joj isto je i kod nas na Bračaku... al sta cemo...ovima u radaoni je bitniji doktor...hehe...
u TA ipak mogu malo pocekati...
Laura 21.08.2014 :-*
I tak ja jučer dobim od predstojnice bolnice mail s popisom stvari za trudnice što nositi u Vinogradsku bolnicu. Ni spomena da treba nositi bilo što za bebe osim kad se ide van iz bolnice.
Hmm. Nadam se da će ga i objaviti na njihovoj stranici da svaka trudnica može pročitati.
Brcka - a kaj su ti napisali...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
mmama ja sam se spakirala po tvojim preporukama...nadam se da budem uskoro put rađaone pa ću prenijeti friške info ostalima
hahah...mmama dobra si... bas si me nasmijala s ovim o tuniki...heheheh
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam jučer u Galebu na Kvatriću kupila dvije pidžame od frotira,izgledaju kao one plišane trenirke,jedna ima donji dio na vezanje,druga je na gumu,njih ću uzeti ako mi bude zima,jer nemaju gumbe,oko 189 kn su,još moram nabaviti dvije spavaćice s gumbima
Ja sam jučer u Galebu na Kvatriću kupila dvije pidžame od frotira,izgledaju kao one plišane trenirke,jedna ima donji dio na vezanje,druga je na gumu,njih ću uzeti ako mi bude zima,jer nemaju gumbe,oko 189 kn su,još moram nabaviti dvije spavaćice s gumbima
Sortiraj odgovore
Najstariji