Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    18. Kolovoz 2014. 17:43

ja sam si kupila dvije spavaćice za dojenje...jednu sa tim gumbima sa strane kak je opisala pčelica a druga ima na svakoj strani mali prorez kroz koji izvadiš ciku van dok treba a dok nedojiš onda je sve prekriveno i od naprijed izgleda kao da ima jedan široki nabor koji pokriva te proreze...srećom našla sma ih dok sam bila u BiH i tam su dosta jeftinije i obe sam dobila za cc 160kn dok se preračuna

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 08:42

Praktične su,ali su im printovi bože sačuvaj,peseki i medeki,pa nisam ja beba :)))

http://www.mama-nova.hr/index.php/hr/donje-rublje-i-artikli-za-dojenje

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 08:42

Praktične su,ali su im printovi bože sačuvaj,peseki i medeki,pa nisam ja beba :)))

http://www.mama-nova.hr/index.php/hr/donje-rublje-i-artikli-za-dojenje

pčelica9
    19. Kolovoz 2014. 09:15

Ma koga briga za print, bitno je da služe svrsi. S obzirom koliko je teško naći spavačice da imaju gumbiće na dobrim mjestima prolaze i peseki i medeki bez problema. To je veselo...

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 09:20

Mislim da ću ipak potražiti neku s gumbima naprijed i dugim rukavima,jel smijem biti u muškoj pidžami?Pisale ste da su spavaćice najbolje za vizitu,jer ne podnosim te spavaćice inače,a i smrznut ću se

pčelica9
    19. Kolovoz 2014. 09:27

Mislim da u pidžami smiješ biti ako rodiš na carski rez, ili ćeš se svako jutro kad dođe vizita morati skidati jer ti gledaju dolje koliko krvariš, zato je spavaćica praktičnija, skineš ju, legneš u krevet, pokriješ se i pričekaš dok te doktor pregleda i samo poslije navučeš gaćice. S tim da su u nekim bolnicama baš strogi u vezi toga i ne daju ništa drugo nego spavaćice. Malo se raspitaj kako je tamo gdje misliš roditi.

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 10:05

Tak sam i mislila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.