Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    15. Listopad 2020. 15:38

Andela vec sam se posavjetovala sa ljecnikom, vec sam popila prvu dozu antibiotika ( sigurnih i ako sam slucej o ostala trudna) 😌 ali se pitam dali je moguce uopce zatrudnit ovaj mjesec sa takvim nalazom? :/ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    15. Listopad 2020. 15:38

Pijem CEFALEXIN :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Bella🌟
    15. Listopad 2020. 15:41

Mašo brz oporavak ti želim. Poslušaj doktora i uzmi antibiotik. Znam nekoliko žena koje su u trudnoći bile na antibioticima i sve je ok i to radi svakakvih upala.
    Mokosh onda napadamo😁🎃
    Sayuri  e sad.. vidi s doktorom.  Znam jednu curu koja je odmah nakon spontanog zatrudnila još nije ni došla prva menga i eto je u Proljetnim bebama. Ne znam kakav je postupak nakon kiretaze. Meni su nakon čišćenja tabletama rekli da pričekam dva tri mjeseca ali da ako se i dogodi da nema veze. Dok mu je doktor na humanoj rekao da ne moram čekati niti raditi briseve.iako sam ja u dogovoru sa socijalnom odlučila napraviti briseve i pričekati jer mi tijelo nije bilo spremno, dok psiha je. Sretno u svakom slučaju♥️ 

Bella🌟
    15. Listopad 2020. 15:46

Lora samo ti nama piši sve što se događa😁 drzimo🤞🤞🤞
    Andela  i ja sam to čula za ananas i ciklu. Vrijedi probati😁 a za prokrvljenost su dobri oblozi ricinusovog ulja,guglaj malo o tome, to se radi do O, poslije O ne. Potiče kao cirkulaciju i dobro je.. e sad.. 
    Mašo da ne znam što bih rekla. Mislim da je moguce svakako jer se svašta događa i mislim da se može ostati trudan i s tim što ti se sad dogodilo ali opet ne znam, vjerojatno je bolje kad je se i tijelo bolje osjeća. Ne znam što bih pametno rekla. Bolje da ništa ne pričam jer sam sad shvatila da nemaš neke koristi od kog komentara🙈 al svejedno šaljem pusice 😘😘💛

Lora27621
    15. Listopad 2020. 15:50

Bella🍁

Lora samo ti nama piši sve što se događa😁 drzimo🤞🤞🤞
    Andelai ja sam to čula za ananas i ciklu. Vrijedi probati😁 a za prokrvljenost su dobri oblozi ricinusovog ulja,guglaj malo o tome, to se radi do O, poslije O ne. Potiče kao cirkulaciju i dobro je.. e sad..
    Mašoda ne znam što bih rekla. Mislim da je moguce svakako jer se svašta događa i mislim da se može ostati trudan i s tim što ti se sad dogodilo ali opet ne znam, vjerojatno je bolje kad je se i tijelo bolje osjeća. Ne znam što bih pametno rekla. Bolje da ništa ne pričam jer sam sad shvatila da nemaš neke koristi od kog komentara🙈 al svejedno šaljem pusice 😘😘💛

Pitanje je jel se dogada ista 🙈🙈🙈 A s testom bi htjela pricekati bar do subote....

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Maša🤰🏼
    15. Listopad 2020. 16:02

Hvala cure ❤️ Puno ste mi pomogle danas u ovom cijelom cirkusu od dana 😂👏🏻 
    Bas me briga ja cu se svejedno nadat da se ulovilo i da je moja mrvica kod mene ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

sassy
    15. Listopad 2020. 16:23

Pozdrav svima,
    Citala sam ovaj forum i odlucila se pridruziti jer sam u slicnoj situaciji i godio bi mi razgovor s nekim u istoj situaciji.
    Naime vec pet mjeseci bezuspjesno muz i ja radimo na bebii i pozeljni su svi savjeti koje imate :) inace pijem folnu kiselinu i vrkutu, nismo jos uvijek radili nikakve pretrage ( inace ja imam 30 on 39 godina).

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lora27621
    15. Listopad 2020. 16:58

anci000

Lora dobrodošla u klub simptoma meni je sve jednako kao tebi ali mi još ništa nije počelo smrditi 🤔🤔 izludit ćemo

Katastrofa....gledam test, gleda on mene😂😂😂 al ne dam se jos....bojim se da ce pokazat - jer je prerano...a mozda i nije.🤔 ne znam🤦‍♀️

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

• Maryy29
    15. Listopad 2020. 17:13

Uh i ja sam ko vi, al nedam se... Imam test, al me strah... Sve nesto umisljam 🙈

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• Maryy29
    15. Listopad 2020. 17:13

Ovaj mjesec sam uhvatila pik i tribala bi ne dobit 21...tako da strepim... 

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.