Sad sam citala od pocetka, opet, pa vidim da nitko ne spominje jednu bitnu stvar a to je krema za hemeroide haha, mislim da bi i nju pod obavezno trebalo ponijeti jer ako ispoce a nemas nista...
Sad sam citala od pocetka, opet, pa vidim da nitko ne spominje jednu bitnu stvar a to je krema za hemeroide haha, mislim da bi i nju pod obavezno trebalo ponijetijer ako ispoce a nemas nista…
Tocno!!!! Meni je jedan iskocio i stvarao mi triput vecu bol od savova izvana i iznutra!!! Samo sta ja nezz kako bi to namazala od bolova a nista ne vidis

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Da, hemeroidi ubijaju... A gle, mast na prst pa s prstom kad tak boli, snadjes se...
Da, hemeroidi ubijaju… A gle, mast na prst pa s prstomkad tak boli, snadjes se…
Istina!!! A nitko mi nije rekao da to mogu koristit a taman je izrasao pored savova pa je bilo jos gore,,ma ja ni noge nisam mogla rasirit od bolova haha

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mozes, ja sam imala jedan prije mjesec dana, u ljekarni postoje dvije neke biljne kreme hemero protect i hemo propin, druga je navodno bolja... pitala sam za trudnice i to su mi dali... a postoji i stari narodni lijek al je pregadan... cesanj cesnjaka u maslinovo ulje prek noci i poslije u guzu staviti pa dok sam ne izadje... i tak par dana... isprobala moja seka i bolje od bilokoje kreme... samo ne dao Bog da prdneš
Mozes, ja sam imala jedan prije mjesec dana, u ljekarni postoje dvije neke biljne kreme hemero protect i hemo propin, druga je navodno bolja… pitala sam za trudnice i to su mi dali… a postoji i stari narodni lijek al je pregadan… cesanj cesnjaka u maslinovo ulje prek noci i poslije u guzu staviti pa dok sam ne izadje… i tak par dana… isprobala moja seka i bolje od bilokoje kreme… samo ne dao Bog da prdneš
Hahahaha bozee bas si me nasmijala haha

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hahaha da presmijesno al pomaze, njoj vise kreme nisu pomagale a kad si ocajan sve ces probat
Sad nemas ali poslije poroda... ne zelim coprat al vjerojatno hoces, od tiskanja
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji