Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    15. Listopad 2020. 07:29

Jutro☕
    Ancioo baš što kaže naša Sanjarka. Možda je to normalna reakcija kod tebe. 💛
    Ja kako volim kišu dan mi je čisto ok😊 počinjem danas sa duphastonima,3 puta po 2 tablete i nakon 2 tjedna bi trebala vaditi betu i ako ništa prestajem ih pit i čekam M  a ako je nešto onda nastavljam piti. Jel mogu umjesto vađenja bete napraviti običan test?🤔 Nema neke sad velike razlike u tome da se potvrdi jel je ili nije T jel da.. 

Maša🤰🏼
    15. Listopad 2020. 07:42

Jutro cure 😢
    Znači grozota , ja pola noći nisam spavala od bolova u mjehuru 🤬 sve me užasno peče i boli za poludjet 🤬
    Neznam sad sta da radim , dali da kazem da postoji mogucnost da sam trudna? Tek sam 2DPO . 
    Ajmeeee koliko sam ljuta, zašto mi se to dešava 😢😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    15. Listopad 2020. 07:48

Ancio, pa ja da sam na tvom mjestu bi vjerovala tvojim osobnim instinktima . Pusti bilješke. Nemoj očajavat ❤️❤️ 
    Ako će ti bit lakse napravi testic za 3,4 dana :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    15. Listopad 2020. 08:08

Trenutno nemogu živjet koliko me boli mjehur 🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Sanjarka88
    15. Listopad 2020. 08:08

maša25

Jutro cure 😢
    Znači grozota , ja pola noći nisam spavala od bolova u mjehuru 🤬 sve me užasno peče i boli za poludjet 🤬
    Neznam sad sta da radim , dali da kazem da postoji mogucnost da sam trudna? Tek sam 2DPO .
    Ajmeeee koliko sam ljuta, zašto mi se to dešava 😢😢

Ajde lipo do svoje dr i daj urin na analizu 
    Ocito si pobrkala upalu 
    Naglasi da radite na bebi cisto da zna kad ti bude davala atb ako bude potreban 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Listopad 2020. 08:09

Pobrala upalu *

Sanjarka88
    15. Listopad 2020. 08:11

Bella🍁

Jutro☕
    Ancioo baš što kaže naša Sanjarka. Možda je to normalna reakcija kod tebe. 💛
    Ja kako volim kišu dan mi je čisto ok😊 počinjem danas sa duphastonima,3 puta po 2 tablete i nakon 2 tjedna bi trebala vaditi betu i ako ništa prestajem ih pit i čekam M a ako je nešto onda nastavljam piti. Jel mogu umjesto vađenja bete napraviti običan test?🤔 Nema neke sad velike razlike u tome da se potvrdi jel je ili nije T jel da..

Za 2 tjedna ce i test pokazat ako si trudna tako da ako ti se ne vadi beta, nemoj
    Lako je izvadis kad test pokaze plusic 😍

Sanjarka88
    15. Listopad 2020. 08:14

anci000

Sanjarka88 🦋

Pobrala upalu *

meni isto to mirisi na upalu mjehura, cim te toliko boli, hvala Bogu nisam je nikad imala ali ljudi oko mene da, jednom sam mamu gledala u tim bolovima ja sam mislila da ce ona umrijeti al ona je tada imala kronicnu upalu, poslusaj nasu Sanjarku spremi se i idi

Sanjarko kako si ti?

Dobro je 🙂 danas temp nesto porasla, vidit cemo jos sljedeca 2 dana jel raste da potvrdi o a onda odbrojavanje do sljedeceg ciklusa i nadam se novog pokusaja 😍
    Dr. Jos nisam dobila, zvala sam ih opet u pon pa su rekli da me imaju na umu i da se dr vraca u srijedu 
    Evo sad cekam hoce li me zvati danas /sutra za termin ili nek mi bar kazu da me dr ne moze primit pa da odem negdje drugdje napravit papu i briseve 🤷‍♀️

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Listopad 2020. 08:22

Jutro cure, ja vas stignem citati ujutro sok ispijam kavu prije posla,jer preko dana totalna guzva tako da ne stignem.
    Kod mene ništa novo 😑😒.
    Mašo idi kod dr i daj urin, ako ti sve bude uredu onda ti vrlo vjerojatno od previše sperme. Mene je prošli mjesec jako peklo i dala urin, vadila briseve i sve ok bilo. Pa mi je gin. objasnila da se naša flora poremeti od spreme jer je drugačiji PH i tad dole sve peće i boli. Ja sam pila probiotike i kupila multigyn actigel i pomoglo mi je nakon dva-tri dana kad sam vratila svoju floru u normalu. Jer ti se tad stvaraju bakterije pošto zadržavaš spermu u sebi. Ovo je objašnjenje mog gin. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sanjarka88
    15. Listopad 2020. 08:23

anci000

Sanjarka88 🦋

anci000

Sanjarka88 🦋

Pobrala upalu *

meni isto to mirisi na upalu mjehura, cim te toliko boli, hvala Bogu nisam je nikad imala ali ljudi oko mene da, jednom sam mamu gledala u tim bolovima ja sam mislila da ce ona umrijeti al ona je tada imala kronicnu upalu, poslusaj nasu Sanjarku spremi se i idi

Sanjarko kako si ti?

Dobro je 🙂 danas temp nesto porasla, vidit cemo jos sljedeca 2 dana jel raste da potvrdi o a onda odbrojavanje do sljedeceg ciklusa i nadam se novog pokusaja 😍
    Dr. Jos nisam dobila, zvala sam ih opet u pon pa su rekli da me imaju na umu i da se dr vraca u srijedu
    Evo sad cekam hoce li me zvati danas /sutra za termin ili nek mi bar kazu da me dr ne moze primit pa da odem negdje drugdje napravit papu i briseve 🤷‍♀️

Vjerujem da ce se javiti, drzim fige da ostanes tu gdje jesi, jer si i sama rekla da si zadovoljna ;) Zelim ti da se sto prije bacite na posao 😍😍

Ma prezadovoljna 😍 najbolji dr i.kad 
    I to je jos privatno. Ali s obzirom da radi u bolnici a tamo navodno ide prema glavnoj poziciji sve manje vremena ima za privatnu rađu, pa ne prima vise nikoga. Ali ja se nadam s obzirom da sam preko veze dosla i ovaj put do njega da ce me odluci uzet i da budem kod njega u sljedecoj t 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.