Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    21. Srpanj 2014. 15:04

Ja sam 30. tjedan i sve je doma... Samo moram ubaciti u torbu a nikak mi se ne da... Ali budem prije pregleda slijedeci tjedan da ne bi bilo...

Iskrica1347
    21. Srpanj 2014. 15:37

Iako ću biti tek 29/30 tjedan ja ću za svaki slučaj pripremiti jednu priručnu torbu i kad idem na more - zlu netrebalo, nek se nađe - ono 1 spavaćicu, neke blesave balerinke, wc-papir, malo uložaka i to... da ne bi bilo nismo znali.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Lilica
    21. Srpanj 2014. 16:12

ufff vidim vi vec spremne a ja u 33. tjednu nemam nis  za bebu  smo sve nabavilii al sad jos tu ssvoju torbu da spremim, saad u srijedu idem na pregled, valjda mi nece vec onda trebati

Lida2
    21. Srpanj 2014. 17:42

Pa ni ja nemam jo s nis a u 31tt sam
    Nekak mi se to cini jos rano. Sa prvim sam valjda 2 mj imala spremnu torbu. Sad moram tek u soping da kupim kaj mi treba pa tek onda spremat Imam drugih briga koje su mi prije torbe

MarijaŠ
    21. Srpanj 2014. 19:46

Mene je uhvatila panika prošli tjedan, jer sam vidjela tu da su neke cure bile spremne prije mene, pa sam onda obavila još jedan shopping sa stvarima za sebe... Sad sam u 36. tjednu, tako da eto - nisam ni ja prerano... Ali budući da u petak idem na pregled i UZV, ipak da budemo spremni... 
    Iskrica, mislim da bih i ja tako isto kao i ti pripremila onako par sitnica za prvu ruku, tako da se nađe. 
    Mislim, kad bolje razmislim, mene je mama nekako uvijek učila da i inače u životu imam kao nešto bolju pidžanicu, veš i tako nešto kozmetike viška za ne daj Bože. Ali se ja toga ne držim... hihihihi 

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    21. Srpanj 2014. 21:58

....danas usla u 34. tjedan, torbu jos nisam spremila...a ni kupila stvari koje mi trebaju....na more sam ponjela samo svu trudnicku dokumentaciju da imam za svaki slucaj, al nije mi palo na pamet da se mogu porodit dok sam na moru, pa nisam nist drugo ni uzela
    ..mislila sam sljedeci tjedan kad se vratim otici u shopping po te stvarcice sto mi trebaju za rodiliste, ostalo je uglavnom sve spremno...

Buba_24
    21. Srpanj 2014. 22:06

Pozdrav! Nova sam ovdje bar što se vlastitog komentara tiče, dosad sam samo čitala vaše..evo da i ja podijelim nešto..
    Druga beba je na putu, 34 tt, spol ne znamo.. većina toga za bebu je spremna (čuvali od popišanca, nešto dobili i za curku ako bude trebalo) ali što se tiče moje torbe još ništa..danas sam počela sastavljati spisak nakon što sam vidjela da vas ima koje ste odavno spremne..
    Iz vlastitog iskustva sa prvim porodom bih već trebala sve imati u autu ali nekako mislim da još stignem.
    Slažem se da nikada nije rano za pripreme i kupovinu ali me vrijeme nekako zezne, prebrzo prolazi..tako je bilo i sa B koji je stigao u 37 tt nakon samo 2 sata trudova.
    Baš i nije bilo ugodno pakirati torbu i peglati stvari dok trudovi šarafe svake 2 min ali stigli smo do bolnice..naknadno su mi moji donijeli pola stvari koje nisam imala, sestra je doma sve pripremila tako da nas je ipak sve dočekalo spremno.. Hvala Bogu na sestrama koje uskoče kad zagusti..
    Nadam se da neće biti repriza..

antonio
    22. Srpanj 2014. 07:57

Uh ja svoju torbu svako malo otvorim pa gledam i mislim dali sam sta zaboravila,ali u petak moje torbe idu u auto i onda cemo cekat subotu osim ako nas ne iznenadi prije he he.

Hope
    22. Srpanj 2014. 08:54

S obzirom na moju rizicnu trudnocu i na moguc preuranjeni porod- ja se ne mogu spremati- ali sam od cura u bolnici cula sta je sve potrebno i mama vrlo azurno sprema i nabavlja sve (danas sam 29+4,i nadam se da nece biti nista potrebno prije)...vec od svih ovih boravaka u bolnici i sama dobro znam sta treba,samo jos pridodati uloske,spavacice i to...a za bebu kod nas ne treba apsolutno nista do izlaska van!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.