meni je 28.7 termin ali isto mislim da bude prije, obzirom da je vrijeme svakakvo, prevrtljivo uzela sam dva kompletića, duge hlačice, pamučne dolje zatvorenih nogica i body benkicu isto dugi rukav, jedan 50, jedan 56, računam pa da je i 63 stupnja vani ipak je to novorođenče i ne može baš 3 dana staro dijete golih ruku i nogu van iz rodilišta, nadam se da nas ne budu puštali u 12, pol 1 doma kao prvi put sa P jer u 7 mj je to najgore vrijeme za biti vani, već ili ujutro ranije ili popodne kaj čisto sumnjam, ali eto, kaj bude bude..
meni je 28.7 termin ali isto mislim da bude prije, obzirom da je vrijeme svakakvo, prevrtljivo uzela sam dva kompletića, duge hlačice, pamučne dolje zatvorenih nogica i body benkicu isto dugi rukav, jedan 50, jedan 56, računam pa da je i 63 stupnja vani ipak je to novorođenče i ne može baš 3 dana staro dijete golih ruku i nogu van iz rodilišta, nadam se da nas ne budu puštali u 12, pol 1 doma kao prvi put sa P jer u 7 mj je to najgore vrijeme za biti vani, već ili ujutro ranije ili popodne kaj čisto sumnjam, ali eto, kaj bude bude..
Tako sam i ja pripremila,ipak to su male bebice i ja sam uzela sve broj 56

url=https://lilypie.com]
pa zar jedino meni pise na odjeci velicina 50-56...????
pa zar jedino meni pise na odjeci velicina 50-56…????
ovisi di si kupovala, mi imamo kompletić iz MTČ-a i vel je 50, svaki proizvođač drugačije radi naravno.. nezz kakva bude curica bila al znam da je P sve bilo ogromnooooo kad smo doma išli iz rodilišta pa eto, za svaki slučaj jedan manji jedan veći.. e sad mame curica kakva su vaša iskustva sa širokim prematanjem, ja dečka svog nisam ni jedan dan tako imala zamotanog jer su kukići od prvog dana super, čula sam da sa curicama treba ipak više brige vodit oko toga da bude kao više problema pa mi nema smisla robicu 50 i 56 natrpavat kad ta tetrica široko zamotana ne stane u hlačice 50 recimo, ako me kužite??!!

url=https://lilypie.com]
Laura 21.08.2014 :-*
pa hoce mi onda stati siroko povijanje u tu robicu gdje pise da je od 50 do 56??? ja se nadam da hoce...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji