Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    09. Listopad 2020. 09:23

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Cure katastrofa. Ja dođem na folikulometriju i saznam da imam miom😔 vidjet ćemo u ponedjeljak još na folikulometriji kako se razvijaju i što je i jel treba operacija ponovo .
    Ima jedan folikul od 15 mm.

Koliki je miom?

3 cm ..

Hvala cure♥️♥️♥️

Bella🌟
    09. Listopad 2020. 09:25

traveller4life

Drage cure, evo samo da vam javim ishod moje situacije, nažalost imala sam spontani prije dva dana. Sve je krenulo sa smeđim iscjetkom bez bolova, čiji se intenzitet idući dan pojačao uz sukrvicu. Treći dan je preraslo u krvarenje i ekstremne bolove koje ne mogu niti opisati, ništa slično nikad nisam osjetila, prva pomisao mi je bila vanmaternična i prsnuće jajovoda jer je bilo prestrašno, skoro sam se onesvijestila.

Trudnoću sam trebala voditi u razvikanoj privatnoj poliklinici i vrlo hvaljenoj doktorici kod koje sam išla na preglede. Prvi trudnički pregled mi je bio zakazan za idući tjedan.

Zvala sam ih čim mi je krenuo smeđi iscjedak, međutim ostavili su me da čekam idući dan dok moja doktorica (i vlasnica poliklinike) dođe na posao. Idući dan mi je sestra rekla da uzimam magnezij i odmaram, da se samo trebam opustiti i da ih zovem ako se pojača krvarenje i da će mi onda dati Duphaston. Treći dan zovem da se krvarenje pojačava i da kreće bol, upućuju me na hitnu, ne žele me primiti privatno.
    U jako kratkom vremenu kreće ekstremna bol, ruke su mi drhtale od trnaca koji su mi prolazili kroz cijelo tijelo, hladni znoj me oblijevao, jedva sam stajala na nogama.
    Uspjela sam preko veze doći do privatnog doktora koji me momentalno primio, utvrdio da je da se trudnoća više ne vidi na uzv i poslao me na vađenje bete. Beta je par sati kasnije bila 37, rekao mi je da je to dobar znak da će to sve otići prirodno i da ne trebam ponavljati betu.Na taj dan sam bila 5+1.
    Ovo vam pišem samo kao dobronamjerno upozorenje da reagirate odmah na prve znakove smeđeg iscjedka i krvarenja, koliko god vam govorili da je to normalno. Trudnoća bi možda svakako završila jednako da su me primili prvi dan, ali sam ja mogla biti lišena traumatskog iskustva koje sam prošla, potpuno pogubljena, i bar bi se eliminirala vanmaternična u startu.

Svim curama koje imaju plusiće želim školsku, urednu trudnoću, pazite na sebe, a svima ostalima čim prijašnji plus na testu <3

Žao mi je što si to morala proći, drži se♥️♥️♥️

watson009
    09. Listopad 2020. 10:20

traveller4life

Hvala, Bella, sad sam već puno bolje. :)

Zao mi je doista, hvala sto si to podijelila s nama i na dobronamjernom savjetu ♥
    Zelim ti od srca da ides vec iduci ciklus u nove pobjede...
    Jooojjj Andela sve znas, vise sam pesimista po tom pitanju 😩 nemam nade ni malo u ovaj ciklus prema signalima moga tijela...
    Samo moram izbjegavati Dm danas/sutra da me ne ponese testic ahahhaha

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    09. Listopad 2020. 10:33

Ja se nadam da tamo vise neces ici, pa za vlastiti novac ima da te postuju...bem ti sve placas i onda jos ispada kao da ih molis nesto! Doista mi je zao!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    09. Listopad 2020. 10:43

Preporuci i nama pa neka se nade ako ce kome trebati 🙌
    Ostani s nama u novim pobjedama ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    09. Listopad 2020. 10:56

Andela111

Miom- imam ga i ja 1 mm na mestu gde apaolutno ne smeta i sve je ok- nije za brigu zasto bi isla na operaciju???

Doktor je rekao da je 3 cm, na prednjoj stjenci i da u trudnoći može rasti. A pošto ja imam i endo i spontani iza sebe, pretpostavljam da zbog rizika i svega je bolje da se ukloni. Iako je rekao da ćemo još vidjeti u ponedjeljak što cemo. 

Bella🌟
    09. Listopad 2020. 11:05

anci000

Bella🍁

Andela111

Miom- imam ga i ja 1 mm na mestu gde apaolutno ne smeta i sve je ok- nije za brigu zasto bi isla na operaciju???

Doktor je rekao da je 3 cm, na prednjoj stjenci i da u trudnoći može rasti. A pošto ja imam i endo i spontani iza sebe, pretpostavljam da zbog rizika i svega je bolje da se ukloni. Iako je rekao da ćemo još vidjeti u ponedjeljak što cemo.

Meni se cini doktor sigurnim i ne bi se toliko bedirala, bit ce to sve dobro, ne brini se

Ma samo da to prije riješim. Ako treba operacija, nije prva i nije me strah samo da možemo čim prije na trudnoću. A preporučuje i poslao bi me u Petrovu kod dr. F. Grgića koji radi dosta ginekoloških operacija i na dobrom je glasu koliko sam shvatila. Radije bi se strpila mjesec dva da mi se to ukloni nego da opet proživljavamo mogući spontani. 
    Hvala ti ancioo♥️

• Tonka55
    09. Listopad 2020. 11:47

Bella🍁

Andela111

I onda kad to sve riješiš, bit ćeš i psihički bolje i spremnija za nove radne akcije.  🙂 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Sanjarka88
    09. Listopad 2020. 12:25

Traveller4life žao mi je zbog takvog iskustva 😪 znam koliko je stresno cekati ishod situacije a posebno boli pristup koji nije ljudski u toj situaciji
    Prst dolje za doticnu polikliniku! 😏
    Zelim ti uskoro plusic i skolsku trudnocu ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Listopad 2020. 12:25

Bella kad je vec tako onda bolje rijesit pa ces bit mirna 🤗🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.