Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    16. Prosinac 2014. 09:32

iz iskustva mogu vam reci da od svih stvari s popisa koje sam utrpala u kofer, najbitnija mi je bila voda, voda, voda i sok :D i keksi! za nakon poroda, naravno :) osim toga ulosci i hrpa gacica, octenispet ( za ranu od ep.), vlazne maramice,wc papir,  spavacice za promijenit ( iako ja sam nosila njihove ), ogrtac za van, papuce i rucnik, purelan mast za bradavice. 
    ostale stvari nisam ni taknula, umorna, iscrpljena, neispavana, boris se sa dojenjem, beba je stalno s tobom..ne stignes ni mislit na kremu za tijelo, labelo, pranje kose 

beag
    16. Prosinac 2014. 09:32

iz iskustva mogu vam reci da od svih stvari s popisa koje sam utrpala u kofer, najbitnija mi je bila voda, voda, voda i sok :D i keksi! za nakon poroda, naravno :) osim toga ulosci i hrpa gacica, octenispet ( za ranu od ep.), vlazne maramice,wc papir,  spavacice za promijenit ( iako ja sam nosila njihove ), ogrtac za van, papuce i rucnik, purelan mast za bradavice. 
    ostale stvari nisam ni taknula, umorna, iscrpljena, neispavana, boris se sa dojenjem, beba je stalno s tobom..ne stignes ni mislit na kremu za tijelo, labelo, pranje kose 

cloudy
    22. Prosinac 2014. 11:53

da ne kopam sad po sve 84 stranice... koliko i koje uloške utrpat u torbu? koji su nekak najpraktičniji? kad se može preći na one klasične menga uloške tipa libress i njima slični? jer oni vir vatirani su mi nekak grozni... bar po izgledu...  i jel uzimati najveće uloške ili?

• tea024
    22. Prosinac 2014. 12:59

Kazu svi pa i evo cure koje su rodile nedavno da su najbolji vir80 zbog rane ako ima itd ili chicco ulosci... pa eto ja sam uzela jedne i druge pa cu vidjeti. Svi kazu da ovisi o krvarenju netko jako krvari a netko cak za kak ti kazes menga uloske :) ili obicne lola oone neke.

Tonka18
    22. Prosinac 2014. 13:26

meni je sestra dala jedan pak tih vir i kupila sam jedan pak chiccocih..  u torbu sam spremila par komada chicco i pak vir za prvu ruku a onda mi uvik mama može donit kasnije ostatak

cloudy
    22. Prosinac 2014. 13:30

fala cure :) budem onda i ja te vir spakirala... jedino šta me buni je količina... iako mi mogu to donijeti ne da mi se gnjavit ljude oko sebe ulošcima... a i kolko ih pripremit za doma?  jer ja malo van grada živim (malo: čitaj 15ak km) a to mi se u lokalnoj trgovni ne da kupovat  a opet mi se ni dragog ne da slati po to do grada... joj... kak ja mrzim ta pakiranja stvari... i šta mi je palo na pamet... morat ću si gaće kupit jer su mi sve moje dosadašnje malko male... imam ih taman 10ak komada u koje moje razjačano dupe stane... i sad ak njih potrpam u torbu do poroda bum bila gologuza hihihi a da ne spominjem grudnjake za dojenje...

Tonka18
    22. Prosinac 2014. 13:42

ja sebi uopće nemogu nać  grudnjake za dojenje.. big boobs >.<

cloudy
    22. Prosinac 2014. 14:23

moje nisu big al ja ne volim grudnjake bez žice... tak da brijem da ću si ponjet ovaj svoj koji i sad furam, al ću si imat i jedan, dva topića koje mogu imat ko grudnjak

Tonka18
    22. Prosinac 2014. 14:25

ne volim ni ja al nemogu više nijedan svoj pa sam si kupila one kao topiće sa jastućićima 2-3 komada čisto da imam šta obut a doma sam i ovako bez njega

cloudy
    22. Prosinac 2014. 14:30

ja isto doma imam cice na izvolte... tak i tak smo dragi i ja sami ne da mi se patit s grudnjacima još... jer tak i tak kad sjednem trbuh mi je tak nekak blesavo gore visoko da mi se cice preklope preko njega ... a to mi u grudnjaku nije zabavno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.