Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelica 👩
    08. Listopad 2020. 19:33

Sanjarka88 🦋

jelica

Sanjarka88 🦋

jelica

lindsay

Jelice po mom laickom misljenju bi crtica za toliko dana kasnjenja trebala biti tamnija :/ ali definitivno je test pozitivan.nadam se da sam u krivu i da je dovoljno tamna. Javi nam se opet s jos kojim testicem 🤞🤞🤞🤞

Imam policisticne..i ciklus mi varira 42-44 dana..

A koji ti je danas DC?

DC je?
    Sorry sve mi jos novo 🤔

Dan ciklusa 😅

Hahaha a to sam gore pisala u tekstu nesto i stoji mi u opisu..znaci kad sam stala s pilulama, 1.mj mi bilo 44, 2.mj 41 dan,a sad jos nisam dobila odnosno danas 49 DC 😄😄

Radimo na trudnoci od 6.mj/2020,prva trudnoca
    Mjesecnice: (zadnja pilula 20.5.)
    23.5.-25.5. 44 DC
    6.7.-12.7. 41 DC
    16.8.-20.8. _____
    11.9. iscjedak cudne boje-moguca implantacija jajasca?
    Od 13.9. simptomi koji su trajali po dan dva i onda je nastupio slijedeci (od pristica po licu i vratu,bol u prsima,dolje probadanje kao pred mengu,podrigivanje,intenzivni mirisi, posebne zelje za hranom,umor,...)😴
    8.10.lagana svjetla crtica -pozitivan test? 🤔 😊
    Kasni mi između 9-12 dana

Jelica 👩
    08. Listopad 2020. 19:38

lindsay

Mislim da ti je i ovaj pokazao trudnocu, isto sto bi i digitalni napravio. Jedino sto bih ja na tvom mjeetu napravila je da bi piskila svaku jutro prvi urin 3-5 dana moze i na obicni test da se vidi da crtica tamni. Sto znaci da beta raste. I da je trudnoca uredna na pocetku.

Hvalaaa 😍😍😊😊

23.5.-25.5. 44 DC
    6.7.-12.7. 41 DC
    16.8.-20.8. _____
    Od 13.9. simptomi koji su trajali po dan dva i onda je nastupio slijedeci (od pristica po licu i vratu,bol u prsima,dolje probadanje kao pred mengu,podrigivanje,intenzivni mirisi, posebne zelje za hranom,umor,...)😴

SunnyS
    08. Listopad 2020. 19:39

Jelica, pozitivan test! Ne zamaram se nijansom. Idi na pregled i on će dalje pratiti razvoj ploda i odrediti koliko dugo si trudna.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Jelica 👩
    08. Listopad 2020. 19:40

SunnyS

Jelica, pozitivan test! Ne zamaram se nijansom. Idi na pregled i on će dalje pratiti razvoj ploda i odrediti koliko dugo si trudna.

🙊💞💞💞💞💞😊😊😊😊

23.5.-25.5. 44 DC
    6.7.-12.7. 41 DC
    16.8.-20.8. _____

• Tonka55
    08. Listopad 2020. 20:16

Mirjam2

Tjeralo me na wc u 5 i reko il cu piskit sada ili sutra. Al tko ce docekat sutra. Molim vas recite da i vi vidite nesto 🙈🙈🙈🙏🙏🙏
    https://ibb.co/3SJYzbS
    https://ibb.co/T2W0ShV

Mirjam, Čeeestitam!!!! 💞💞 Nek je uredna! 💪Vjerujem da si skakala u 5 ujutro 😂😂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

08. Listopad 2020. 20:52

Tonka55

Mirjam2

Tjeralo me na wc u 5 i reko il cu piskit sada ili sutra. Al tko ce docekat sutra. Molim vas recite da i vi vidite nesto 🙈🙈🙈🙏🙏🙏

Hvala Tonka! ❤️
    Da skakala, trazila gdje cu ulovit bolje svijetlo u 5 ujutro da trazim sjenice 😂😂Srce mi je ludacki nabijalo, sva sam se tresla 😃🙏
    Jesi ti dogovorila vec pregled kod ginicke?
    Jelica, sjenica je tu ❤️ Napravi mozda neki drugi test ako mozes pa usporedi 😃

• Tonka55
    08. Listopad 2020. 21:02

Mirjam2

Tonka55

Mirjam2

HvalaTonka! ❤️
    Da skakala, trazila gdje cu ulovit bolje svijetlo u 5 ujutro da trazim sjenice 😂😂Srce mi je ludacki nabijalo, sva sam se tresla 😃🙏
    Jesi ti dogovorila vec pregled kod ginicke?
    Jelica, sjenica je tu ❤️ Napravi mozda neki drugi test ako mozes pa usporedi 😃

Jelica, to je to!! Bit će sve tamnija 💞
    Mirjam, zvala sam ju danas popodne. Kaže da sam u 5 etom tjednu i da se vidimo na pregledu tek 2.11. 😂 Pitala me pijem li Novalac, dala par savjeta... i rekla nek se ne sekiram da bi sada vidjela košticu jabuke..😂
    Žene, jedva čekam još koji plus! Držite see❤️❤️❤️

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 21:26

Tonka i Mirjam uzivajte i cekajte nas na ljetnim bebama ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 21:28

jelica

Sanjarka88 🦋

jelica

Sanjarka88 🦋

jelica

lindsay

Jelice po mom laickom misljenju bi crtica za toliko dana kasnjenja trebala biti tamnija :/ ali definitivno je test pozitivan.nadam se da sam u krivu i da je dovoljno tamna. Javi nam se opet s jos kojim testicem 🤞🤞🤞🤞

Imam policisticne..i ciklus mi varira 42-44 dana..

A koji ti je danas DC?

DC je?
    Sorry sve mi jos novo 🤔

Dan ciklusa 😅

Hahaha a to sam gore pisala u tekstu nesto i stoji mi u opisu..znaci kad sam stala s pilulama, 1.mj mi bilo 44, 2.mj 41 dan,a sad jos nisam dobila odnosno danas 49 DC 😄😄

Trudnoca je tu ❤️ ali mene malo brine slaba sjena.
    No s obzirom na duge cikluse, moguce da ti je O bila kasno.
    Ako imas mogucnosti odi izvadi betu 
    Ili se naruci u gin i strpljivo cekaj prvi pregled 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Angeleyes
    08. Listopad 2020. 21:44

Evo i mene, čitam vas i učim
    Nego, čini mi se da se kod vas stalno nešto događa, u mene nikakvih simptoma niti ičega. Ovulacija bila krajem prošlog tjedna, pokrili dosta dobro ovaj put. Pa ćemo vidjet. Sasvim sigurno se ne testiram dok ne zakasni.
    Primijeti li svaka žena implantaciju jednako, čudan iscjedak i to? Već imam osjećaj da ću jednoga dana bit trudna a neću ni primijetit odmah. Ja redovito idem na wc ujutro u 5h, osjećam sve moguće mirise i sl. Al vještica dođe uredno svaki put. 

U svakom slučaju, čestitam na plusićima i želim da mi ostale što prije ugledamo svoje! 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.