Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    06. Rujan 2014. 16:40

bubica - ja sam svoje kupila na "moje krpice" stranici, polovne za 20 kn kom. Ali ja i inače kupujem second hand odjeću.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

bubica11
    06. Rujan 2014. 17:12

Jao za 20 kn?? Odlično.nije mi na pamet pao second hand!doduše nasla sam kod nekog makedonca na placu u spanskom spavaćice za 40 kn pa sam kupila tamo.eto ako je netko iz tog dijela da se zna

Iskrica1347
    06. Rujan 2014. 18:11

Ha moraš malo kopati, i nije da ćeš uvijek naletjeti, ja sam imala sreće, ali eto i to se nađe. Ali velim, ja se i inače često oblačim (i sebe i kćer) u second hand varijanti, tako da je meni to normalno..

Pilici
    06. Rujan 2014. 19:01

Bubice moj bivsi kvart spansko hehe ja imam jednu spavacicz ali bije na gumbe tak da cu si svakako morat kupit

zebrica

bubica11
    06. Rujan 2014. 20:36

Curke vidim da ste mi u sve super upućene kako sto treba, za razliku od mene haha kad nemam nikog iskreno kog bih pitala.pa jedno kratko i malo off topic pitanje.dobila sam uputnicu za sv duh.obzirom da smo ušli u 37tt.kaze mi ginekolog da odem tamo na kontrolu za 2 tjedna.jel se treba naručiti na sv duh ili samo odem tamo??

bubica11
    06. Rujan 2014. 21:06

Ženske pa što bih ja bez vas divne ste i hvala vam na svim informacijama!!

pčelica9
    07. Rujan 2014. 08:47

A čuj u 11 ne buš došla na red. ja mislim da one zapišu njih barem 4 za jedan termin i tak onda idu dalje jer ja kad sam došla zadnji put bila sam naručena u 8, došla sam oko pola 8, a u čekaoni je čekalo već 10 trudnica. Dobro, meni je to bilo prvi put tamo u ovoj trudnoći ali pitala sam frendicu koja je nedavno rodila i potvrdila mi je da je svaki put minimalno 2 sata čekala. A i znam kad sam išla tam sa prvim da sam uvijek načekavala ko idiot. Ne znam kaj bi vam rekla kad da dođete. Još da vidite koja je fora kad doktora uopće nema u ordinaciji jer mora otići na odjel, pa ga nema 2 sata....

Iskrica1347
    07. Rujan 2014. 16:02

Ha doktor mora otići na odjel, jer je dežuran i u TA i u rađaoni - pa ak treba nekog poroditi, onda mora ići.. To je tak..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.