Ima dana kada padnemo pa nas ovako divne osobe dignu jer prolazimo isto ♥
I ja vama saljem zagrljaje i znate kaj, nek ide sve u jedno mjesto e pa kupiti cu taj test i sutra pisnuti, cisto da se rijesim agonije! Etogac !
A ako bude minus vec cu iduci tjedan u novo hopsanje,barem su mi ciklusi po 25-26 dana max, ne moram cekati npr 35 dana kao neke !
Eto, sad recite sto hocete 😂😂😂
Uzet cu neki jeftiniji da ne trosim puno para, dan prije neocekivane ce dati jasnu sliku.
Mirjam hoces se pridruziti mom ludilu ? Ahahhahahhahahahha
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Slusajte sad ovo, najveci hit godine! Juce su ki stigle traperice iz Diesel-a . A na njima pise : pregnant soon….🤭😔
Koji ZNAK ♥ wow !!!! Gustaj u trapericama dok jos stanes u njih 😍🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Slusajte sad ovo, najveci hit godine! Juce su ki stigle traperice iz Diesel-a . A na njima pise : pregnant soon….🤭😔
ovo mi je definitvno top izjava skupa Watsoninim testicem danas ❤️❤️❤️❤️ daj link od hlaca da vidimo kakve su to
Sad sam sama sebi bila rekla, smiri se zeno nek ide sve u onu stvar...
Pozdrav cure. Evo i dalje sam u bolnici, prate stanje, dobivam terapiju. Još ništa ne znam i je li nešto pomoglo. Malo sam klonula, ali to je valjda normalno.
Ljubim vas puno 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa , sve ce biti sobro, bice sve okej , drzi se. Molim te. Saljem ti svu pozitivnu energiju da te sto brze oporavi❤️.
❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Boli li te sto? Koliko shvacam prognoze su tabletama maknuti plod iz jajovoda?
Ma jok watson, ja kupila testove za trudnoce jos u kolovozu kad i folnu, pa reci ko je tu lud 😂😂 I sad ih samo gledam u kupaonici i govorim sutra cu, sutra cu... 😂 Al necu. Bar u petak ili subotu sa prvim jutarnjim bi ja to 😊
Andela, morat ces ubrzo prekrizit ovaj "soon" na trapkama hehe 🤗🤗
Ja se ancioo ne bi brinula na tvom mjestu, pa i dan nakon ovulacije je plodan i mozda je bas danas taj odlucujuci 🤞🎉
Pozdrav cure. Evo i dalje sam u bolnici, prate stanje, dobivam terapiju. Još ništa ne znam i je li nešto pomoglo. Malo sam klonula, ali to je valjda normalno.
Ljubim vas puno 😘
Drzi se! ❤️
Jel beta pada?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nije sigurno je li se uhvatilo u jajniku ili cerviksu. Jako je sitno i teško se vidi. Jako sam naduta od lijeka pa se i zbog toga sad teže vidi. Jutros su mi vadili betu, ali ne znam rezultat. Možda ću više znati kasnije ili predvečer kad dolazi moja doktorica.
Grlim vas
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji