Ma sad cu ga zvat pa nek mi on odmah lijepo da antibiotik pa cu onda ic dat urin . Jer se trenutno nemogu ni pomaknut 😢
Cudno mi je jedino da me ne peče kad piškim ...
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ma sad cu ga zvat pa nek mi on odmah lijepo da antibiotik pa cu onda ic dat urin . Jer se trenutno nemogu ni pomaknut 😢
Cudno mi je jedino da me ne peče kad piškim …
Ne mora pec, ovisi koja je bakterija u pitanju
Prvo popiski urin a onda kreni s atb da ti ne poremeti nalaz
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mašo kao što kažu prvo k doktoru i dati urin. Nadam se da nije ništa strašno, ali sve se to da rijesiti 🤞🤞
Hvala na komentaru cure 🤗🤗
Sanjarko pričekaj dok ne dođe dr i onda sili da ti čim prije to sve uzmu da se riješis ovaj ciklus tih briseva i pape pa da možeš u akciju😁
Evo cula sam se sa doktoron, dao mi je antibiotik ( nisam zapatila koji) ali ic ce ga muz podignut i sad idem odmah dat urin 🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ancioo rekla mi je ginekologica da vrtu ne vadim prije nego ta dva tjedna prođu, to mi je odmah rekla jer zena valjda zna kak to ide s nama😂😂🤭
Ancioo rekla mi je ginekologica da vrtu ne vadim prije nego ta dva tjedna prođu, to mi je odmah rekla jer zena valjda zna kak to ide s nama😂😂🤭
🤣
Evo cula sam se sa doktoron, dao mi je antibiotik ( nisam zapatila koji) ali ic ce ga muz podignut i sad idem odmah dat urin 🤞
Samo nek cim prije pocne djelovati atb da te prestane bolit 🤞🤞🤞
Jutro zene! Ja mislim da mi je jucer bila ovulacija. Zanima me kakve simptome ste primjetile kod sebe kad nastupi ovulacija? Jucer sam bas imala pojacanu sluz, rastezljiva i vodenasta, a predvecer jako izrazenu potrebu za seksom, znaci ono bas bas...u najgore moguce vrijeme kad su djeca budna, a nemam ih kome ostavit. Ugl k'o neka zivotinja u tjeranju. 🤣 I onda nakon sat-dva lagano krenula nadutost i nelagodan osjecaj dolje, i lagani bolovi. Kasno navecer sam bila k'o balon. Po aplikaciji bi mi ovulacija trebala biti u petak.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro zene! Ja mislim da mi je jucer bila ovulacija. Zanima me kakve simptome ste primjetile kod sebe kad nastupi ovulacija? Jucer sam bas imala pojacanu sluz, rastezljiva i vodenasta, a predvecer jako izrazenu potrebu za seksom, znaci ono bas bas…u najgore moguce vrijeme kad su djeca budna, a nemam ih kome ostavit. Ugl k'o neka zivotinja u tjeranju. 🤣 I onda nakon sat-dva lagano krenula nadutost i nelagodan osjecaj dolje, i lagani bolovi. Kasno navecer sam bila k'o balon. Po aplikaciji bi mi ovulacija trebala biti u petak.
S obzirom da znam kad mi je O tocno.
Bjelanjak iscjedak prethodi o, nadutost i ponekad osjetim na koju sekund oštru bol u jajniku
I to je to Al to sve prethodi ovulaciju, tocno pucanje folikula ne osjetim 😅. Da ne pratim sad sve kao oko sokolovo nebi skuzila da mi je O.
Ja imam jako izrazene O . Krece iscjedak ( rijetko egg) vise prosjecan, pomalo. Onda tupa bol u stomaku koja podsjeca na upalu mjehura ( ne mogu nositi tijesne rifle tada, niti ista sto me stisce) uz povremeno ziganje jajnika koji ce ovulirati. Takodjer zelja za seksom je tu samo dok se ne javi ta bol. Sex je uz tu ovulatornu bol nemoguc.
Sortiraj odgovore
Najstariji