a onda potrazi kvalitetne...ove iz dm-a meni nisu bile nesto..
Laura 21.08.2014 :-*
Moja preporuka su mrežaste gaćice iz ljekarne, one kao bokserice. Uzela sam jessa jednokratne gaćice iz dma i već drugi dan zvala muža da mi donese mrežaste... Nisu elastične i nakon odlaska na wc su mi počele pucati na guzi. Eto, to je moja preporuka, mrežaste gaćice iz ljekarne, obavezno neki veći broj od broja koji inače nosite jer ipak unutra još idu veliki dugački ulošci. Kad smo kod toga, koristila sam (i još koristim) chicco uloške i stvarno sam zadovoljna.
i ja sam već dosta čitala da su chicco dosta dobro čak i bolji od vira, jer su jako dugački.
Nama su na tečaju rekli nek odemo na plac i nek si kupimo babske pamučne bijele gaće koje idu do pupka, a ne te jednokratne.
Ove mrezaste su super, ja sam ih kupila u dm-u, ne znam koja je marka bila, narancasta je kutija. I nisu skupe.
Ja sam danas službeno nabavila i zadnju stvarčicu za torbu i spremila sve
Uzela sam nekakve gaće u Mileru jednokratne, da vam pravo kažem ne znam jel su do pupka il do kud, ali više nikakve ne kupujem, te idu samnom, poslužit će valjda
rekla je sestra da bude nam lakše da nam nekaj trbuh stisne, da se budemo ugodnije osjećale.
Sortiraj odgovore
Najstariji