Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me&She
    16. Srpanj 2014. 16:29

hahaha
    mene da muž nije najero da mjesec i pol ranije sve pripremim ja bi valjda počela torbu pakirat tek kad bi trudovi ulovili...
    al njega je bilo frka da bi to njega moglo dopast pa me gnjavio s tom torbom dok ju konačno nisam pripremila

MarijaŠ
    17. Srpanj 2014. 07:08

I ja moram sve konačno samo staviti u torbu i ostaviti ju na čekanju, da svima bude srce na mjestu.
    Ne znam što mi je, stalno to odgađam, valjda mi je frka, jer znam kad spremim - to je to.
    Ali budem do kraja ovog tjedan. Ili možda početkom idućeg. 
    Jel može to onako u manji koferić? Nekako mi je to najzgodnije, da mi se ništa ni ne pogužva i da mi je fino složeno...

Me&She
    17. Srpanj 2014. 07:14

MarijaŠ

Jel može to onako u manji koferić? Nekako mi je to najzgodnije, da mi se ništa ni ne pogužva i da mi je fino složeno…

može, zašto ne

mmama2
    17. Srpanj 2014. 08:31

MarijaŠ

I ja moram sve konačno samo staviti u torbu i ostaviti ju na čekanju, da svima bude srce na mjestu.
    Ne znam što mi je, stalno to odgađam, valjda mi je frka, jer znam kad spremim - to je to.
    Ali budem do kraja ovog tjedan. Ili možda početkom idućeg. 
    Jel može to onako u manji koferić? Nekako mi je to najzgodnije, da mi se ništa ni ne pogužva i da mi je fino složeno…

vidiš moja torba spremna već neko vrijeme ali evo nikako krenut u rodilište pa stalno mislim da nekaj nisam stavila ili provjerila ili da nešto krivo spakirala pa da zato nikako krenuti heheheheheh, pokraj mališe nikako provjeriti to sve..

url=https://lilypie.com]

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    17. Srpanj 2014. 13:26

Mislim da ću tako i ja kad ju jednom spremim. Inače sve provjeravam sto puta, a kamoli da neću to... Bit će spremna do kraja tjedna, pa onda mogu s mirom provjeravati sadržaj svaki drugi dan. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Masha2
    17. Srpanj 2014. 14:12

Hej žene, vi koje brojite sitno 
    jeste spremile samo jednu torbu ili na onu foru jedna manja za rađaonu, a veća za kasnije?

MarijaŠ
    17. Srpanj 2014. 14:14

Masha

Hej žene, vi koje brojite sitno 
    jeste spremile samo jednu torbu ili na onu foru jedna manja za rađaonu, a veća za kasnije?

Ja pripremam dvije... Dakle, jedna manja za rađaonu (tu ću staviti ono osnovno - dokumentaciju, vodu, labelo, maramice, vlažne maramice, jedan paket uložaka, možda manji ručnik ako mi stane...), a u veću sve one ostale potrepštine...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 14:17

ja sam spremila dvije..bas kako je Marija navela tako je i kod mene slucaj...

Laura 21.08.2014 :-*

Masha2
    17. Srpanj 2014. 14:19

I u manju torbu nešto za papati za kasnije ili?  ja se već bojim da ću biti gladna 

MarijaŠ
    17. Srpanj 2014. 14:22

Masha

I u manju torbu nešto za papati za kasnije ili?  ja se već bojim da ću biti gladna 

Definitvno će se naći ili neka voćkica, ili neki energetski prutić... Štapići ili tako nešto. 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI