Drage cure, evo samo da vam javim ishod moje situacije, nažalost imala sam spontani prije dva dana. Sve je krenulo sa smeđim iscjetkom bez bolova, čiji se intenzitet idući dan pojačao uz sukrvicu. Treći dan je preraslo u krvarenje i ekstremne bolove koje ne mogu niti opisati, ništa slično nikad nisam osjetila, prva pomisao mi je bila vanmaternična i prsnuće jajovoda jer je bilo prestrašno, skoro sam se onesvijestila.
Trudnoću sam trebala voditi u razvikanoj privatnoj poliklinici i vrlo hvaljenoj doktorici kod koje sam išla na preglede. Prvi trudnički pregled mi je bio zakazan za idući tjedan.
Zvala sam ih čim mi je krenuo smeđi iscjedak, međutim ostavili su me da čekam idući dan dok moja doktorica (i vlasnica poliklinike) dođe na posao. Idući dan mi je sestra rekla da uzimam magnezij i odmaram, da se samo trebam opustiti i da ih zovem ako se pojača krvarenje i da će mi onda dati Duphaston. Treći dan zovem da se krvarenje pojačava i da kreće bol, upućuju me na hitnu, ne žele me primiti privatno.
U jako kratkom vremenu kreće ekstremna bol, ruke su mi drhtale od trnaca koji su mi prolazili kroz cijelo tijelo, hladni znoj me oblijevao, jedva sam stajala na nogama.
Uspjela sam preko veze doći do privatnog doktora koji me momentalno primio, utvrdio da je da se trudnoća više ne vidi na uzv i poslao me na vađenje bete. Beta je par sati kasnije bila 37, rekao mi je da je to dobar znak da će to sve otići prirodno i da ne trebam ponavljati betu.Na taj dan sam bila 5+1.
Ovo vam pišem samo kao dobronamjerno upozorenje da reagirate odmah na prve znakove smeđeg iscjedka i krvarenja, koliko god vam govorili da je to normalno. Trudnoća bi možda svakako završila jednako da su me primili prvi dan, ali sam ja mogla biti lišena traumatskog iskustva koje sam prošla, potpuno pogubljena, i bar bi se eliminirala vanmaternična u startu.
Svim curama koje imaju plusiće želim školsku, urednu trudnoću, pazite na sebe, a svima ostalima čim prijašnji plus na testu <3
Žao mi je. Nadam se da uspjevaš odmoriti nakon svega i skupiti snagu za dalje.
Bi li ti Duphaston pomogao? Znam da je teško reći što bi bilo kad bi bilo, ali pomaže li Duphaston uvijek?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ne pomaže uvijek.
Meni ga moj nije želio dati uz objasnjenje da necemo spasavat ono sto je priroda pocela odbacivati
To stvarno ovisi o uzorku krvarenja /smeđarenja.
Ako je prijetnja Hematom onda ce on pomoć a ako je npr kao kod mene gdje je gestacijska bila svega 10mm sto nikako ne odg 6tt znaci da je stalo sa razvojem zbog necega.
Da mi je tada dao produzio bi moju agoniju a moguce da bi na kraju morala i na kiretazu zbog toga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Traveller4life žao mi je zbog takvog iskustva 😪 znam koliko je stresno cekati ishod situacije a posebno boli pristup koji nije ljudski u toj situaciji
Prst dolje za doticnu polikliniku! 😏
Zelim ti uskoro plusic i skolsku trudnocu ❤️
Hvala puno, čitala sam i tvoju situaciju dok sam tražila po forumu slična iskustva i žao mi je također i uzvraćam lijepe želje
❤️
Traveller, bravo! Glavu gore i veseli se novom danu!
Zanimljivo je da se taj Duphaston daje svaki put kad trudnica krvari bez obzira što se ne zna točan uzrok krvarenju. Vjerujem da uzroka ima više pa se proba spasiti ako se spasiti da..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Drage cure, evo samo da vam javim ishod moje situacije, nažalost imala sam spontani prije dva dana. Sve je krenulo sa smeđim iscjetkom bez bolova, čiji se intenzitet idući dan pojačao uz sukrvicu. Treći dan je preraslo u krvarenje i ekstremne bolove koje ne mogu niti opisati, ništa slično nikad nisam osjetila, prva pomisao mi je bila vanmaternična i prsnuće jajovoda jer je bilo prestrašno, skoro sam se onesvijestila.
Trudnoću sam trebala voditi u razvikanoj privatnoj poliklinici i vrlo hvaljenoj doktorici kod koje sam išla na preglede. Prvi trudnički pregled mi je bio zakazan za idući tjedan.
Zvala sam ih čim mi je krenuo smeđi iscjedak, međutim ostavili su me da čekam idući dan dok moja doktorica (i vlasnica poliklinike) dođe na posao. Idući dan mi je sestra rekla da uzimam magnezij i odmaram, da se samo trebam opustiti i da ih zovem ako se pojača krvarenje i da će mi onda dati Duphaston. Treći dan zovem da se krvarenje pojačava i da kreće bol, upućuju me na hitnu, ne žele me primiti privatno.
U jako kratkom vremenu kreće ekstremna bol, ruke su mi drhtale od trnaca koji su mi prolazili kroz cijelo tijelo, hladni znoj me oblijevao, jedva sam stajala na nogama.
Uspjela sam preko veze doći do privatnog doktora koji me momentalno primio, utvrdio da je da se trudnoća više ne vidi na uzv i poslao me na vađenje bete. Beta je par sati kasnije bila 37, rekao mi je da je to dobar znak da će to sve otići prirodno i da ne trebam ponavljati betu.Na taj dan sam bila 5+1.
Ovo vam pišem samo kao dobronamjerno upozorenje da reagirate odmah na prve znakove smeđeg iscjedka i krvarenja, koliko god vam govorili da je to normalno. Trudnoća bi možda svakako završila jednako da su me primili prvi dan, ali sam ja mogla biti lišena traumatskog iskustva koje sam prošla, potpuno pogubljena, i bar bi se eliminirala vanmaternična u startu.
Svim curama koje imaju plusiće želim školsku, urednu trudnoću, pazite na sebe, a svima ostalima čim prijašnji plus na testu <3
Jako mi je žao!
Drži se...
Ovo mi vuče na gin Harni s kojom sam ja imala šou, koštala me žena ne samo novca nego i živaca i zdravlja.
Ma nemam uopće problema s tim napisati o kome se radi, riječ je o Poliklinici Mazalin u Zagrebu.
Inače sam bila jako zadovoljna (iako bila sam samo dva puta ove godine kod njih na pregledu). I moram reći da imaju dvije sestre, jedna je sestra Goga koja me tako otprašila i u čijoj smjeni ustvari i je često nejavljanje na telefon. Ona se nije niti pokušala konzultirati s doktoricom nakon mojih savjeta, nego me sama otkačila. Druga sestra Marija je ipak i druga priča, nju sam dobila drugi dan, iz prve, i ona je pitala doktoricu pa me zvala povratno s tom informacijom o magneziju i da zovem sutra ako se pojača krvarenje, ipak je bila jako draga i topla u komunikaciji za razliku od ove prve koja je ko stroj.
Inače je prije sve bilo ok što se tiče pregleda, nisam imala zamjerke.
A ja sam bila uvjerena da je gin Harni. I nju bih (ali baš nju osobno) preporučila zaobilaziti u širokom luku!
Primili su me u Poliklinici Đurić, Martićeva 14. To je za Zagreb.
Meni je inače nekako ugodnije kod ženskog doktora pa ću potražiti nekog drugog za regularne preglede, a njega ako zatreba nešto hitno.
Samo privatno ideš?
Možda sam imala samo sreću ili je igralo ulogu što sam s dragim bila svaki put kad me odmah trebalo pregledati, ali kod soc. gin. bih isti dan bila pregledana.. ne kažem da sam tamo čekala cijeli dan nego bi sestra našla par min za mene..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Jako mi je žao!
Drži se…
Ovo mi vuče na gin Harni s kojom sam ja imala šou, koštala me žena ne samo novca nego i živaca i zdravlja.
Jube, zaista??? Jer upravo sam njima poslala upit za pregled. Imaš li preporuku za nekog drugog privatno, više ne znam koga da zovem. :(
Ulla Marton. Jesi nju probala?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sanjarka, a tebe je doktor primio odmah kad si zvala da smeđariš? Ili si morala na hitnu?
Odmah me primio da. Privatno. S tim da je on Privatnik koji radi i u bolnici pa smo daljini tijek trudnoce nastavili pratit u bolni
Al ja ti ne mogu pomoc jer smo mi u St
Kako ste zenske?
Cestitam na novim plusicima, a ostalim puno srece ovaj mjesec :)
Ja sam danas obavila ciscenje vakumom, uspavali me ipan nije lokalna i zaista nisam nista osjetila sve super proslo. Cekamo dva ciklusa i u napad opet 😁
Pridruzujem vam se uskoro opet, do tada cu se malo posvetiti fizickoj kondiciji, i moram raditi neke briseve da ovaj put krenemo nacisto :)
Ljubim vas 😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji