Pa meni sad kako je trbuh narastao čak ni ne smetaju spavaćice jer me nista ne steže okolo kao npr hlačice. Samo što mi se te za dojenje baš pretjerano i ne svidjaju ;-)
U čemu je u biti najzgodnije biti doma kad se dodje iz rodilišta radi dojenja?
ja sam si kupila spavacicu u lidlu kad je ono bila akcija...nazalost nije vise bilo velicina kad sam ja dosla pa sam uspjela kupit samo jednu,al sam si uzela i 2 pidzame... mislim da mi nece bit problem imati pidzamu u rodilistu posto cu majcu za vrijeme dojenja samo dici... nema potrebe da se u rodilistu skrivam dok dojim...
Laura 21.08.2014 :-*
...pa bas to, mislim da nema potrebe da se skrivam u rodilistu dok dojim, a cini mi se prakticnije dici majicu ili nesto tako..pa dok ja otkopčam, zakopčam, spavacicu pa svasta nesto...
a i inace doma spavam u potkosulji ili majici na bretele i gacicama...spavacice ne podnosim, a donji dio pidjame nosim za po doma
Piper, hehe, znači sličan slučaj. nema šta nisam probala protiv peruti ali to me tada spasilo. Naravno, ne perem više kosu u gelu za tuširanje, ali ni ne bacam lovu na skupe šampone. Dobro je meni moj frizer rekao, sve ti je to unutra više sapun nego šampon (osim valjda nekih skupih koncentrata koji se koriste po nekim frizerskim salonima).
DarijaZ, kod nas u Brodu smiješ biti u čemu god hoćeš preko dana, spavaćica je potrebna kod vizite (iako je babica rekla da možemo biti u pidžami i skinuti samo jednu nogavicu - ne mogu si to baš zamisliti). Neki kažu da su preko dana bili u tajicama i majici na bretele. U svakom slučaju, tajice bolje drže uloške. A spavaćice nitko ne voli jer se podižu i svašta nešto. Ja sam stavila 2 spavaćice i jedne kapri tajice i potkošulju/majicu na bretele.
Čula sam i da neke žene koriste one grudnjake kao topiće što su u TopShopu. Ja neki dan slučajno dobila jedan tako da si pravi neću ni kupovati dok ne vidim hoće li mi trebati. Nisam s lovom na "ti" pa eto probat ću ovako.
Znači, ja si nisam još ništa pripremila za torbu osim gaćica i ručnika. I sad me mama napala da koji je meni, pa vidiš koji je datum, moraš imati barem u ormaru spremno... Tako da njoj za ljubav, idem sutra malo pronjuškati kakvih pidžama i spavaćica ima, moćda nađem kakve zgodne papuče i to... Kozmetiku ću ostaviti za neki drugi put.
BTW, kakve ste papuče pripremale? Onako kao kućne ili?
Krešimir 19.08.2014. <3
e mi sutra NAPOKON idemo po kinderbet i prvu polovicu baby stvari koje nam trebaju.. usput cu i za sebe pogledati nesto (za bolnicu)
sretna sam sto se to napokon pokrenulo jer mi stvara vec veliki pritisak
Lilica blago tebi...MM neće nikako da popusti i on bi još čekao...njemu se to sve čini prerano...a i moja mama, njegova baba i moja svekrva su mu napunile glavu da nevalja ništa za bebu kupovat dok se nerodi...jer kao prizivaš lošu karmu...al trudim se ja nagovoriti ga da počnemo pomalo...mislim da ćemo prvo kolica kupit jer zna da se njih uglavnom treba čekati pa je pristao da to čim prije naručimo al opet ne prerano
Sortiraj odgovore
Najstariji