Ja sam sebi stavila sljedece: 2 spavacice 1 pidjamu 2 taice i tuniku. Naravno gacice i grudnjak, iako kod nas u bolnici nisu ljubitelji grudnjaka u bolnici , par carapa tanjih i vjerujte mi vise vam od odjece i netreba a sve si mislim da cu najvise oblacit taice ( zbog uloska) i tuniku pa samo na pregledu skinem taice i opet ih vrnem poslje. I dobra je ideja nositi one prostirke nepropusne jer su skrti za plahte bar kod nas ( kbc os.) sretno svim mamicama....
DOCKY
da, da i te prostirke si isto planiram ponijeti... rezerve radi... al mislim škrtare na ovom, škrtare na onom, ko da ćemo mi to doma odnijeti sve ...
Strasno je ja sam prosli put bila zgrozena jer nitko u 5 dana koliko sam lezala nije ni pomislio promijenit plahtu pa wtfk, fujjj
DOCKY
ooo ja bi samo tako tražila, i tražila i bila dosadna dok ju ne bi promijenili...pa jel nije malo nehigijenski ležat na krvavim plahtama... lijepa naša hrvatska
Mozes trazit do nedraga one vicu da nema ja sam mojima rekla da mi donesu obicnu bjelu plahtu i ovu sam dala spremacici da odnese jer je to odvratno
DOCKY
Kao da nije dosta što si pod enormnim stresom od poroda,pa imaš i malo dijete na koje se privikavaš,lud si od svega i još moraš razmišljati o stvarima koje se negdje drugdje podrazumijevaju...kao da smo u nekoj zemlji 3.svijeta.I šta je s onim mamama koje si ne mogu priuštiti sve te kerefeke koje mi moramo same nositi od tih podloga,pa papirnatih gaća,uložaka...ma daj,sramota
meni isto nisu htijele promijeniti plahtu pa sam si jedno jutro jednostavno sama otišla do ormara gdje je stajala posteljina, uzela plahtu i promijenila ju...bilo je zbrda zdola jer nije bilko onak vojnički namješteno kak one to rade al me nije bilo briga, bar sam bila na čistom. i skužile su poslije i nije im baš bilo drago ali nisu mi niš rekle.
A znaci za vinogradsku ako mi muž nema potvrdu postoji mogucnost da ga neće pustit?prijateljica mi je radala u 12 mj i njezin muž je bio s njom iako nije imao tu potvrdu.isto u vinogradskoj.
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji