Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    26. Lipanj 2014. 19:54

MarijaŠ da...02.08 je meni termin ali nekak imam osjecaj da cu u sedmom... vidjet cemo...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 20:04

hehe...  jel tvoja torba isto spremna???

antonio
    26. Lipanj 2014. 20:07

Da da spremna je i ceka put za bolnicu i kosara sa mojom i bebinom robom

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 20:09

e malenoj sam ja za izlazak spremila carapice,duge hlacice i kratki bodi... jel mi treba jos nesto?? oces joj ti stavljat dugo??

Lilly6
    26. Lipanj 2014. 20:15

Ja sam planirala  benkicu ili bodi(dugi rukav) i preko kao onaj kombinezon bez rukava ali sa nogama nezz kako se to zove.Ugl dugo, nekako mi se ovo vrijeme čini skroz prevrtljivo.

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 20:26

aha...onda cu ja stavit jos k tome benkicu sa dugim rukavima za svaki slucaj...a ako bude ruzno vrijeme reci cu muzu da uzme jos i dekicu jednu toplu...

Lilly6
    26. Lipanj 2014. 20:57

U svakom slučaju bolje staviti koju krpicu više nego da zafali. Ja ću staviti par stvarčica i čarapice i kapicu pa kako god da ga obuku.Dekicu i tetra pelenu pa kakvo vrijeme bude vidjet ćemo.

antonio
    27. Lipanj 2014. 06:40

Tina I Lily ja sam svojoj malenoj spremila pamucnu bodybenkicu tanku dugih rukava isto tako rozi kompletic hlacice i maja tanki kompletic hlacice vec imaju one papice a maja je na kopcanje pa cemo vidjet sta kaze sestra i kakvo vrjeme bude i kapica spremila sam tri pelene za siroko povijanje i trokut to je za van do toga sam spremila jos dve pelene u slucaju da malena ogladni od bolnice do kuce pa da je mogu drzat dok se nahrani i podrigne ili u slucaju da bljucka.,he he a za sebe sam uzela haljinicu i slape nesto najlaganije mojim musketirima sam pripremila kosuljice i traperice da budu pravi frajeri kad budu dosli po nas dvije u bolnicu.

MarijaŠ
    27. Lipanj 2014. 08:03

Kad već pičate o toj robici za prvi izlazak... Koju ste veličinu pripremile? Ja sam baš jučer prolazila kroz sve i računala što bih još trebala nadokupiti, pa mi se čini da moram uzeti još nešto veličine 50...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.