Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    10. Listopad 2020. 16:13

Bella🍁

Jutro ☕
    Jučer mi je dan banana bio. Ali sad sam se malo dobila. Zvala sam svoju soc. gin i svoju privatnu kod koje idem, socijalna je rekla da ovo ne bi bilo za operaciju i da ona ima žena na pregledima koje su trudne i imaju puno veće miome. Kod privatnice idem u utorak na razgovor da s njom vidim,njoj nekako najviše vjerujem, a u pon još idem opet kod ovog dr na folikulometriju pa ćemo vidjeti što će još reći. Tako da možda i neću morati na operaciju. Meni je za očekivati miome jer su i mama,baka i teta vadile maternicu radi toga ali sam nekako očekivala da ću ih dobiti kasnije a ne već sad. Al dobro. Što je tu je. Sad sam u plodnim danima pa ne znam jel da ih uopće koristimo il' da pričekam. O bi trebala bit oko utorka/srijede kako je Watson rekla.
    Watson testić,piškiš ?😁😁😔
    Mirjam samo nek ti bude muka, dobro je to😁😘
    Ostale drage žene kako ste?

Bella, nisam vidjela gdje ti se nalazi miom?
    I ja ga imam već godinama, ali kaže ginekologica da je na mjestu na kojem ne smeta ničemu, s tim da se na zadnjem pregledu vidjelo da se smanjio. Neznam čemu bih to prepisala jer jedino što se promijenilo je to da sam počela piti vrkutu, pa eto, možda je zbog toga. 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• jube
    10. Listopad 2020. 16:24

traveller4life

jube

Jako mi je žao!
    Drži se…

Ovo mi vuče na gin Harni s kojom sam ja imala šou, koštala me žena ne samo novca nego i živaca i zdravlja.

Jube, zaista??? Jer upravo sam njima poslala upit za pregled. Imaš li preporuku za nekog drugog privatno, više ne znam koga da zovem. :(

Svakako u Zg poliklinika Ginekos - dr Kos ili Dr Ujević, ali tamo mislin da su svi super.
    Ja san išla kod Kosa

• jube
    10. Listopad 2020. 16:47

Samoja6

Bella🍁

Jutro ☕
    Jučer mi je dan banana bio. Ali sad sam se malo dobila. Zvala sam svoju soc. gin i svoju privatnu kod koje idem, socijalna je rekla da ovo ne bi bilo za operaciju i da ona ima žena na pregledima koje su trudne i imaju puno veće miome. Kod privatnice idem u utorak na razgovor da s njom vidim,njoj nekako najviše vjerujem, a u pon još idem opet kod ovog dr na folikulometriju pa ćemo vidjeti što će još reći. Tako da možda i neću morati na operaciju. Meni je za očekivati miome jer su i mama,baka i teta vadile maternicu radi toga ali sam nekako očekivala da ću ih dobiti kasnije a ne već sad. Al dobro. Što je tu je. Sad sam u plodnim danima pa ne znam jel da ih uopće koristimo il' da pričekam. O bi trebala bit oko utorka/srijede kako je Watson rekla.
    Watson testić,piškiš ?😁😁😔
    Mirjam samo nek ti bude muka, dobro je to😁😘
    Ostale drage žene kako ste?

Bella, nisam vidjela gdje ti se nalazi miom?
    I ja ga imam već godinama, ali kaže ginekologica da je na mjestu na kojem ne smeta ničemu, s tim da se na zadnjem pregledu vidjelo da se smanjio. Neznam čemu bih to prepisala jer jedino što se promijenilo je to da sam počela piti vrkutu, pa eto, možda je zbog toga.

Koju vrkutu pijete?

Maša🤰🏼
    10. Listopad 2020. 17:00

Bok cure, evo da vam se malo pozalim :/
    Naci danas nam je bio totalno naporan dan :( i dodem doma danas sam 13DC i napravim trakicu kad ono i dalje nista nema O , bas sam razocarana , tuzna i ljuta . Znaci koliko su mi se poremetili ciklusi to je prestrasno! Ja niti jedan mjesec nemam isti dan O niti mi jednako dugo traju ciklusi . Ponadala sam se prosli mjesec kad mi je trajao ciklus 27 dana da ce se unormalit ali ocito nece :( neznam dali to moze imati veze sa zacecem. Najkraci ciklus mi je bio 24 dana a najduzi 35 dana :/ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Tinker 🌸
    10. Listopad 2020. 17:10

Bok cure, 

Prvo zelim svim curama koje su docekale plusice cestitati ❤️, a drugima puno srece da vide plusice sto prije ❤️. 
    Nije me bilo neko vrijeme, ali nazalost se javljam s losim vijestima - srceko je prestalo kucati... Dogurali smo do skoro 7mm, sto bi bilo 6+5, a po mengi sam 8+6. To nije bio otpocetka dobar znak, jer bi po ciklusu bilo mozda 4-5 dana razlike zbog kasnije ovulacije. Takodjer, zumanjcana vrecica mi je bila granicno velika sto isto bas nije bio dobar znak. Bila sam jutros na pregledu i srceko se vise ne cuje :(. Prestala sam s progesteronima i cekam da prokrvarim... S obzirom da nam je ovo 3.put zaredom, gin je preporucila spermiogram i mozda i inseminaciju... Preporucila mi je da se javimo u polikliniku IVF dr Simunicu. Cula sam za njega, ali da li je tko mozda imao kakva iskustva tamo? 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

SAYURI
    10. Listopad 2020. 17:28

tam7

Bok cure,

Prvo zelim svim curama koje su docekale plusice cestitati ❤️, a drugima puno srece da vide plusice sto prije ❤️.
    Nije me bilo neko vrijeme, ali nazalost se javljam s losim vijestima - srceko je prestalo kucati… Dogurali smo do skoro 7mm, sto bi bilo 6+5, a po mengi sam 8+6. To nije bio otpocetka dobar znak, jer bi po ciklusu bilo mozda 4-5 dana razlike zbog kasnije ovulacije. Takodjer, zumanjcana vrecica mi je bila granicno velika sto isto bas nije bio dobar znak. Bila sam jutros na pregledu i srceko se vise ne cuje :(. Prestala sam s progesteronima i cekam da prokrvarim… S obzirom da nam je ovo 3.put zaredom, gin je preporucila spermiogram i mozda i inseminaciju… Preporucila mi je da se javimo u polikliniku IVF dr Simunicu. Cula sam za njega, ali da li je tko mozda imao kakva iskustva tamo?

Tam, drzi se 😘 Ja sam isto prosla zadnjih mjesec , srce stalo u 6 tjednu a po M sam bila 8 tjedana. Ta zumanjcana je isto bila velila, preko 5 mm, i u 90% slucajeva ne zavrsi dobro, i cesto je hromozomski problem, tako da savjetujem genetske testove svakako. Ja sam cekala 7 dana da krene, medjutim nista, i nacekati ces se da krene pogotovo sto si bila na progesteronu kao i ja. Ja sam bas jucer odradila vakum prekid, i zaista je sve proslo u redu, u opstojz nista nisam osjetila, a nema kiretaze i struganja, minimalno ostecenje materice. Isto tako mi je receno da uzrocnik moze biti neka vaginalna bakterija i ja slkedeci put obavezno radim vaginalne briseve prije trudnoce, cak i kada je papa test uredan, te baje mogu biti tu i napraviti ove probleme.
    Nadam se da ce sljedeca trudnoca biti uredna drzim fige 😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    10. Listopad 2020. 17:31

Moj savjet svakako ocisti sto prije, ne cekaj, mozda ce me neko napasti, ali nema potrebe da stoji u tebi mrtvo tkivo, a najcesce ne izadje sve pa svakako moras na ciscenje, upravo zbog progesterona...😘😘😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

watson009
    10. Listopad 2020. 18:01

Vjestica je stigla u meduvremenu...a znala sam i da bude jer sam pojela pola kolaca koje sam ispekla danas.
    Oke,isplakala sam se, pitala zasto bas mi ...i oke, idemo dalje!!! Za tjedan dana brisevi pa cu se odmah naruciti na HSG, doista ova iscekivanju psihicki ubijaju, idem i na konzultacije pa cu biti pametnija sto dalje! 
    Tam7  ne znam sto bih ti rekla, zao mi je...evo ne mogu si zamisliti kako je to kad cujes srceko pa ga vise ne cujes! Drzi se...evo doista moramo biti lavice,nema nam druge ♥
    Sayuri jesi ti ok nakon zahvata ?
    Maša zeno pa di si ti ? Vec sam se zapitala sto se dogada, cuj, a da odes ginicu na redovan pregled ? Ono papa, ultrazvuk itd. Kada si bila zadnji put ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    10. Listopad 2020. 18:05

Tam7 jel ti dr spomenula testove na trombofiliju ili tako nesto u vezi trombocita i zgrusavanja krvi. 
    Znam da to zene rade kada imaju uzastopne pobacaje, informiraj se o tome svakako.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Maša🤰🏼
    10. Listopad 2020. 18:09

Watson jako mi je zao :/  sretno ❤️
    A bila sam prije 6 mj ali ic cu sljedeci mjesec . 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.