Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lora27621
    15. Listopad 2020. 17:23

Tako i mi, ali 20. je ne ocekujemo 🤗 uzela sam clearblue, pise da je 96% tocnost 4 dana prije ocekivane m sto bi meni sutra bilo 🤔

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

• Maryy29
    15. Listopad 2020. 17:25

Onda najbolje ujutro na prvi urin 🙈

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

Mokosh
    15. Listopad 2020. 17:26

Najbolje vam je strpiti se i napravit kad izostane. Vjerujte, ja sam svaki put izludila kad sam radila ranije test koji je ispao negativan, i onda se takva izbedirana svejedno nadala da sam mozda radila prerano...ugl, to je po meni cisti mazohizam. Nema sanse da si to vise radim. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

15. Listopad 2020. 17:57

Go go Lori 🤞🤞🤞 Cekam plusic sutra ujutro!😁😁
    Ja mislim da svaka zena koja je po prvi puta svjesno radila na bebi, jedva cekala tih 2,3,4 dana do M samo da piski, samo da vidi kako taj testic izgleda bio negativan ili pozitivan, pa da ako bude negativan da se jos uvijek moze nadati pozitivnom na dan M. Tako da nemam sta reci nego sretno ❤️❤️

watson009
    15. Listopad 2020. 20:04

Sassy dobro nam dosla 😍 jeste radili sto od pretraga ?
    Ja ti nemam sto savjetovati , 9 mjeseci pokusavanja,razno razne poze i kalkuliranja, pa je bilo mjeseci kada sam rekla ma k vragu i sve nista ne pratim ovaj mjesec pa isto nista tako da nema druge nego sve nalaze napraviti...
    Mašo tvoj nalaz je kriminal, dakle ovako, imala sam e.coli 6 mj.i borila se na razne nacine...na kraju zavrsila na injekcijama! Nisam ju imala vec 3 god hvala Bogu! OBAVEZNO moras urinokulturu raditi ,piti 2-3 litre tekucine dnevno, imas caj od preslice ili kukuruzne svile-meni najvise pomogai, dakle i brusnuca je super imas i kapi od brusnice.
    Ovaj ciklus ako nisi T svakako preskoci i iduci radi lijekova. Ovo vrijeme je ludo i covjek ne zna kako da se obuce i pazi ili ti je jednostavno pao imunitet...
    Mene malo bolucka dole od zavrsetka M ,imam nesto sitno leukocita u mokraci pa ispijam caj kao luda da to istjeram na takav nacin! Dakle moras cim vise mokriti kako bi smaniila broj bakterija u mokraci...doslovce svakih sat vremena piskiti!
    Drzi se draga i totalno te kuzim da si ljuta i sve ostalo...uz tebe smo♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    15. Listopad 2020. 20:07

Ancioo zeno drzi se 😍👆
    Cure ja sam danas kupila Maca prah i sad sopam muza, ima da pije svaki dan 😂  

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    15. Listopad 2020. 20:58

anci000

Hvala draga Watson! Ima da plivači plivaju na najjače
    Evo mene moj zeza koliki mi je trbuh, kaže trudna si 99% rekoh ovaj 1% budi spreman da nisam, kaže šta se brineš idemo dalje u nove pobjede 💙❤️ Malo me smirio 🥰
    Samo sto na dole s lijeve strane imam tupu bol 🤷🏻‍♀️

Aaaaa lijepo od mužića🤗🤗 ako ćemo o simptomima, ta bol obzirom na dpo je dobra. Mene je u prvoj T boljela ona strana koja je ovulirala.i imala sam takve bolove. Tako da🤞🤞

Bella🌟
    15. Listopad 2020. 20:59

watson009

Ancioo zeno drzi se 😍👆
    Cure ja sam danas kupila Maca prah i sad sopam muza, ima da pije svaki dan 😂

Samo ti sopaj😁🤭🤭💛

Chloe
    15. Listopad 2020. 21:15

Pozdrav, curke! Malo sam se usutila, nekako se trudim odmaknuti od osluskivanja simptoma, jer me to krene bacati u ludilo 😁
    Sad nesto razmisljam, u subotu ne bih trebala dobiti M, pa se u meni bore dvije JA, jedna je za raditi test vec ujutro, a druga kaze da cekam. U tako... super smo obje. 😁 Osim neke tjelesne temperature od oko 37 stepeni, moze li to biti simptom pms-a ili radije trudnoce? Malo tripujem i ovu napast na slovo K. 🙄😂

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

Bella🌟
    15. Listopad 2020. 21:20

Chloe

Pozdrav, curke! Malo sam se usutila, nekako se trudim odmaknuti od osluskivanja simptoma, jer me to krene bacati u ludilo 😁
    Sad nesto razmisljam, u subotu ne bih trebala dobiti M, pa se u meni bore dvije JA, jedna je za raditi test vec ujutro, a druga kaze da cekam. U tako… super smo obje. 😁 Osim neke tjelesne temperature od oko 37 stepeni, moze li to biti simptom pms-a ili radije trudnoce? Malo tripujem i ovu napast na slovo K. 🙄😂

🤭Hmmm...  Pa sutra bi se i moglo vidjeti nešto na testiću ako je T. Iako je uvijek bolje pričekati do tog dana ili dana posle... Svi znamo kako nam je.. i sutra ako napraviš mislim da neće biti prerano 🤞🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.