Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    19. Kolovoz 2014. 10:59

Vidim da pričate o spavaćicama - ja sam pravi mrzitelj spavaćica, a i pidžama - najbolje mi je u nekoj onak razvučenoj majici i gaćama spavati  - no za rodilište sam kupila dvije spavaćice ove kaj se kopčaju sa strane jer ionak nisam imala doma ništa takvo pa kao ajd tak svejedno kad ih ionako neću nositi poslije. I tak, onda sam došla doma i nakon muških pidžama na kopčanje, običnih majica i potkošulja skužila sam da su mi one najbolje za dojenje po noći - i tak sam već 8 mj u spavaćicama - e da mi je to neko rekao prije ne bi vjerovao 

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 11:42

Ove od Galeba bi još bile prihvatljive i ok je kaj su dugačke

http://www.click4you.com/split/main?lang=hr&link=4&sublink=721&customerId=1219394575968

brcka1902
    03. Rujan 2014. 14:24

I tako ja bila odlucila da pitam na pregledu u vinogradskoj sto sve treba ponijeti i jel muz dobije kutu ili moramo nabaviti sami...ono friske informacije a kad ono nakon 4 sata cekanja, udjem,obavim pregled i bris van...sjetim se van bolnice da nisam pitala....
    Pocela sam zaboravljati, jedina misao bila begaj da me ne ostave u bolnici...ufff..

beag
    03. Rujan 2014. 14:37

ja sam jucer vidjela rodilju koja je izasla na hodnik zbog posjeta, jedva je hodala ( odmah sam se brecnula, uhh ) pa  vjerujem ako si rezan i sivan da ti nije bas lako skidat i navlacit pidzamu i zato je lakse biti u spavacici i zbog pregleda/vizite i odlazaka na wc i tusiranja itd...
    ni ja ih inace ne nosim i ne volim, ali za ovu "prigodu" mislim da su najbolje rjesenje!

brcka1902
    04. Rujan 2014. 09:40

Nalah, termin mi je 07.10. ali kad beba hoće van ne pita koji je datum..svi govore da ću ranije roditi ali nikad se nezna možda i prenesem.Svakako ću vas obavijestiti o novostima...

Sparkle
    04. Rujan 2014. 12:14

Nedavno mi je sogorica rodila u Vinogradskoj... muz dobije kutu tamo :)

Pilici
    04. Rujan 2014. 13:56

Jel bio muž na tečaju ?

zebrica

Sparkle
    04. Rujan 2014. 13:59

Bio je.. i to na onom od 2 dana u domu zdravlja :) prihvacaju potvrdu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.