Bok cure,
Dobila sam antibiotik FOSFOMICIN u uputstvima pise za trudnocu : ljek se uzima u slucaju prijeke potrebe i uz strogi ljecnicki nadzor. Dali da ga popijem ili da nazovem doktora jos jedanput?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja imam jako izrazene O . Krece iscjedak ( rijetko egg) vise prosjecan, pomalo. Onda tupa bol u stomaku koja podsjeca na upalu mjehura ( ne mogu nositi tijesne rifle tada, niti ista sto me stisce) uz povremeno ziganje jajnika koji ce ovulirati. Takodjer zelja za seksom je tu samo dok se ne javi ta bol. Sex je uz tu ovulatornu bol nemoguc.
Tocno to! Osjecaj koji podsjeca na upalu mkehura i nema sanse da obucem neato sto me dolje stisce. Samo ja sam se ipak seksala, nisam htjela propustit priliku. 😁 Za vrijeme seksa me nije boljelo, ali opet nakon seksa isti filing.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bok cure,
Dobila sam antibiotik FOSFOMICIN u uputstvima pise za trudnocu : ljek se uzima u slucaju prijeke potrebe i uz strogi ljecnicki nadzor. Dali da ga popijem ili da nazovem doktora jos jedanput?
Nazovi radi svog mira.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ja imam jako izrazene O . Krece iscjedak ( rijetko egg) vise prosjecan, pomalo. Onda tupa bol u stomaku koja podsjeca na upalu mjehura ( ne mogu nositi tijesne rifle tada, niti ista sto me stisce) uz povremeno ziganje jajnika koji ce ovulirati. Takodjer zelja za seksom je tu samo dok se ne javi ta bol. Sex je uz tu ovulatornu bol nemoguc.
Tocno to! Osjecaj koji podsjeca na upalu mkehura i nema sanse da obucem neato sto me dolje stisce. Samo ja sam se ipak seksala, nisam htjela propustit priliku. 😁 Za vrijeme seksa me nije boljelo, ali opet nakon seksa isti filing.
Ja sam jednom probala imati odnos, ma nismo uspjeli to su bili grcevi, tupa bol, kao ne znam sta.... tako da vise ni ne pokusavamo, samo dan prije kada osjetim da pocinje i to je to. I nije mu uvijek bilo tako... to a godinama doslo...
Bok cure,
A jesi mu rekla da radite na t?
To vise manje pise na svim lijekovima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Maša,
Ukoliko ti se ne piju antibiotici pokusaj sa D man Uro tako nekako se zove prah na bazi brusnice. Meni je to pomoglo jer sam imala isti problem . I caj Uvin.
Ostale cure sretno u pokusajima. Ja radim pa udjem ovako iscitam. Suosjecam se sa svima. Da li znate sta znaci kada na nalazu UZV pise : na jajniku zuto tijelo. Bila sam na kontrolama i sve je zasad ok. Idem na folikumetriju od iduceg ciklusa ukoliko ovaj m dodje. Sretno! 😻
Lijepi pozdrav svima! Nova sam na forumu. Priključila sam se kako bih zajedno s vama nekako lakše podnijela ovo teško putovanje. Nemam prijateljica koje su imale poteškoća sa začećem pa se osjećam dosta usamljeno. Netko tko to nije prošao ne može razumijeti. Suprug i ja imamo 31 godinu, pokušavamo godinu i pol. Spermiogram mu je odličan, a ja imam Hashimoto (pijem Eutyrox), endometriozu na lijevom jajniku (iako mi je sad na zadnjem pregledu rečeno da je više nema, ne znam ni sama kako) i PCOS ( ali imam redovite ovulacije). Rečeno mi je da mi zdravlje nije takvo da ne bih mogla zatrudniti. Užasno se teško nosim sa situacijom jer sam po prirodi control freak. Kad smo krenuli raditi na bebici, ja sam mislila kako ću ubrzo ostati trudna, imala sam vec i ideju u glavi na koji način ću obznaniti suprugu, kako će se dijete zvati zavisno o spolu i sl. Imala sam romantičnu sliku u glavi. Sad, evo, čekam na potpomognutu oplodnju u siječnju i pokušavam se pomiriti s činjenicom da ovaj dio života neće biti tako filmski kako sam ga zamišljala. A da ne pričam kako sam ljuta na sebe i svoje tijelo, i kako se zbog cijele situacije borim s depresijom, i kako mi je prva i zadnja misao u danu, misao o tome kako ne mogu začeti. Život mi se nažalost počeo vrtiti oko toga. Iako sam mislila da će me na Humanoj reprodukciji poslati na neke daljnje pretrage, odmah su me naručili za MPO. S jedne strane mi je teško se s tim pomiriti, a s druge strane želim da ova agonija prestane. Ispričavam se na poduljem postu, ali evo, morala sam otvoriti dušu.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Maša,
Ukoliko ti se ne piju antibiotici pokusaj sa D man Uro tako nekako se zove prah na bazi brusnice. Meni je to pomoglo jer sam imala isti problem . I caj Uvin.
Ostale cure sretno u pokusajima. Ja radim pa udjem ovako iscitam. Suosjecam se sa svima. Da li znate sta znaci kada na nalazu UZV pise : na jajniku zuto tijelo. Bila sam na kontrolama i sve je zasad ok. Idem na folikumetriju od iduceg ciklusa ukoliko ovaj m dodje. Sretno! 😻
Znaci da je na tom jajniku bila ovulacija 🙂
Monolena dobro nam dosla. Nadam se da ce ti ova grupa doniti sreću i da ces ugledat + prije postupka 🤗
Bok cure
Cesto vas citam i pratim al evo tek prvi put pisem. Imam uskoro 31 god a muz 28. Pokusavamo od 1mj ove godine. Znaci vec skoro 10 mj, i znam da to nekima nije puno al evo meni je vjecnost i postajem vec pomalo depresivna i u sve vecem stresu. Znam da to nikako nije dobro al eto kad mi netko savjetuje da se opustim, razumijem sve dobre savjete al jednostavno ih ne mogu primjeniti
jer toliko zarko zelim biti mama. Inace se od 2015 god lijecim od epilepsije. Nisam toliko tezak slucaj i trenutno se vecinom dobro osjecam. Samo pijem 7 tableta dnevno
ali terapija mi je promjenjena kada sam morala “odluciti” da sada zelim dijete i pogodna je sada za trudnocu. Koliko moze to uopce i biti. Vec je bio mali pritisak sto sam uopce morala odrediti kad zelim poceti da se promjeni terapija, jer mi je naravno bila zelja da to nekako krene prirodno i samo od sebe a ne kad mi se organizam ocisti.
Situacija je sljedeca imam redovite menstruacije od prve menstruacije u zivotu, i dosta su tocne. Ciklus je vecinom 28 dana i zna se ponekad zalomit 2 dana vise manje. Po menstrualnom kalendaru aplikaciji, ovaj mjesec sam mengu trebala dobiti 10.10. prosli mjesec je bila 12.9. ali sad nije dosla. Nakon dan-dva naravno da sam vec bila u sedmom nebu jer mi se nikada nije desilo da kasni 3 dana a kamoli sad vec 6 dan. U pocetku nije bilo nikakvih naznaka osim menstrualnih tegoba kao bol u grudima, bol u trbuhu-jajnicima, razdrazljivost klasicna ja
napravila sam test 13-tog kasno navecer i pokazao se negativan, znam da nije bio prvi urin nego 30-ti.
Prije 2 dana mi je poceo izlazit u danu u par navrata neki rozkasti-smeckasti iscjedak kada bi se obrisala. I ja sam mislila da je pocetak menstruacije ali evo i dalje nista. Sada u urinu kad odem na wc ponekad ko da isto ima nekih svijetlih ljuskica. I na momente i dalje imam grceve u trbuhu i jajnicima. Al evo i dalje nista. Sad vise ne znam sta mi se dogada i malo sam se zabrinula. Da li su to neki simptomi trudnoce ili se nesto nakon 16 god prvi put poremetilo i sad nikako da krene. Trenutno nisam u drzavi jer sam u procesu preseljenja u drugu i ginekologu mogu ici tek sljedeci tjedan.
Jel imao mozda netko od vas slicnu situaciju??
Ispricavam se na predugooomm postu. Al evo prvi puta je tesko ukratko objasniti situaciju i pojadati se u samo par recenica
Pozdrav svim trudnicama i buducim trudnicama
Sortiraj odgovore
Najstariji