li pelene maramice i krema za bebu???
Koliko mi gaća uopće treba? Mislila sam spakirati četvore pamučne i 5 jednokatnih...ne znam jel mi to puno/malo.
Sad me najviše muči putna torba. Iz svoje ne mogu isprati smrad kineskog pa sam tražila svekrvu, al mi njena premalena. Sutra ću pronjuškat kod mame šta ima
Sortiraj odgovore
Najstariji