Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    04. Rujan 2014. 18:20

Eh da...i ja mrzim spavačice...pogotovo po zimi...ali baš kao što beag kaže možda su praktičnije...ja si planiram ponijeti i donji dio pidžame pa ćemo vidit

Boška2
    04. Rujan 2014. 22:31

Evo moja torba spremna!!!!! Sad samo cekati da se moja ljubav malena odluci izaci!

<3<3<3 Karl <3<3<3

pčelica9
    05. Rujan 2014. 08:46

ja nosim dvije....nadam se da ću u njihovoj roditi pa da će mi trebati samo kad me spuste na odjel, a onda ak se zmaže, dam svojima da mi ju operu i donesu opet slijedeći dan...

Nalah
    05. Rujan 2014. 08:50

Dada...nema na čemu,možda su još na sniženju...

Nalah
    05. Rujan 2014. 08:51

Ma ja ću i pidžame i spavaćice i babske čarape,briga me, ne podnosim kad su mi noge gole i hladne

cloudy
    05. Rujan 2014. 08:53

isto dvije... jednu za porod (ako ne dobijem njihovu) i još jednu..ako se i zamaže blizu mi je mama pa će mi ona dofurat čistu... a sve si nekak mislim da ću kupit jednu (tu za porod) a drugu od nje posudit... jer mi se ne da davat lova na spavačice koje ne planiram nositi kasnije

DOCKY
    05. Rujan 2014. 08:53

Ja sam sebi stavila sljedece: 2 spavacice 1 pidjamu 2 taice i tuniku. Naravno gacice i grudnjak, iako kod nas u bolnici nisu ljubitelji grudnjaka u bolnici , par carapa tanjih i vjerujte mi vise vam od odjece i netreba a sve si mislim da cu najvise oblacit taice ( zbog uloska) i tuniku pa samo na pregledu skinem taice i opet ih vrnem poslje. I dobra je ideja nositi one prostirke nepropusne jer su skrti za plahte bar kod nas ( kbc os.) sretno svim mamicama....

DOCKY

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.