Lora i sto ti pise dolje u napomeni, odnosno zakljucku? Moj decko ti je imao sve minuse, niti jedan ocitan spermij morfoloski i dolje je pisalo : pronadjen koji pokretan i nepokretan spermij. Po mom laickom zakljucku on nije imao dovoljno spermatozoida za ocitanje morfologije niti icega, dakle smatramo da imamo ogroman problem. Malo je reci da smo pali u ocaj. Ovaj tvoj nalaz po mom laickom misljenju moze biti i bolji. Treba malo popraviti. Pusi li dragi? Vjezba? Zdravo se hranite? Koliko pokusavate?
Ne bih lijepila opet sliku ali vrati se petnaestak stranica unazad naci ces sliku mog dragog i onda ce vam se vas nalaz uciniti IDEALNIM 😪
Drago mi je zbog tebe. Ali mi je zao mene ja sam se evo do sada nadala da su ga radili nesposobnjakovici s nedovoljno opreme. Ali ocito ima opreme. Tebi su vrijednosti ocitane.
Jutro drage žene trudilice i trudnice 🙃
Jutros, uz ovo tmurno jutro ciklus krenuo, bilo za očekivati poslje negativnog test
Zakazala sam termin kod ginekologa za 22.10 pa vidjeti cemo sta kaze
Pokušavamo od januara
Ugodan vam vikend
Sanjarka, možeš me pisati za 10.11 🌺
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Ne bih lijepila opet sliku ali vrati se petnaestak stranica unazad naci ces sliku mog dragog i onda ce vam se vas nalaz uciniti IDEALNIM 😪
Drago mi je zbog tebe. Ali mi je zao mene ja sam se evo do sada nadala da su ga radili nesposobnjakovici s nedovoljno opreme. Ali ocito ima opreme. Tebi su vrijednosti ocitane.
Nista osim ovoga ne pise...dr mu je rekao da je sasvim ok nalaz, ali da ponovi sve na drugom mjestu....
Ne pusi od ove godine, a na poslu dosta fizicki radi pa kaze da mu je to dobra vjezba🤣🤣 ovo je drugi mjesec kako pokusavamo, ali on je nekoh drugi problema imao pa ga je usput poslao i ovo provjeriti, pa kad je nalaz stigao ne cini mi se bas previse dobar...
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Nista osim ovoga ne pise…dr mu je rekao da je sasvim ok nalaz, ali da ponovi sve na drugom mjestu….
Ne pusi od ove godine, a na poslu dosta fizicki radi pa kaze da mu je to dobra vjezba🤣🤣 ovo je drugi mjesec kako pokusavamo, ali on je nekoh drugi problema imao pa ga je usput poslao i ovo provjeriti, pa kad je nalaz stigao ne cini mi se bas previse dobar…
Parovi su ostajali trudni s ovakvim nalazom to sigurno. Zelim vam puno puno srece u sto kracem mogucem roku 😍 a mi cemo se uskoro spremati za potpomognutu.
Hvalaaaa😊😊 saljem vam puuuuuno dobre energije da bude ➕ sto prijeeee🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Jutro cure, prolazim ja jutros pored mullera ii pogodote sto sam kupila ? Ahahhahhaha
Evo ga,ni S od sjenice...M jos nije dosla.
Idem peci kolac da se utjesim 😂♥
https://ibb.co/2skwkmD
Lora po mom misljenju i usporedbi nalaza s mojim M, tvoj ima dosta nepokretnih sperm.i smanjen broj, vjerojatno ce vam preporuciti sto i mom muzu, cink+selen, a vidim da je tvone i vrijednost cinka smanjena.
U svakom slucaju po misljenje strucnjaka, i ne brini to se da rijesiti...
Lindsay nezz sto bih ti rekla...zao mi je ako je doista tako ali boriti cete se vi za svoje malo cudo♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Bella draga, iskoristite vi te plodne dane pa sto bude, znam da uz miom ide mirovanje i bla bla , ali ti si lavica,ne sumnjam da ces se boriti ! ♥
Saljem ti zagrljaj🙏😍
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Irenaa0809 - ❤️➕
Mirjam2 - ❤️➕
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Inana1- 15.10. - 5 dana❤️
Chloe - 17.10. - 7 dana ❤️
Clio35 - 22.10. - 12 dana ❤️
Andela111 - 22.10. - 12 dana❤️
Ancioo- 24.10. - 14 dana♥️
Anabelaaaa - 29.10. - 19 dana❤️