Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    06. Svibanj 2014. 20:41

E super,drago mi je sto si to rijesila..sad se mozes pakirati polako...  i to bez smrada..hehehe

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    06. Svibanj 2014. 20:45

Ma de, to mi mama kupila torbu jer je bila na sniženju, a što je najbolje nije kupila u kineskom shopu. Mislim da sam čak uspjela istjerati smrad još jednim pranjem i sodom bikarbonom, ali - bolje ne!! još sutra shopping u dm-u, pranje tetri i možemo se pakirat!

Tina0208
    06. Svibanj 2014. 21:03

da,blago tebi....

Laura 21.08.2014 :-*

slonich
    07. Svibanj 2014. 14:49

Super savjeti zene !
    Ja sam u 31 tt i isto polako pocinjem spremat torbu .idem u muller po stvari drugi tjedan ,oblekicu jos nisam pocela prati ,to mislim za 2 tjedna..
    počeli smo MM i ja na tečaj hodati jer če mi on bit pratnja pri porodu pa budem imala i koga tamo maltretirat da mi doda vodu,labello (hehe)i druge sitnice
    sretno svim trudnicama

Lilly6
    20. Svibanj 2014. 15:52

Pozz cure,nova sam :-) .Neki dan sam naišla na ovu temu o pripremi torbe za rodilište pa sam vas malo čitala, jer me uskoro isto očekuje sa prvom bebom.Termin mi je 26.07. Pisale ste dosta o Chicco ulošcima da su dobri i da se nalaze u njihovim dućanima i sl., medjutim jučer sam slučajno zapazila da ih drži Konzum pa ako netko nije znao.Pakiranje im je malo smiješno izgledaju kao paket pelena za bebe ;-).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.