Watson nisam radila testove na inzulinsku rezistenciju, prije 7 godina sam imala infarkt vratne kraljeznice pa novi ginekolog vjeruje da je problem u imunitetu jer sam lijecena imunoglobulinima i plazmaferezom, on je cvrsto uvjeren da je to razlog, tada sam bila na terapiji kortikosteroida pa mi je sada ponovno dao decortin koji je isto kortikosteroid
Prosla sam vise ginekologa i bolnica i on je 7. kod kojeg sam dosla ocekujuci nista novo, no eto prvi koji je to uopce spomenuo😊
Rekao je da je imao zenu za multiplom koja je takoder lijecena imunoglobulinima i nakon 2 spontana dosla kod njega i dao joj decortine i zena dobila blizance 😊
Jedino dobro je sto lako zatrudnim i to me drzi pozitivnom🤞🏻
Bella tebi hvala jos jednom na svim predivnim rijecima iz teme spontani pobacaj❤️
Radila sam sve cervikalne briseve i papu privatno nakon kiretaze i hvala bogu sve je uredno, isto kao i utinokultura koja je sada sterilna, a borila sam se s e.coli
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Joy onda nema druge nego dizati imunitet, pitam za inzulinsku jer jedna poznanica ima tu dijagnozu i vec dva pobacaja imala...bolje dati savjet jer uvijek netko nesto novo kaze 😅
Drzi ze i nadam se da ce i tebi ti lijekovi pomoci! ♥
Andela sunce, ajde se trgni malo, di su kavice ? Treninzi? Ajde nasmij nas malo, ne biti tuzna...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Andjela, tvoji su osjecaji sasvim prirodni. Ali znaj da ce biti sve u redu prije ili kasnije. Ako budes morala na MPO druzit cemo se i dalje i razmjenjivati iskustva. U svom bolu i ocaju sam otisla do jedne dr za potpomognutu koja je rekla: nista se nemojte sekirati. Danas radimo cuda. Ako ne ide prirodno mi vas piknemo malo i evo bebe.
Zapamti to. Budi pozitivna i vesela kao sto si uvijek bila pa makar se morala i piknuti 🧡❤🧡❤🧡❤🧡❤
Evo jedne zanimljive price. Zena 50 god, muz 40. Na potpomognutoj- zele dijete. Splet nesretnih okolnosti, kasno nasli jedno drugo kao srodnu dusu i drz ne daj. Ona jos uvijek nije u menopauzi, ali je pred ulazak a njegovo zdravlje ok. Ostali su trudni nakon 2. pokusaja mpo. Diskutabilno je i individualno misljenje o zacecu i njihovim godinama i treba.ga svatko zadrzati za sebe. Poanta price je da se cuda dogadjaju i sve je moguce ( ona da je usla u menopauzu je rekla da bi isla na donaciju jajne stanice) tako da sve je danas moguce i nikada nije kasno. A kamoli za tebe u cvijetu mladosti 33 godine , prstis zdravljem.... samo osmjeh mila ... samo.osmjeh
Lindsay sve si to lijepo srocila i poanta je najbitnija ♥
Andela ja sam imala dane kada nisam mogla vidjeti forum niti razmisljati o bebici, bas mi je bilo tesko, cak su mi isli na zivce prijatelji sa malim bebama, razocarenja se skupilo, zivotne okolnosti itd.
Kratko je to trajalo na svu srecu pa sam se skulirala i vratila, drage su mi neke zenice s kojima sam duze ovdje ...povezemo se nekako,djelimo iskustva,savjete. Meni je to super pomoglo u svakom slucaju,bez obzira na neuspjehe...
Biti ce sve dobro, iduci mjesec ce biti plusica da ce Sanjarka morati dvije liste raditi u novoj grupi u koju se selimo hehe 😂😂🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ajme cure sve do jedne ste divne 😍 mogle bimo onako kad rodimo i kad bebice dodu na godinu dana pa da se nađemo negdje na pola puta i upoznamo 😂😂👌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
♥️♥️♥️💛💛 odlična smo grupa, tako je kad se prekrasne i jake žene okupe, ma mi možemo sve😁♥️🤞🤞
Mašo super ideja😊😁
Joy, prosla sam isto 3 pobacaja tj trenutno prolazim treci tako da te razumijem :(. Sto se pretraga tice, meni su 2 ginekologice preporucile da odemo kod geneticara, da se napravi kariogram za oboje, i da muz napravi spermiogram, da se vidi kakvi su plivaci morfoloski gledano. Jer nama takodjer nije problem da ostanem trudna, ali se bebica ne odrzi... S tim da sam i ja napravila sve pretrage sto si spomenula i isto sve ok. Jedino, ne znam da li si radila antifosfolipidna antitijela, to isto zna raditi probleme kod odrzavanja trudnoce? Ja sam i to radila kad sam vadila sve za trombofiliju.
Drzi se i samo razmisljaj da si puno toga prosla i da mora doci svjetlo na kraju tunela. Ako nesto jako zelis, cijeli svemir se uroti da se to i ostvari 💪 ❤️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Irenaa0809 - ❤️➕
Mirjam2 - ❤️➕
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Chloe - 17.10. - 2 dana ❤️
Clio35 - 22.10. - 7 dana ❤️
Andela111 - 22.10. - 7 dana❤️
Ancioo- 24.10. - 9 dana♥️
Maša25 - 27.10. - 12 dana❤️
Anabelaaaa - 29.10. - 14 dana❤️
Mokosh - 30.10. - 15 dana ❤️
Sanjarka88 - 31.10. - 16 dana❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Bella- 02.11 - 18 dana♥️
Traveller - 06.11. - 22 dana❤️
Olimpija - 10. 11. - 26 dana❤️
Dada31 - 10.11. - 26 dana❤️
Inana1- 11.11. - 27 dana❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro trudilice, meni je danas raspolozenje koma a tek je dan poceo, probudila sam se mokra i kontam da da tako mi bude kad se tijelo priprema na Mpogledam biljeske tocno isti dan pocne taj simptom tako da sam danas
Lijep dan vam zelim usprkos mom raspolozenju
Nema depresije. Mozda je to kod tebe npr normalna reakcija porasta progesterona koji se događa ne vezano jel t ili m. Tako da 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji