Možda glupo pitanje, ali..ajd. Meni je isto patronažna spominjala te vir uloške, iskreno nikad ih nisam nigdje na polici skužila pa ne znam kako izgledaju. ali je patronažna njih spomenula uz komentar da su kao od pamuka, točnije nemaju onu ''plastiku'' ko klasični ulošci pa se ne lijepi na ranu. Ali...postoje oni relativno novi od primjerice alwaysa s pamukom (znači isto nemaju plastiku), koje koristim inače i naviknuta sam na njih. Zar oni ne bi bili ok?
nisam sigurna ja ih nisam kupila al mislim da su vir iz ljekarne
a neznam ti to al bolje ti je uzet jedan pak njih ak ti slučajno te always nebudu pasale
cure moje pa meni je sutra prvi od 3 termina :O drugi za 9 dana :O kakoo je brzooo prošloooo
mala huckica... vidiš... to sam isto i ja pomislila... dal bi bilo ok ti drugi bez plastike gore :) ja sam čak razmišljala i kak skinut plastiku s onih klasičnih uložaka pa furat njih.... virova ima u ljekarnama kolko sam čula, možda i u dm, ne znam nisam još obavila tu nabavku.. al evo kak izgledaju https://www.google.hr/search?q=vir+ulo%C5%A1ci&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=rR6YVIXDFIa3UYqkgLAL&ved=0CAYQ_AUoAQ
hahhaha ako je to dokaz snobizma, eto još jednog :) btw.. prvo sam pročitala sob hihi i meni su grozni, odvratni i socijalni i fuj... i mislim da ću na kraju uzet samo 1 paket tih i sve ostale pakete nekih drugačijih a da nemaju plastiku... iako sam čula da neke sestre vole prigovarat na marku uloška... ajd nek mi prigovori, to bi volila čut i vidjet
Tonka :) wow... držim fige da ti se potrefi bar 1 od ta 3, da ne preneseš :)
hvala cure :D
nadam se i ja.. zadnji mi je 5.1 a to je sve tu negdi :D
netko krvari više netko manje, najbolji su vir ili cichho jer nemaju krilca i ne trebaš se još i sa time zahebavat.. pogotovo ako imaš šavova od epi.. ja sa samo 2 šava i jednim unutarnjim nisam znala kak sjest pišat a kamoli kombinirat kak ću stavit uložak.. i btw prva 3, 4 dana sam stavljala po 3 komada i bila sam mirna sat, 2 eto toliko sam ja krvarila..
url=https://lilypie.com]
a znači zbog krilaca i zajebancije se preporučuju chichho i vir :) ak krvarenje poslije poroda ima veze kolko si krvarila one dane u mjesecu meni trebaju onda neki grande veliki.... ma ja si sad sve mislim da ću uzet one jednokratne gaće i njih nafutrat ulošcima...
nego... jel se i nakon carskog krvari jednakom jačinom kao i nakon vaginalnog? mislim znam da se i nakon carskog krvari samo ne znam jel istom količinom...
Sortiraj odgovore
Najstariji