Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    07. Listopad 2020. 10:54

Ima dana kada padnemo pa nas ovako divne osobe dignu jer prolazimo isto ♥
    I ja vama saljem zagrljaje i znate kaj, nek ide sve u jedno mjesto e pa kupiti cu taj test i sutra pisnuti, cisto da se rijesim agonije! Etogac ! 
    A ako bude minus vec cu iduci tjedan u novo hopsanje,barem su mi ciklusi po 25-26 dana max, ne moram cekati npr 35 dana kao neke ! 
    Eto, sad recite sto hocete 😂😂😂
    Uzet cu neki jeftiniji da ne trosim puno para, dan prije neocekivane ce dati jasnu sliku.
    Mirjam hoces se pridruziti mom ludilu ? Ahahhahahhahahahha

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    07. Listopad 2020. 10:55

Andela111

Slusajte sad ovo, najveci hit godine! Juce su ki stigle traperice iz Diesel-a . A na njima pise : pregnant soon….🤭😔

Koji ZNAK ♥ wow !!!! Gustaj u trapericama dok jos stanes u njih 😍🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

07. Listopad 2020. 10:58

Andela111

Slusajte sad ovo, najveci hit godine! Juce su ki stigle traperice iz Diesel-a . A na njima pise : pregnant soon….🤭😔

ovo mi je definitvno top izjava skupa Watsoninim testicem danas ❤️❤️❤️❤️
    daj link od hlaca da vidimo kakve su to

Sad sam sama sebi bila rekla, smiri se zeno nek ide sve u onu stvar...

Pupa
    07. Listopad 2020. 12:26

Pozdrav cure. Evo i dalje sam u bolnici, prate stanje, dobivam terapiju. Još ništa ne znam i je li nešto pomoglo. Malo sam klonula, ali to je valjda normalno. 
    Ljubim vas puno 😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    07. Listopad 2020. 12:28

Andela111

Pupa , sve ce biti sobro, bice sve okej , drzi se. Molim te. Saljem ti svu pozitivnu energiju da te sto brze oporavi❤️.

❤️

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Lindsay
    07. Listopad 2020. 12:33

Boli li te sto? Koliko shvacam prognoze su tabletama maknuti plod iz jajovoda?

07. Listopad 2020. 12:44

Ma jok watson, ja kupila testove za trudnoce jos u kolovozu kad i folnu, pa reci ko je tu lud 😂😂 I sad ih samo gledam u kupaonici i govorim sutra cu, sutra cu... 😂 Al necu. Bar u petak ili subotu sa prvim jutarnjim bi ja to 😊
    Andela, morat ces ubrzo prekrizit ovaj "soon" na trapkama hehe 🤗🤗
    Ja se ancioo ne bi brinula na tvom mjestu, pa i dan nakon ovulacije je plodan i mozda je bas danas taj odlucujuci 🤞🎉 

07. Listopad 2020. 12:47

Ah vidjet cemo, sta Bog da i sreca junacka :D
    Pupa drz se! <3

Sanjarka88
    07. Listopad 2020. 13:07

Pupa

Pozdrav cure. Evo i dalje sam u bolnici, prate stanje, dobivam terapiju. Još ništa ne znam i je li nešto pomoglo. Malo sam klonula, ali to je valjda normalno.
    Ljubim vas puno 😘

Drzi se! ❤️
    Jel beta pada? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    07. Listopad 2020. 13:13

Nije sigurno je li se uhvatilo u jajniku ili cerviksu. Jako je sitno i teško se vidi. Jako sam naduta od lijeka pa se i zbog toga sad teže vidi. Jutros su mi vadili betu, ali ne znam rezultat. Možda ću više znati kasnije ili predvečer kad dolazi moja doktorica. 
    Grlim vas

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.