Vidim da pričate o spavaćicama - ja sam pravi mrzitelj spavaćica, a i pidžama - najbolje mi je u nekoj onak razvučenoj majici i gaćama spavati - no za rodilište sam kupila dvije spavaćice ove kaj se kopčaju sa strane jer ionak nisam imala doma ništa takvo pa kao ajd tak svejedno kad ih ionako neću nositi poslije. I tak, onda sam došla doma i nakon muških pidžama na kopčanje, običnih majica i potkošulja skužila sam da su mi one najbolje za dojenje po noći - i tak sam već 8 mj u spavaćicama - e da mi je to neko rekao prije ne bi vjerovao
Ove od Galeba bi još bile prihvatljive i ok je kaj su dugačke
http://www.click4you.com/split/main?lang=hr&link=4&sublink=721&customerId=1219394575968
I tako ja bila odlucila da pitam na pregledu u vinogradskoj sto sve treba ponijeti i jel muz dobije kutu ili moramo nabaviti sami...ono friske informacije a kad ono nakon 4 sata cekanja, udjem,obavim pregled i bris van...sjetim se van bolnice da nisam pitala....
Pocela sam zaboravljati, jedina misao bila begaj da me ne ostave u bolnici...ufff..
ja sam jucer vidjela rodilju koja je izasla na hodnik zbog posjeta, jedva je hodala ( odmah sam se brecnula, uhh ) pa vjerujem ako si rezan i sivan da ti nije bas lako skidat i navlacit pidzamu i zato je lakse biti u spavacici i zbog pregleda/vizite i odlazaka na wc i tusiranja itd...
ni ja ih inace ne nosim i ne volim, ali za ovu "prigodu" mislim da su najbolje rjesenje!
Nalah, termin mi je 07.10. ali kad beba hoće van ne pita koji je datum..svi govore da ću ranije roditi ali nikad se nezna možda i prenesem.Svakako ću vas obavijestiti o novostima...
Nedavno mi je sogorica rodila u Vinogradskoj... muz dobije kutu tamo :)
Bio je.. i to na onom od 2 dana u domu zdravlja :) prihvacaju potvrdu..
Sortiraj odgovore
Najstariji