Jutro☕
Ancioo baš što kaže naša Sanjarka. Možda je to normalna reakcija kod tebe. 💛
Ja kako volim kišu dan mi je čisto ok😊 počinjem danas sa duphastonima,3 puta po 2 tablete i nakon 2 tjedna bi trebala vaditi betu i ako ništa prestajem ih pit i čekam M a ako je nešto onda nastavljam piti. Jel mogu umjesto vađenja bete napraviti običan test?🤔 Nema neke sad velike razlike u tome da se potvrdi jel je ili nije T jel da..
Jutro cure 😢
Znači grozota , ja pola noći nisam spavala od bolova u mjehuru 🤬 sve me užasno peče i boli za poludjet 🤬
Neznam sad sta da radim , dali da kazem da postoji mogucnost da sam trudna? Tek sam 2DPO .
Ajmeeee koliko sam ljuta, zašto mi se to dešava 😢😢
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ancio, pa ja da sam na tvom mjestu bi vjerovala tvojim osobnim instinktima . Pusti bilješke. Nemoj očajavat ❤️❤️
Ako će ti bit lakse napravi testic za 3,4 dana :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Trenutno nemogu živjet koliko me boli mjehur 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Jutro cure 😢
Znači grozota , ja pola noći nisam spavala od bolova u mjehuru 🤬 sve me užasno peče i boli za poludjet 🤬
Neznam sad sta da radim , dali da kazem da postoji mogucnost da sam trudna? Tek sam 2DPO .
Ajmeeee koliko sam ljuta, zašto mi se to dešava 😢😢
Ajde lipo do svoje dr i daj urin na analizu
Ocito si pobrkala upalu
Naglasi da radite na bebi cisto da zna kad ti bude davala atb ako bude potreban
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pobrala upalu *
Jutro☕
Ancioo baš što kaže naša Sanjarka. Možda je to normalna reakcija kod tebe. 💛
Ja kako volim kišu dan mi je čisto ok😊 počinjem danas sa duphastonima,3 puta po 2 tablete i nakon 2 tjedna bi trebala vaditi betu i ako ništa prestajem ih pit i čekam M a ako je nešto onda nastavljam piti. Jel mogu umjesto vađenja bete napraviti običan test?🤔 Nema neke sad velike razlike u tome da se potvrdi jel je ili nije T jel da..
Za 2 tjedna ce i test pokazat ako si trudna tako da ako ti se ne vadi beta, nemoj
Lako je izvadis kad test pokaze plusic 😍
Pobrala upalu *
meni isto to mirisi na upalu mjehura, cim te toliko boli, hvala Bogu nisam je nikad imala ali ljudi oko mene da, jednom sam mamu gledala u tim bolovima ja sam mislila da ce ona umrijeti al ona je tada imala kronicnu upalu, poslusaj nasu Sanjarku spremi se i idi
Sanjarko kako si ti?
Dobro je 🙂 danas temp nesto porasla, vidit cemo jos sljedeca 2 dana jel raste da potvrdi o a onda odbrojavanje do sljedeceg ciklusa i nadam se novog pokusaja 😍
Dr. Jos nisam dobila, zvala sam ih opet u pon pa su rekli da me imaju na umu i da se dr vraca u srijedu
Evo sad cekam hoce li me zvati danas /sutra za termin ili nek mi bar kazu da me dr ne moze primit pa da odem negdje drugdje napravit papu i briseve 🤷♀️
Jutro cure, ja vas stignem citati ujutro sok ispijam kavu prije posla,jer preko dana totalna guzva tako da ne stignem.
Kod mene ništa novo 😑😒.
Mašo idi kod dr i daj urin, ako ti sve bude uredu onda ti vrlo vjerojatno od previše sperme. Mene je prošli mjesec jako peklo i dala urin, vadila briseve i sve ok bilo. Pa mi je gin. objasnila da se naša flora poremeti od spreme jer je drugačiji PH i tad dole sve peće i boli. Ja sam pila probiotike i kupila multigyn actigel i pomoglo mi je nakon dva-tri dana kad sam vratila svoju floru u normalu. Jer ti se tad stvaraju bakterije pošto zadržavaš spermu u sebi. Ovo je objašnjenje mog gin.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Pobrala upalu *
meni isto to mirisi na upalu mjehura, cim te toliko boli, hvala Bogu nisam je nikad imala ali ljudi oko mene da, jednom sam mamu gledala u tim bolovima ja sam mislila da ce ona umrijeti al ona je tada imala kronicnu upalu, poslusaj nasu Sanjarku spremi se i idi
Sanjarko kako si ti?
Dobro je 🙂 danas temp nesto porasla, vidit cemo jos sljedeca 2 dana jel raste da potvrdi o a onda odbrojavanje do sljedeceg ciklusa i nadam se novog pokusaja 😍
Dr. Jos nisam dobila, zvala sam ih opet u pon pa su rekli da me imaju na umu i da se dr vraca u srijedu
Evo sad cekam hoce li me zvati danas /sutra za termin ili nek mi bar kazu da me dr ne moze primit pa da odem negdje drugdje napravit papu i briseve 🤷♀️
Vjerujem da ce se javiti, drzim fige da ostanes tu gdje jesi, jer si i sama rekla da si zadovoljna ;) Zelim ti da se sto prije bacite na posao 😍😍
Ma prezadovoljna 😍 najbolji dr i.kad
I to je jos privatno. Ali s obzirom da radi u bolnici a tamo navodno ide prema glavnoj poziciji sve manje vremena ima za privatnu rađu, pa ne prima vise nikoga. Ali ja se nadam s obzirom da sam preko veze dosla i ovaj put do njega da ce me odluci uzet i da budem kod njega u sljedecoj t 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji