Eh da...i ja mrzim spavačice...pogotovo po zimi...ali baš kao što beag kaže možda su praktičnije...ja si planiram ponijeti i donji dio pidžame pa ćemo vidit
Evo moja torba spremna!!!!! Sad samo cekati da se moja ljubav malena odluci izaci!
<3<3<3 Karl <3<3<3
ja nosim dvije....nadam se da ću u njihovoj roditi pa da će mi trebati samo kad me spuste na odjel, a onda ak se zmaže, dam svojima da mi ju operu i donesu opet slijedeći dan...
Ma ja ću i pidžame i spavaćice i babske čarape,briga me, ne podnosim kad su mi noge gole i hladne
isto dvije... jednu za porod (ako ne dobijem njihovu) i još jednu..ako se i zamaže blizu mi je mama pa će mi ona dofurat čistu... a sve si nekak mislim da ću kupit jednu (tu za porod) a drugu od nje posudit... jer mi se ne da davat lova na spavačice koje ne planiram nositi kasnije
Ja sam sebi stavila sljedece: 2 spavacice 1 pidjamu 2 taice i tuniku. Naravno gacice i grudnjak, iako kod nas u bolnici nisu ljubitelji grudnjaka u bolnici , par carapa tanjih i vjerujte mi vise vam od odjece i netreba a sve si mislim da cu najvise oblacit taice ( zbog uloska) i tuniku pa samo na pregledu skinem taice i opet ih vrnem poslje. I dobra je ideja nositi one prostirke nepropusne jer su skrti za plahte bar kod nas ( kbc os.) sretno svim mamicama....
DOCKY
Sortiraj odgovore
Najstariji