Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOCKY
    05. Rujan 2014. 08:53

Ja sam sebi stavila sljedece: 2 spavacice 1 pidjamu 2 taice i tuniku. Naravno gacice i grudnjak, iako kod nas u bolnici nisu ljubitelji grudnjaka u bolnici , par carapa tanjih i vjerujte mi vise vam od odjece i netreba a sve si mislim da cu najvise oblacit taice ( zbog uloska) i tuniku pa samo na pregledu skinem taice i opet ih vrnem poslje. I dobra je ideja nositi one prostirke nepropusne jer su skrti za plahte bar kod nas ( kbc os.) sretno svim mamicama....

DOCKY

cloudy
    05. Rujan 2014. 09:06

da, da i te prostirke si isto planiram ponijeti... rezerve radi... al mislim škrtare na ovom, škrtare na onom, ko da ćemo mi to doma odnijeti sve ...

DOCKY
    05. Rujan 2014. 09:09

Strasno je ja sam prosli put bila zgrozena jer nitko u 5 dana koliko sam lezala nije ni pomislio promijenit plahtu pa wtfk, fujjj

DOCKY

cloudy
    05. Rujan 2014. 09:28

ooo ja bi samo tako tražila, i tražila i bila dosadna dok ju ne bi promijenili...pa jel nije malo nehigijenski ležat na krvavim plahtama... lijepa naša hrvatska

Nalah
    05. Rujan 2014. 09:30

Odvratno

DOCKY
    05. Rujan 2014. 09:34

Mozes trazit do nedraga one vicu da nema ja sam mojima rekla da mi donesu obicnu bjelu plahtu i ovu sam dala spremacici da odnese jer je to odvratno

DOCKY

Nalah
    05. Rujan 2014. 09:36

Kao da nije dosta što si pod enormnim stresom od poroda,pa imaš i malo dijete na koje se privikavaš,lud si od svega i još moraš razmišljati o stvarima koje se negdje drugdje podrazumijevaju...kao da smo u nekoj zemlji 3.svijeta.I šta je s onim mamama koje si ne mogu priuštiti sve te kerefeke koje mi moramo same nositi od tih podloga,pa papirnatih gaća,uložaka...ma daj,sramota

pčelica9
    05. Rujan 2014. 09:56

meni isto nisu htijele promijeniti plahtu pa sam si jedno jutro jednostavno sama otišla do ormara gdje je stajala posteljina, uzela plahtu i promijenila ju...bilo je zbrda zdola jer nije bilko onak vojnički namješteno kak one to rade al me nije bilo briga, bar sam bila na čistom. i skužile su poslije i nije im baš bilo drago ali nisu mi niš rekle.

Pilici
    05. Rujan 2014. 14:33

A znaci za vinogradsku ako mi muž nema potvrdu postoji mogucnost da ga neće pustit?prijateljica mi je radala u 12 mj i njezin muž je bio s njom iako nije imao tu potvrdu.isto u vinogradskoj.

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.