Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    15. Listopad 2020. 12:39

watson009

Cure dobro nam dosle, ovo je spas kada te tvoja okolina ne razumije ili nema nacin na koji bi ti pokazala podrsku…
    Uz silna iskustva smo i mi same "pametnije" pa vec unaprijed znamo sto treba napraviti.
    Slobodno se raspisite, ovdje se razumijemo…od silnih simptoma,testica, razocarenja,groznih nalaza itd.
    ovdje uvjek ima netko "iskusniji" tko ti moze pomoci u tvojoj situaciji!
    Ancioo mila pa sto je tooo?
    Ajme mene,smiri se i skuhaj si punooo caja,litru-dvije obavezno dnevno.
    Bella jel krece odbrojavanje ? Ides jos na koji UZV ili nema potrebe, navijam za tebe ♥

Ne idem. Kreće odbrojavanje😁 u ponedjeljak sam bila navečer u pola 6 i folikul je bio 21 mm, u utorak sam bila u pola 5 kod druge doktorice na konzultacijama i rekla je da je ovulacija u tijeku. Tako da je danas prvi ili drugi DPO. Vidjet ćemo🤭 hopsali smo u subotu,ponedjeljak i utorak. Nadam se da je dovoljno da se primi. 😬 Danas sam krenula sa duphastonom i odlučila na kraju mjeseca napraviti test(30. Ili 31. 😁)

• Monolena
    15. Listopad 2020. 12:40

KetPet, slažem se s tobom, definitivno smo karakterno slične. Volimo imati stvari pod kontrolom, imamo zacrtani put kojim hocemo ici i izludjuje nas kad nije kako i kad smo zamislile. I mrzimo osjecaj nemoci. Ako nesto mozemo mijenjati na bolje, mijenjamo to. Inace se osjecamo zarobljeno. I pomalo smo autodestruktivne. Ali evo, drago mi je da smo nasle ovaj forum, i jedna drugu i da cemo dijeliti skupa ovaj tezak put. Neka nam je svima sa srecom!

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

KetPet
    15. Listopad 2020. 12:59

Hvala watsonoo9 bas si lijepo to rekla 

Da nisi Monolena jarac u horoskopu hahaha 
    Doci ce i nase vrijeme 

• Monolena
    15. Listopad 2020. 13:06

KetPet

Hvala watsonoo9 bas si lijepo to rekla

Da nisi Monolena jarac u horoskopu hahaha
    Doci ce i nase vrijeme

Hehehe, nisam, blizanac sam :). 

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️

Lindsay
    15. Listopad 2020. 13:19

Odakle ste nove cure?
    Dobrodosle i jos brze otisle ❤

Bella🌟
    15. Listopad 2020. 13:35

1 dpo prijavljujem da me cice bole😂😂😂 šala mala, neću već krenuti sa simptomima jer je stvarno rano iako me stvarno malo i bole😁 sad će mi biti veselo sa simptomima jer sam na duphastonu a na njemu se znaju javljati svakakvi simptomi pa uopće neće biti zapravo mjerodavni. Tako s a ovaj ciklus neću zapravo ni pratiti nešto simptome jer nema smisla. Prošli sam bila uvjerena po spottingu da je bila implantacija i na kraju se jako razočarala tako da neću ništa tipkati. 
    Mokosh mi smo tu negjde po danima ako se ne varam pa možemo neki grupni test napraviti na Halloween 🤭😁🎃🧡

• Monolena
    15. Listopad 2020. 13:38

lindsay

Odakle ste nove cure?
    Dobrodosle i jos brze otisle ❤

Ja sam iz Zagreba  :). Hvala ti na dobrodošlici :)!

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

KetPet
    15. Listopad 2020. 13:38

Hvala 
    Ja sam iz Zagreba tj bila sam 30 godina, ove godine sam odselila u Austriju. 

Lindsay
    15. Listopad 2020. 13:48

Hahahahhahaa kako smo mi zakonnn znaci lude,lude....

Lindsay
    15. Listopad 2020. 13:49

Andjela duso nasa, a jesi li i ti iz Zagreba??? Znam da ides u Beta Plus a da je ona tamo...
    Ja se sve nadam doci ce neka Osjecanka 🙄🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.