Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    17. Srpanj 2014. 14:22

ne,zato jer dok radas nesmijes jesti u slucaju da moras na carski rez...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 14:23

....to ide u vecu torbu i posluzis se kad se vratis iz radaone...

Masha2
    17. Srpanj 2014. 14:26

Znam, hahaha, zamišljam na što bi to izgledalo 
    ok, nešto za prigristi u veću torbu.

Tina0208
    17. Srpanj 2014. 14:30

ee tako jee.....

mmama2
    17. Srpanj 2014. 14:53

ne trebaš za gricnuti u veću torbu stavljati, možeš u tu manju, samo naravno ne jesti dok sve nije gotovo jer evo kod mene bila situacija da sam rodila normalno i bila je gužva, bila sam sa  malim u boksu možda 20ak min i "šutnuli" me na hodnik na ona dva sata za oporavak prije tuširanja i odlaska u sobu a ja naravno, baš ništa imala sa sobom, umirala sam od gladi i žeđi jer mi je sve bilo u velikoj torbi u ormariću ispred rađaone i došla do toga tek u sobi.. sada neću ponoviti grešku u malu torbu ide voda, hrana(malo nekaj ali za energiju ili banana i sl) labelo i evo tako te maramice za osviježiti se, mobać...

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    17. Srpanj 2014. 19:19

Mmama ima pravo!! Tako ni ja nisam imala nista za jesti , nisam jela preko 20h ,, imajte u svojoj maloj torbi nesto za pregrist jer nikad neznate koliko dugo necete jest,i nemojte samo jednu malenu cokoladicu nece vas to nimalo zasitit :/ i u velikoj torbi svakako imajte sok i neke grickalice jer ja opet nisam imala i toliko mi je trebao secer da su mi cimerice dale sok,a MM se ujutro prosvercao da mi donese da ne cekam do 16:30 do posjeta,, tako da eto imajte sa sobom nesta za klopat :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 09:02

eh super da ste napomenule...sad cu i ja promijenit strategiju...hehe

bjap
    18. Srpanj 2014. 13:46

Ja sam imala samo jednu torbu. U radjaoni mi nije trebalo nista, al dobro kratko sam bila. Babica je poslije samo utela gace, ulozak i mobitel.

Prije odlaska u bolnicu sam razmisljala jel da jedem ili ne, no nisam bila gladna pa nisam. Kad sam prodisavala trudove na stolu mislila sam da cu se ispovracat od bola i sva sreca da nisam jela. 

Zanimljivo da nakon poroda jedva da imam potrebu za labelom, a bila sam ovisna.

Tina0208
    18. Srpanj 2014. 13:52

uh ja bi na porodu valjda umrla da lobello ne moze samnom...

18. Srpanj 2014. 15:01

Vjerojatno ovisi o bolnici, ali ja recimo nisam smjela ni jesti ni piti dok nisam dosla u sobu, znaci ni ta 2 sata dok sam lezala na hodniku. Cim sam rodila sam pitala jel smijem piti, al su mi rekli da jos 2 sata nista. Imala sam sve u maloj torbi, al eto nije bilo koristi od toga. Mob sam imala cijelo vrijeme sa sobom.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.