Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    19. Srpanj 2014. 14:23

a????? a neeeeee...................

Laura 21.08.2014 :-*

19. Srpanj 2014. 15:02

Ma ne mora znaciti da ces ih dobiti. Ja sam ih dobila mj dana prije poroda i brzinski sanirala, jer sam reagirala cim sam primjetila malu primjenu. Bila sam sigurna da ce mi se vratit na porodu, ali eto nisu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    19. Srpanj 2014. 16:46

Tina ni ja nisam nikad u zivotu imala hemeroide,a jedan sam dobila poslije poroda od tiskanja,,ah prezivi se i to draga boli i nemres sjesti ,, ja sam tek sjela 10-ti dan :/ cak ni savovi nisu bili bolni za sjedenje koliko taj hemeroid koji je bio bas pored tih savova   ali to prode a bebica ostane :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• kukukaka
    20. Srpanj 2014. 08:10

Protiv hemoroida je dobra svinjska mast zajedno s cvijetom od nevena, moja mama je to inače pripremala jer je imala problema s tim, a i operirala ih je. Meni je izašao jedan mali posije poroda, ali za koji mj se povukao. Korislila sam Hemopropin i prošlo je.

Lida2
    20. Srpanj 2014. 09:33

Ja s tim moram priznat nisam imala problema. Meni je stvarno porod prosao ok sa 2 sava nakon kojeg sam sjedila po turski cim su me stavili u sobu. Imala sam jedan kad sam ostala sad trudna al je nakon nekog vremena sam nestao. Ko zna...mozda ce mi sad iskociti kod ovog poroda

Tejuska♡
    20. Srpanj 2014. 11:05

Meni se taj hemeroid povukao nakon 5 dana nisam nicime mazala..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    20. Srpanj 2014. 17:59

Pa ja ih nikad u životu nisam imala, pa možda ne dobijem ni pri porodu. Dao Bog...
    Znači bilo bi dobro da si i tu neku kremicu pripremimo? Vidiš, ne bih nikad o tome razmišljala...

Krešimir 19.08.2014. <3

Boobie
    20. Srpanj 2014. 19:24

Nisam ni ja imala do proslog poroda kod spontanog... i odtad se vracaju cim prestanem paziti na to da imam redovitu stolicu... vjeruj mi prepoznat ces jer neces moc sjest na guzu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.