Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    19. Srpanj 2014. 05:15

Sad sam citala od pocetka, opet, pa vidim da nitko ne spominje jednu bitnu stvar a to je krema za hemeroide haha, mislim da bi i nju pod obavezno trebalo ponijeti  jer ako ispoce a nemas nista... 

Boobie
    19. Srpanj 2014. 09:38

Da, hemeroidi ubijaju... A gle, mast na prst pa s prstom  kad tak boli, snadjes se...

Boobie
    19. Srpanj 2014. 09:58

Mozes, ja sam imala jedan prije mjesec dana, u ljekarni postoje dvije neke biljne kreme hemero protect i hemo propin, druga je navodno bolja... pitala sam za trudnice i to su mi dali... a postoji i stari narodni lijek al je pregadan... cesanj cesnjaka u maslinovo ulje prek noci i poslije u guzu staviti pa dok sam ne izadje... i tak par dana... isprobala moja seka i bolje od bilokoje kreme... samo ne dao Bog da prdneš 

Boobie
    19. Srpanj 2014. 10:14

Hahaha da presmijesno al pomaze, njoj vise kreme nisu pomagale a kad si ocajan sve ces probat  

antonio
    19. Srpanj 2014. 12:06

Za hemeroide je dobra svinjska mast meni je jako pomogla

Tina0208
    19. Srpanj 2014. 13:53

uh...sreca pa nemam problema s tim...

Laura 21.08.2014 :-*

Boobie
    19. Srpanj 2014. 14:13

Sad nemas ali poslije poroda... ne zelim coprat al vjerojatno hoces, od tiskanja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.