nemojte me krivo shvatit ali ne idete u hotel, tko želi takav tretman neka ode u apartman.. meni su žene normalno poslije poroda promijenile posteljinu taj dan, kada sam sve zakrvarila, i objasnile usput di posteljina stoji di se zamazana stavlja i drugi dan kada sam opet zakrvarila sam digla guzicu da prostite na izrazu i promijenila si sama.. U vinogradskoj 2012 i sad prije mj i pol ista priča.. nisam sigurna ni od koga očekujete da to radi, babice, sestre za bebu, spremačice ??!
url=https://lilypie.com]
ja idem na sv. duh i u torbu cu spakirati:
3 spavacice
ogrtac - to se jos premisljam
papuce i japanke
carape
jednokratne gacice (10 kom) + dvoje bokserice da mi drze te gacice
grudnjak i jastucici za dojilje
vir uloske 4 paketa
jednokratne podloge
2 velika i 2 mala rucnika
cetkicu za zube, pastu gel za tusiranje, gumice za kosu, cetku za kosu, kremu za lice, labello, stapice za usi
vlazne maramice, wc papir (2 role)
punjac, slusalice
za bebu: pelene, krema za guzu i vlazne maramice
u radaonu cu nositi mobitel, vodu, dokumentaciju, nesto za prigristi, gacice i uloske
uh...nadam se da ce to biti oke...i da nisam sta zaboravila (ako jesam molim da me dopunite) :)
kada cu ici van iz bolnice, muz ce mi donijeti robu za bebu i mene i to je to :)
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Ja sam si stavila i malu kutijicu s soli i biberom jer se jos sjecam kako mi je bljutava hrana bila.I always nocne uloske da si ne zakrvavim spavacicu i ako i to probije imam i one podloge za na plahtu.I kremu za tijelo jer se sjecam kako su me noge znale peci,tj potkoljenice valjda od plahti koje su tretirane tko zna kojim sredstvom za dezinfekciju.
u vinograd navodno nemaju vašeraj više, tj imaju valjda samo bolnički kaj moraju jer nije samo rodilište nego cijela bolnica u pitanju, nema privatno više da im se pere veš, ili jednostavno ima manjka ljudi ili ko će ga znat.. ljepo su mi ljubazno rekli da spavačica nemaju za porod da treba svak svoju, koji je razlog ?? ovo sam čula onak po hodnicima šaputanja za veš pa sad.. živi bili pa vidjeli
url=https://lilypie.com]
Rodila sam u Petrovoj I sve sto mi je trebalo bile su gacice(njih sam dnevno nekih 5, 6 izmjenjala jer sam obilno krvarila I bez obzira na uloske bi mi promocilo na njih...) ulosci(u pocetku vir, a kasnije lola...u bolnici su mi otisla neka 4 paketa), vlazne maramice, sapun za ruke, gazice za malo bljuckalo, dva rucnika, sapunom za ruke sam se otusirala jer na ranu na pocetku ne valja nista od kemije stavljat, a I tusiranje mi je bilo cisto reda radi jer sam bila koma ta tri dana, jedva hodala I ustajala se, natecena I neispavana. Takoder sam uzela sa sobom 3 spavacice. Ujutro prije vizite su nam mijenjale sestre ppsteljinu, bebice su one previjale, tako da pelene koje sam uzela za svaki slucaj uopce nisam u bolnici iskoristila.
14.06.2014. L ♥
mmama neradi se o "hotelskom'' tretmanu vec nedostatku plahti dakle nije u pitanju dali cu ih sama promjenit ili tko vec (a to radi odjelna sestra, to sam i sama po zanimanju)vec je stvar sto plahti dakle nema a totalno je nehigijenski i nehumanoo ostaviti trudnicu/rodilju ostavit 5 dana na krvavom krevetu da ga hhbbees.
DOCKY
Sortiraj odgovore
Najstariji