Ancioo, Maša 😂😂🤣😂 držimo vam 🤞🤞🤞🤞🤞 sretnooo♥️krenulo je😁😁
Andela ovo sa klomifemom će biti novo iskustvo i nadam se da će biti pozitivno🤞♥️ ali vidjet ćeš što će još ovaj mjesec donijeti, možda je i bila O ali nisi uspjela uhvatiti. Meni ti je i bol i sukrvica normalno prije O pa ne mora značiti da je nešto lose.
Znaci ja sam odlucila da mi se ova grupica zena tu sviđa i želim da se SVE skupa premjestimo u ljetne bebice. A ja sam vam dosta razmazena pa onda sta pozelim to i dobijem 😋😋😋 ( od mame i tate , za muža mi to ne pali 😂) pa onda ajde da mi se i to ostvari ❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Znaci ja sam odlucila da mi se ova grupica zena tu sviđa i želim da se SVE skupa premjestimo u ljetne bebice. A ja sam vam dosta razmazena pa onda sta pozelim to i dobijem 😋😋😋 ( od mame i tate , za muža mi to ne pali 😂) pa onda ajde da mi se i to ostvari ❤️❤️❤️
🤣 Dovest ces ti i muža u red, ne sumnjam 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure od sinoc imam nekakav zuckasti iscjedak, sad je presao u malo smeckasti....i booooli kao kad dobit trebam...a inace kad trebam dobiti tako stupnjevito mi prelazi iz smeckaste u crvenu....samo sto nikad nisam dobila 6 dana ranije 🤔
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Lora, impatacija??? 😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lora, impatacija??? 😍
Bojim se i misliti previse na to....ali potajno se nadam da stvarno je🤗🤗🤗 dolazim u napast da napravim test, ali moram se strpiti jos koji dan🤦♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Lora, impatacija??? 😍
Bojim se i misliti previse na to….ali potajno se nadam da stvarno je🤗🤗🤗 dolazim u napast da napravim test, ali moram se strpiti jos koji dan🤦♀️
🤞🤞🤞🤞🤞
Ako je implantacija strpi se 2 dana bar, nece ti prije pokazat
Lora, impatacija??? 😍
Bojim se i misliti previse na to….ali potajno se nadam da stvarno je🤗🤗🤗 dolazim u napast da napravim test, ali moram se strpiti jos koji dan🤦♀️
🤞🤞🤞🤞🤞
Svakako nisam prije subote planirala naraviti, izmedu 18.i 20.bi trebala (ne🤞) dobiti...pa mislim da bi u sub trebalo pokazati ako ima nesta
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Lora, impatacija??? 😍
🤞🤞🤞🤞🤞
Svakako nisam prije subote planirala naraviti, izmedu 18.i 20.bi trebala (ne🤞) dobiti…pa mislim da bi u sub trebalo pokazati ako ima nesta
Sretno 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji