Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    24. Svibanj 2014. 10:08

slazem se s lilicom...mi smo poceli kupovati stvari za bebicu cim smo saznali za spol...

Laura 21.08.2014 :-*

piper
    24. Svibanj 2014. 10:18

ma obradit ću ja njega već nekako tak da startamo čim prije

Tina0208
    24. Svibanj 2014. 10:27

haha...sretno u tome...

Laura 21.08.2014 :-*

Lilly6
    24. Svibanj 2014. 12:15

Ti komentari o kupovini prije mi već idu na onu stvar,i meni su to govorili nemoj ništa prije bit će ti ovako onako. Pa što ću čekati da rodim pa ravno iz rodilišta ići u šoping po stvari,mislim wtf??? Ljudi su stvarno čudni, nikako da popuste i ostave nas na miru da radimo kako nama paše haha. I ja sam sad puno mirnija kad znam da mi je torba za rodilište spremna i stvari za maloga, mogu se opustiti i polako pripremati druge stvari što mi fale.
    Ja sam jučer u Konzumu naišla na  gumene/plastične(sl.crocs)  japanke koje su idealne za pod tuš i ok izgledaju, malo im je pod deblji i udobne su, dodju 30kn na akciji pa sam ih odma uzela za tu svrhu.

missha
    24. Svibanj 2014. 12:24

Moja mama je vrištala na mene skoro od početka trudnoće da kaj čekam s kupovinom, da ak ću čekat kraj trudnoće, nit ću financijski nit fizički moć sve :D Tak da sam praktički od 10 tjedna trudnoće stalno nekaj kupovala polako i za sebe i za bebača :)

Lilly6
    24. Svibanj 2014. 12:39

Uopće se ne treba dovesti u situaciju da odete roditi pa onda zovete muža ili mamu itd da vam kupe stvari za bolnicu i robicu za dijete. Bolje si polako sam kupovati ono što tebi paše i uživati u tome. Meni je tako drago i slatko svaki put kad kupim neku robicu za maloga, i neželim da mi to veselje netko uskraćuje ;-)

Cure kakve torbe vi planirate uzeti sa sobom u radjaonu,u koju ćete staviti vodu,mob,dokumentaciju itd?

Lilica
    24. Svibanj 2014. 17:10

ja mislim uzeti onaj mali cetvrtasti kofer na kotacice.. kad sam bila na hitnoj vidla sam da su to jednoj trudnici dofurali i nekak mi se bas svidjelo 

bjap
    25. Svibanj 2014. 15:32

Ja sam sve strpala u jednu putnu torbu. Mobitel, labelo, dokumentacija će ići u džepić sa strane. Wc papir, vl. tolaetni papi, dezinfekcijske maramice i papuče su mi na vrhu torbe, da odmah budem spremna za klistir. Tu su i gaćice i paket uložaka da babica poslije poroda ne kopa previše po torbi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.