Sto se tice tog grudnjaka koji je sad snizen na 55kn na njega jos mozete i iskoristit popust iz mullerove knjizice tako da vam ispadne jos jeftiniji ja kupila u cetvrtak
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam uzela veličinu od prilike, jer nije da sam baš u tom dijelu dobila koji broj veći pa mi nije bilo teško izabrati veličinu i na kraju mi odgovara,nemoram se gnjaviti sa mijenjanjem.Probaj si uzeti bar jedan pa možeš kombinirati to sa topićem.Šteta što akcija ne traje duže, kasno sam i ja vidjela.
Trebali bi napraviti temu samo sa akcijama tako da svima bude lakše pratiti a i zgodno je to ne gnjaviš se sa traženjem :-)
Ima tema na forumu Roditelji, zove se nekako Kupujem-prodakem, ali navodno je za akcije. Stavila sam nekoliko puta neke stvari ali nitko to tamo ne gleda.
molim mame sa friškim iskustvom iz vinogrardske da li treba kaj nositi za bebu ili oni imaju sve svoje pa se uzme samo za odlazak kući robica, pelenice i sl.. počinjemo skupljati stavri na hrpicu za torbu za rodilište i više nezz kaj treba kaj ne treba...
url=https://lilypie.com]
Evo moja iskustva za rodilište Sl.Brod, iako više može proći pod općenito.
Imala sam 2 spavaćice i jedne tajice i potkošulju. To je hajmo reći malo ako si u bolnici po vrućinama i znojiš se htio ne htio. Žene su bile u haljinicama, kratkim hlačama, tajicama, majicama na bretele.
Ručnici - 2 velika, 10-ak malih za intimno područje (moglo se proći i bez njih i brisati wc papirom ili vir ulošcima), 1 mali za lice i ruke (ipak su mi trebala dva).
Vlažni toaletni papir koji je trebao poslužiti kao vlažne maramice nisam ni otvorila. Radije sam se prala običnom vodom ili nakvasila vir uložak. Dezinfekcijske vlažne maramice sam koristila.
Vir 80 - ponijela 6 paketa, u bolnici potrošila 4 i pol. WC papir - dovoljne su mi bile dvije role, no to je sve relativno.
Izdajalica - koristila 2-3 dana jer beba nije htjela lijevu dojku.
Od papuča sam imala japanke i kožne papuče, no kako nisam koristila čarape zbog vrućina mogla sam samo s japankama ili gumenim natikačama proć. Gaćice - pamučne koje sam nosila su bile prevelike i nisu dobro držale uložak. Živjele jednokratne gaćice.
Grudnjak za dojilje - nisam ga nosila jer je babica rekla da bolje ne, tek kad sam išla kući stavila sam grudnjak i vidjela koliko je lakše kada nešto nosi težinu dojki, naravno. Jastučići minisu trebali jer mlijeko jako slabo nadolazi. Krema za bradavice je trebala.
Sol - hvala Bogu da sam je ponijela. Ponesite i puno hrane, nama su obroci bili oskudni i večera je bila u 18h, što je rano, a budan si stalno i mora jest. HIPP-ov čaj za dojilje u granulama, žličica i čaša - nisam ponijela ali mi je muž donio.
Meni je bilo najlakše sa spavaćicom, mislim da bi me bokserice stezale i smetale. U spavaćici mi se sve lijepo "luftalo" hahahah. PRvo mi je isto bilo ljetno dijete (11.8.). Tako da - razmislite o spavaćicama
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
hvala ti bjap na tvojem popisu...ima nas sada dosta koje slazemo torbe za rodiliste pa svaki savjet dobro dode...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji