Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    venera
    21. Svibanj 2014. 18:59

Evo nešto novo što mi je frendica koja je nedavno rodila preporučila da ponesem sa sobom, ali za bebu: duda (jer je njen mali inače bio non stop na cici) i ona zaštita protiv grebanja za rukice jer se skroz izgrebao u ta dva dana po licu, a u bolnici to nisu imali.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

slonich
    21. Svibanj 2014. 23:12

Eto shoping potrepština obavljen u mulleru .uzela sam pelzy uloške,
    jednokratne gačice sam uzela 1 pakovanje(5 kom)
    Osobnu higijenu ,vl.maramice,kreme,pelene..
    jedino jos po spavačice moram 
    preporuka od pedijatrice da se uzme i krema za bradavice!

Lilly6
    22. Svibanj 2014. 11:50

Moja torba je isto manje više spremna, zanima me di ste vi kupovali spavaćice za bolnicu još mi to fali ?
    I u kojem dm-u ,ako netko zna imaju mini pakiranja šampona itd u zadnje vrijeme to nevidjam a prije dok mi nije trebalo bilo je u svakom.

bjap
    22. Svibanj 2014. 14:03

Ja sam si šampon stavila u male bočice. Uvijek ih imam u zalihi, npr. od acetona i sl. jer sam prije dosta putovala pa mi je bilo glupo stalno vući šampon od 400ml. Regenerator stavila onaj od boje za kosu. Ruke ću prati u gelu za tuširanje (premda sam zadnji puta u bolnici u njemu i kosu prala i bila sam oduševljena što napokon nema peruti). U dm-u su ti mali šamponi bili odvojeni od ovih, uvijek nekako blizu blagajne.

chocolate
    22. Svibanj 2014. 14:17

Moja torba je isto spremna u potpunosti, moram samo jos sutra ubaciti jedan donji dio pidzame i to je to.. Danas sam bas bila u dm i uzela te male kupke i losion za tijelo. Šampone i regenerator nisam uzimala a ni necu ih bzvz potezati u bolnicu, jer nekako mislim da necu bas biti u stanju prati kosu pored svega ostaloga..

piper
    22. Svibanj 2014. 14:28

ja si planiram pred porod otić na šišanje tako da šampon i regenerator nebudem ni nosila u bolnicu...i inače nosim ful kratku kosu tako da mi je to olakšavajuća situacija

bjap ja sam jedno vrijeme (faza dok sam puštala kosu) prala kosu najobičnijim sapunom (onim za ruke) i tad mi je bila najčvršća i dala se fino oblikovati tak da je lako moguće da ti se perut povukla od gela za tuširanje

Lilly6
    22. Svibanj 2014. 17:08

Cure di ste vi kupovale svoje spavaćice za rodilište?

DarijaZ
    22. Svibanj 2014. 17:24

cure, a jel bas mora biti spavacica??? ja ih ne podnosim imati na sebi, uvijek mi se nekako sfrču i omotaju oko mene, podignu i svasta nesto...izludi me to!
    mislila sam uzeti donji dio pidjame i gore majice/potkosulje na bretele...sto se dodjenja tice, nebi trebao biti problem, samo izvadim dojku...ili ??

slonich
    22. Svibanj 2014. 17:26

Ja spavačice mislim kupit u dević trgovini.pamucne imaju na kopcanje tanke..i nisu skupe.
    vidjela sam u c&a 2 modela po 100 kn 
    i ima na placu često isto domačih proizvodnji kvalitetne pamucne pa budem i tam zavirila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.