Ma ne mora znaciti da ces ih dobiti. Ja sam ih dobila mj dana prije poroda i brzinski sanirala, jer sam reagirala cim sam primjetila malu primjenu. Bila sam sigurna da ce mi se vratit na porodu, ali eto nisu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tina ni ja nisam nikad u zivotu imala hemeroide,a jedan sam dobila poslije poroda od tiskanja,,ah prezivi se i to draga boli i nemres sjesti ,, ja sam tek sjela 10-ti dan :/ cak ni savovi nisu bili bolni za sjedenje koliko taj hemeroid koji je bio bas pored tih savova ali to prode a bebica ostane :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Protiv hemoroida je dobra svinjska mast zajedno s cvijetom od nevena, moja mama je to inače pripremala jer je imala problema s tim, a i operirala ih je. Meni je izašao jedan mali posije poroda, ali za koji mj se povukao. Korislila sam Hemopropin i prošlo je.
Ja s tim moram priznat nisam imala problema. Meni je stvarno porod prosao ok sa 2 sava nakon kojeg sam sjedila po turski cim su me stavili u sobu. Imala sam jedan kad sam ostala sad trudna al je nakon nekog vremena sam nestao. Ko zna...mozda ce mi sad iskociti kod ovog poroda
Meni se taj hemeroid povukao nakon 5 dana nisam nicime mazala..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pa ja ih nikad u životu nisam imala, pa možda ne dobijem ni pri porodu. Dao Bog...
Znači bilo bi dobro da si i tu neku kremicu pripremimo? Vidiš, ne bih nikad o tome razmišljala...
Krešimir 19.08.2014. <3
Nisam ni ja imala do proslog poroda kod spontanog... i odtad se vracaju cim prestanem paziti na to da imam redovitu stolicu... vjeruj mi prepoznat ces jer neces moc sjest na guzu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji