Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    15. Listopad 2020. 11:44

Ancioo hahaha😂 morat ću se strpiti😬😁😁🤭 klečanje na kukuruzi 😂 uvijek me nasmiješ 😘♥️žao mi je što se tako osjećaš i vjerujem da nije lako kad toliko iščekujes i želiš.  Ma nazovi gin i pitaj što da uzmeš. Ti si nam neka pozitiva uvijek ♥️ ako ti se plače plači, ako ti se viče viči i izbaci to iz sebe i idemo dalje 💪
    Mokosh baš sam išla ovaj mjesec na folikulometriju pa znam kad je O, znači par dana prije O imam eggwhite,i dva tri dana prije mi počinje bol u jajniku koji ovulira s tim da je dan prije najjača bol, a na taj dan mi je iscjedak jači općenito,i kao što kažeš ponekad mi se i javi taj životinjski nagon😁😁 i meni posle O bude još dan iscjedak. S tim da na dan O sam imala i bolove ali kao upalu ali meni je to možda zbog endometrioze tako.
    Mašo jesi li radila kakve pretrage?
    Alma žuto tijelo bi trebalo biti kad O prođe,kako kaže Sanjarka. 
    Nove žene dobro nam došle u našu malu zajednicu borbe i jakih žena💛 vjerujem da je koma, i frustracija i hrpa pitanja bez odgovora. Želim vam sreću da čim prije ugledate svoje pluseve. Monolena gdje si na Humanoj? Ketpet ponovi test, možda je O bila kasnije? 

KetPet
    15. Listopad 2020. 11:51

Hvala na savjetu 
    Probat cu sutra ujutro opet posto sam do sad vec popila previse tekucine a ne znam koliko su ovi testovi iz mullera koje imam dobri. 

Sanjarka88
    15. Listopad 2020. 11:52

KetPet pratis li kad je ovulacija s kakvim metodama?
    E da, dobro nam dosla ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

KetPet
    15. Listopad 2020. 12:04

Hvala svima 🤗
    Samo po menstruaciji i aplikaciji, nisam nikad probala trakice. Nekako sam bila uvjerena da ja to kuzim, po blagim bolovima i iscjedku. 

• Monolena
    15. Listopad 2020. 12:09

Puno vam hvala cure 🥰! 
    Ketpet, apsolutno te razumijem, prolazim nadanja i depresije iz mjeseca u mjesec i tako već godinu i pol. Nekad pomislim kako nemam više snage, ali opet ne mogu nikako odustati. Ja sam isto uvijek sanjala da ću spontano ostati trudna, ali s obzirom na štitnjaču, odn. Hashimoto, receno mi je da kad se odlucim ici na dijete, da se moram javiti endokrinologu da pocnem uzimati Eutyrox (da ne idem na trudnocu, ne bih morala jer su vrijednosti ipak u nekoj ajmo reci normali, al opet previsoke za ostvarenje zdrave trudnoce). I tako ja to pijem vec godinu i pol. Moja prijateljica ima bipolarni poremecaj i u jednom periodu je bila na 13 tableta dnevna, pa je uspjela smanjiti na 7. I sad prije par mjeseci je odlucila ici na bebu, sto je takodjer znacilo da mora jos broj tableta smanjiti. Dosla je na 2 tablete koje su joj najnuznije. Uz to i endometriozu, ostala je trudna nakon 3 mjeseca. Sad je u 12. tjednu i receno je da je sa bebom sve dobro. Njena priča mi je svakako inspiracija. Al ona je za razliku od mene pristupila tome s velikim optimizmom. Ona je odlucila da ce ostati trudna i ostala je. Za razliku od mene.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• Monolena
    15. Listopad 2020. 12:14

A sto se tice kasnjenja, meni je tijelo toliko puta promijenilo obrazac da se jedino u trakice mogu pouzdati. Recimo, radi odlaska na more mi je menga kasnila 2 tjedna. I sad kad ti ljudi kazu da odes na odmor negdje, zaboravis na sve i fino se opustis sa dragim, a ono ovulacija ti se pomakne i dođe kad odmor zavrsi 😆

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️

Mokosh
    15. Listopad 2020. 12:18

Pozdrav novim curama. 🙃

A tko zna, mozda je kod mene to tako pred ovulaciju. Vidjet cu kakve ce mi tijelo signale slati ovih dana. Ako ni ovaj mjesec ne upali, onda stvarno ne znam sto nije u redu. Mozda odem do dr. da vidim sto ce reci. Nemam sta izgubiti...

A sad moram fokus usmjerit na trazenje materijala i vjezbanje sivanja jer znam da cu ludit u suprotnom do kraja mjeseca. 

Moram priznat da sam pocela mastati da muza iznenadim testom na Noc vjestica. 🎃 🦇🦇🦇 🎃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

KetPet
    15. Listopad 2020. 12:25

Monolena, da mislim da smo i karakterno malo slicne  i ja sam ovako dosta vise pesimista. Pogotovo kad nesto zelim a to se ne ostvaruje. Umjesto da ulozim svu snagu i pozitivne misli. Ja samo kukam i mislim na negativno. Zasto nece?! Kako nece?! Zasto sam bolesna, zasto imam epilepsiju.. 
    Al evo i ja sam kao i ti pronasla ovaj forum. Di vidim da se zene toliko medusobno podrzavaju i savjetuju a ni ne poznaju se ( poneke) meni je ovo predivno.  Tuzno sto smo u ovoj situaciji, al nekako se opet siri neka pozitiva. Meni odmah toplo oko srca 

• Monolena
    15. Listopad 2020. 12:27

Mokosh, sviđa mi se tvoja Helloween ideja, drzim fige da ti se ostvari! Voljela bih reci da cu kopirati tvoju ideju, ali evo, menga mi treba doci u subotu, a meni jucer krenula sukrvica lagano (ko i obicno 3 dana prije nego sto mi dodje menga) tako da mislim da nista ni ovaj mjesec. 

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

watson009
    15. Listopad 2020. 12:35

Cure dobro nam dosle, ovo je spas kada te tvoja okolina ne razumije ili nema nacin na koji bi ti pokazala podrsku...
    Uz silna iskustva smo i mi same "pametnije" pa vec unaprijed znamo sto treba napraviti.
    Slobodno se raspisite, ovdje se razumijemo...od silnih simptoma,testica, razocarenja,groznih nalaza itd.
    ovdje uvjek ima netko "iskusniji" tko ti moze pomoci u tvojoj situaciji! 
    Ancioo mila pa sto je tooo? 
    Ajme mene,smiri se i skuhaj si punooo caja,litru-dvije obavezno dnevno.
    Bella jel krece odbrojavanje ? Ides jos na koji UZV ili nema potrebe, navijam za tebe ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.