Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    21. Travanj 2015. 13:52

Mislim da za bebu ne trebaš ništa

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

kiki2906
    21. Travanj 2015. 14:20

Da tak je isto bilo prije 6 godina

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Marlameri
    22. Travanj 2015. 07:47

Kod nas moramo ponijet i pelene za bebu u bolnicu jer svaka mora imat svoje. Ali to može i tata donijet kad se beba rodi. Ja sam već sad nestrpljiva, a još mi je ostalo 5 tjedana. Sljedeći tjedan ću spremit torbu. I kod nas u VT ne smijemo nosit svoje spavaćice, ali ću zato ponijet kućnu haljinu jer su njihove spavaćice grozne pa da bar pristojno izgledam kad dođu posjete.

deverika
    14. Svibanj 2015. 11:28

Marlameri, Kakav je sistem posjeta u Vt?

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Marlameri
    14. Svibanj 2015. 13:41

Pa mogu ti doći u posjetu svaki dan mislim od 15-17 sati. A bebu pokažu kroz staklo. Meni je muž došao i izvan tog vremena i pustili su ga, odnosno ja sam izašla van jer ne može nitko u sobu. Nisu strogi pogotovo sad dok nema viroza i bolesti.

lilianaa
    15. Kolovoz 2015. 21:10

Ima tko popis za nasicko rodiliste? 

megi16
    16. Kolovoz 2015. 15:46

Ima tko novih informacija sta se treba ponijeti u pulsko rodiliste?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.