Jutro zenice…Ja krenula u nove pokusaje napokon…Ali me zbunila temp.totalno..Vec se presjek napravio,mislim da je prerano,a mi samo jednom hopsali..Malo me grlo boli vec dva dana, moze pi biti malo povisena tamp.zbog toga,vi koje mjeriti I koje znate vec kako to ide?
https://ibb.co/WWtGH3Q
Mozda ti je malo povisena zbog prehlade
Koliko ti je ono trajao najkraci ciklus a koliko lutealna?
Lh trakice ne radis?
Radila sinoc jednu lh ,skroz svjetla crta...jedva se vidi.Ciklus 27 dana traje.Lutelna je oko 14 dana.bila mi je ovulacija nekad I 11- dan, nekad 12,13 ..Ali ovako rani nikad...Uradicu sutra jos jednu lh,ne znam,pa cu pratiti...Sluzi je bilo jucer vrlo malo,I po njoj kontam da tek ulazim u plodne dane .
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav žene, vraćam se ponovo na ovu temu. Vjerno vas pratim i čitam, sa svakim plusićem se veoma razveselim i sa svakom suosjećam. Nakon 3 spontana osjećam se slomljeno, obavila sam neke pretrage nakon 2. spontanog, trombofilija (1 mutacija), štitnjača, hormoni, detaljan uzv maternice, sve uredno. Promijenila sam ginekologa te dobila decortin koji počnem piti čim vidim + Ima li koja iskustva s tim tabletama??
Missed ab je bio krajem 8. mjeseca, kiretaža nije bila dovoljna pa sam neka 2 tjedna nakon primala 3 injekcije. Menstruaciju nakon svega sam dobila 28 dana nakon kiretaže. Trajala je 13 dana
Preporuka je nakon 3. menstruacije ponovno pokušati, naša želja za bebačom je jaaako velika, uvijek se iz prve uhvati, ali je problem zadržati trudnoću
S obzirom da se ne osjećam ugodno u svojoj koži, srce kao da mi je puklo na tisuće dijelova, da li je koja zatražila pomoć psihijatra?
Ispričavam se na dužem postu
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Joy 🤗🤗🤗🤗 bile smo skupa na proljetnicama, kratko nazalost
Ja ti preporučam psihologa. Nije sramota a virujem da ti moze puno pomoc i rijesit te te tuge i tjeskobe ili da se bar naucis nosit s njom. Bolje i to nego da ulazis i novu t pod velikim stresom
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenice…Ja krenula u nove pokusaje napokon…Ali me zbunila temp.totalno..Vec se presjek napravio,mislim da je prerano,a mi samo jednom hopsali..Malo me grlo boli vec dva dana, moze pi biti malo povisena tamp.zbog toga,vi koje mjeriti I koje znate vec kako to ide?
https://ibb.co/WWtGH3Q
Mozda ti je malo povisena zbog prehlade
Koliko ti je ono trajao najkraci ciklus a koliko lutealna?
Lh trakice ne radis?
Radila sinoc jednu lh ,skroz svjetla crta…jedva se vidi.Ciklus 27 dana traje.Lutelna je oko 14 dana.bila mi je ovulacija nekad I 11- dan, nekad 12,13 ..Ali ovako rani nikad…Uradicu sutra jos jednu lh,ne znam,pa cu pratiti…Sluzi je bilo jucer vrlo malo,I po njoj kontam da tek ulazim u plodne dane .
Onda tesko da je bila o
Prati i dalje, bude ff to promijenio
Joy 🤗🤗🤗🤗bile smo skupa na proljetnicama, kratko nazalost
Ja ti preporučam psihologa. Nije sramota a virujem da ti moze puno pomoc i rijesit te te tuge i tjeskobe ili da se bar naucis nosit s njom. Bolje i to nego da ulazis i novu t pod velikim stresom
Draga Sanjarka, nas dvije smo sve teme prošle, nažalost
Ti si toliko predivna, svima podrška, navratim na proljetnice no ne komentiram, divno je vidjet da za svaku imaš riječi utjehe, a i sama si prošla spontani, šaljem veliki virtualni zagrljaj
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
anciooo hvala na svim lijepim riječima
Otkako sam se vratila na posao osjećam se bolje, ali kad provedem 2-3 sata sama sa sobom shvatim da sve osjećaje samo potiskujem u sebi jer na poslu ne mislim toliko o svemu i kolegice su pune podrške
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Joy 🤗🤗🤗🤗bile smo skupa na proljetnicama, kratko nazalost
Draga Sanjarka, nas dvije smo sve teme prošle, nažalost
Ti si toliko predivna, svima podrška, navratim na proljetnice no ne komentiram, divno je vidjet da za svaku imaš riječi utjehe, a i sama si prošla spontani, šaljem veliki virtualni zagrljaj
Hvala ti ❤️
Bez obzira sto je bilo, veselim se sto se nastavljamo druziti i biti jedna drugoj podrska.
Nadam se da cemo skupa na ljetne bebe ili bar jesenske eto da budem skromna 🙂
Drzi se 🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️
Nadam se da cemo sve imati plus najkasnije do kraja godine😊❤️
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Joy pozdrav, zao mi je zbog tvoje price...neki razlog mora postojati zasto se ne odrzavaju trudnoce. Jesi radila kakve testove na inzulinsku rezistenciju?
Evo ne znam sto bih ti rekla osim sto ti mogu pozeljeti dobrodoslicu i da sto prije odes na ljepsu temu...♥
ovo ti je super ideja da smo sve trudne do kraja godine, ja sam odlucila da zelim plusic pod bor i to je to, nista drugo ne dolazi u obzir 😂😂😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lora moglo bi bit implantacijsko krvarenje tako da 🤞🤞🤞🤞🤞♥️
Joy žao mi je za svu bol koju si morala proći i od srca ti želim bebu što prije,♥️ potraži pomoć ili psihologa ili psihijatra ili psihoterapeuta (neki su jedno i drugo) . Može na uputnicu ili privatno. To je dio mentalne higijene koja je važna isto toliko koliko i sve ostalo i posebice ako imalo razmišljaš o tome da odeš, odi. Nađi nekog dobrog, s kim ćeš se osjećati ugodno i idi na terapiju koliko god će ti to trebati. Jer ne moraš sve sama nositi niti prolaziti, bol je uvijek lakša kad se podijeli s drugima ♥️ jel morate još kakve pretrage raditi? Kao što kaže Watson mora postojati neki razlog zašto se trudnoća ne održava.
Sortiraj odgovore
Najstariji