I ja mislim da ne.. citala sam samo da moze ako ima polozen onaj tecaj ali vjerujem da je to za neka veca rodilista
https://lbdf.lilypie.com/BhHMp2.png
mi smo odradili tecaj i muz ima potvrdu za prisustovanje porodu, samo nzm je li to u nasicama uopce moguce
Svaka cast cure! Pregršt korisnih info iako nisam svih 100 strana pročitala!
Meni je termin 16.6. no dijagnoza mi je prijeteci prijevremeni porod zbog insuficijencije cervixa i otvorenosti tako da sam na strogom mirovanju i cisto sumnjam da cemo dočekati termin, ali nadam se najboljem. Torba je vec 80% spremna, ali htjela sam pitati cure koje su u Petrovoj rađale nedavno za još pokoji dodatan savjet. Cujem da je tamo sad sve sređeno i kao u hotelu, ali me zanima je li čisto i kako ide s rađaonom. Prvorotkinja sam i nemam baš puno prijateljica koje su rodile, a one i koje jesu nisu u Petrovoj. Za porod je njihova spavaćica ili naša? Smijem li svoju torbu u rađaonu ponjeti sa osnovnim stvarima? Treba li što za bebu nositi, pelene, krema? Sto kažete na octenisept sprej poslije poroda, mislila sam ga kupiti za ranu?
Htjela sam napisati (pomoći svim mamama) koje izlaze iz rodilišta, a rodile su prirodno da ponesu jedan luftič za napuhivanje, točnije onaj kako mi to zovemo šlauf, za djecu koja uče plivati.
Ja sam rodila 2009. prirodno i imala sam 16. šavova. Da mi nije jedna dobra vila rekla da mi suprug donese "šlauf u bolnicu kad dolazi po mene mislim da bi do doma čupala kosu, jer na svakom metru je ležeci policajac i tisuću rupetina.
U ovoj trudnoči bez njega me nema doma ;-) Vjerujte mi ovo je super stvar
Hvala Bori i Ena 2203! I cestitke na bebici! Sve cu si spremiti i pokusati izdrzati do 37. tjedna, to mi je cilj iako moja Nika hoce ranije van, nestrpljiva na mamu
Nemogu nać popis stvari potrebnih za vinogradsku,pa ako ima koja dobra dušica sa friskim informacijama voljela bi da mi napise Nama je termin 22.06. Al planiram polako pocet spremat kofer....
Bebach22 ja isto idem u vinogradsku..termin nam je 28.5. i još uvijek nemam ni torbu spremnu ni oprane stvari za bebu..u google ukucaj torba za rodilište pa će ti izbaciti tamo...a i mogu ti javiti kad ću ići na pregled u bolnicu kaj sve treba..
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Sortiraj odgovore
Najstariji