Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LauraPia@
    25. Kolovoz 2015. 22:58

Bjelovarsko rodiliste - informacije?

Mm7
    10. Siječanj 2016. 19:01

Bok cure nova sam ovdje, termin mi je 29.2.2016, planiram rodit na sv.duhu pa me zanima ako je koja nedavno rodila tamo kakva su iskustva i sta sve treba ponjeti sa sobom....pocela bi spremat torbu polako😂

• chacorro
    01. Veljača 2016. 15:46

je itko rodio ili će rodit u zadarskoj bolnici tj. rodilištu?Ja imam jos dosta vremena za pripremu ali,se ipak polagano informiram i psihički pripremam za porod i rodilište...jer prva polovica trudnoće je prošla skroz brzo...a,sad kad sam u drugoj polovici lagano me vata panika u vezi nekih stvari .Sva ta panika oko toga kako brzo leti vrijeme..nastala je kad su mi rekli da cu moguce morati na carski rez.Od onda sam u strahu.Željela bi čuti nečiju priču iz zadarkog rodilišta..

chaco

• anamia
    23. Svibanj 2016. 10:51

Ne treba nositi puno stvari, jer najčešće nema mjesta za njih. Ima sam cimericu koja donijela cijela pakiranja papirnatih ručnika, papira, paket od 6 boca vode i sve natrpala na prozor koji se radi toga nije mogao otvoriti. Poslije je dobila bukvicu od glavne sestre. Ali da sam se sjetila čepića za uši, to bi bio pogodak. Tuđa hrkanja ubijaju u pojam, prvi san nakon poroda mi je bio doma. Sve što vam pofali donese vam posjeta.

• Mamassita
    11. Listopad 2016. 13:55

Pozz, 

Evo popisa moje torbe, kako sam pred porod čitala po forumima dobro su mi došla druga iskustva. Rodila sam u vinogradskoj 14.07. carskim rezom.. Nisam imala velike i male torbe s obzirom da je porod bio planiran beba je bila zadakom. 
    Velika torba:
    Dva velika rucnika
    Dva mala
    Dvije pidjame (bolje da sam ponjela jos koju.. Donio mi muz kasnije ali on je bio sav pogubljen :)) 
    Uloske chicco makar nema potrebe obicni ulosci bili bi super manji i prakticniji kad je carski u pitanju
    Jednokratne gacice
    Jastucice za dojenje (imala pravu navalu mlijeka bili su mi super) 
    Grudnjak za dojenje
    Gumica za kosu
    Kozmetika (osnovno) 
    Japanke za tusiranje
    Bocica vode
    Wc papir
    Toaletne vlazne maramice
    Tekuci sapun
    Cetku za kosu

Za bebu nisam nista nosila, nakon tri dana boravka nisam imala pelena pa je muz donio.. dobili smo u bolnici teta violeta promo paket koji traje dva-tri dana.

crnamala
    15. Listopad 2016. 11:18

Kakve su informacije za Splitsko rodiliste? Ja sam tamo rodila prije dvi godine i sad u prvi cekamo bebu. Ne znam je li se sta minjalo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.