Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    04. Svibanj 2014. 20:03

da i ja sam primijetila sasvim slucajno jer mi je odmah bilo cudno kako bi taj steznik imali u dm-u...onda sam skuzila

Laura 21.08.2014 :-*

Anabella2
    05. Svibanj 2014. 17:25

Cure jel znate gdje ni mogla kupiti pamučne gačice za nakon poroda? Svugdje nalazim ove ne pamučne..
    Steznik imam, onaj sauna al prvo bi gaćice nosila..

antonio
    05. Svibanj 2014. 17:31

Ja neznam za taj steznik da treba odmah odmah u bolnici neznam tko ga moze stavit na sebe jer vas boli trbuh i maternica i nije preporucljivo odmah ga nosit ja sam ga tek pocela nosit nakon 6 tj od rodenja djece,a na pocetku vam se maternica gci i boli vas dok dojite.Tako po meni iz mog iskustva nema sanse za stednik u bolnici.

05. Svibanj 2014. 20:53

Ja sam stznik kupila prek njuskala, kad sam dosla doma iz bolnice. Isti dan nazvala lika i lik mi ga donio doma. 100 kn, one saze.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

buba5
    05. Svibanj 2014. 21:50

Trebam pomoć, ima netko tko zna što treba ponijeti u rodilište Rijeka??? Trrebaju li pelene maramice i krema za bebu???

bjap
    06. Svibanj 2014. 14:00

Koliko mi gaća uopće treba? Mislila sam spakirati četvore pamučne i 5 jednokatnih...ne znam jel mi to puno/malo. 

Sad me najviše muči putna torba. Iz svoje ne mogu isprati smrad kineskog pa sam tražila svekrvu, al mi njena premalena. Sutra ću pronjuškat kod mame šta ima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.