E super,drago mi je sto si to rijesila..sad se mozes pakirati polako... i to bez smrada..hehehe
Laura 21.08.2014 :-*
Ma de, to mi mama kupila torbu jer je bila na sniženju, a što je najbolje nije kupila u kineskom shopu. Mislim da sam čak uspjela istjerati smrad još jednim pranjem i sodom bikarbonom, ali - bolje ne!! još sutra shopping u dm-u, pranje tetri i možemo se pakirat!
Super savjeti zene !
Ja sam u 31 tt i isto polako pocinjem spremat torbu .idem u muller po stvari drugi tjedan ,oblekicu jos nisam pocela prati ,to mislim za 2 tjedna..
počeli smo MM i ja na tečaj hodati jer če mi on bit pratnja pri porodu pa budem imala i koga tamo maltretirat da mi doda vodu,labello (hehe)i druge sitnice
sretno svim trudnicama
Pozz cure,nova sam :-) .Neki dan sam naišla na ovu temu o pripremi torbe za rodilište pa sam vas malo čitala, jer me uskoro isto očekuje sa prvom bebom.Termin mi je 26.07. Pisale ste dosta o Chicco ulošcima da su dobri i da se nalaze u njihovim dućanima i sl., medjutim jučer sam slučajno zapazila da ih drži Konzum pa ako netko nije znao.Pakiranje im je malo smiješno izgledaju kao paket pelena za bebe ;-).
Sortiraj odgovore
Najstariji