Tonka55 ti si svoje cudo docekala ♥ shvacam koliko si to zeljela sve ove mjesece i sada samo uzivajte,eto slazu se stvari kao kockice ,valjda tako treba biti! Javi nam svakako razvoj dogadaja 😍☁
Vjerujem da ce svaka od nas docekati svoje cudo 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro ženice ☕
Kako ste? Pupa kakvo je stanje?
Kod mene ništa. Ovaj ciklus neću sumanuto pratiti simptome i aplikaciju nego ćemo opuštenije😁 mislim da ću produžiti na folikulometriju da vidim kakvo je stanje sa O. Danas sam 7 DC.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
jutro zenice, ja sam malo tuznjikava jer mislim da mi je O nocas bila, bol me probudila
e sada hopsat cemo danas pa sta bude da bude, iskreno ne nadam se nicemu samo vidim po svom tijelu da su mi ciklusi zaista u komi :D :D inace sve 5
Dan je neki kisovit pa sam i ja isto tako usrana
Dobro vam ovo jesensko jutro ☔
Meine strasno vuce piskit... Za vikend ne bi trebala dobit, od jucer kao da imam menstrualne grceve, cak sam na poslu isla provjeravat dal je sta iscurilo, takav osjećaj sam imala. Uglavnom bas me strah 😒
jutro zenice, ja sam malo tuznjikava jer mislim da mi je O nocas bila, bol me probudila
e sada hopsat cemo danas pa sta bude da bude, iskreno ne nadam se nicemu samo vidim po svom tijelu da su mi ciklusi zaista u komi :D :D inace sve 5
A jebemu misa nemoj biti kao vrijeme ... usrana 🤣
Stigne se to i danas zalijepiti samo pozitiva 🤞
Dobro vam ovo jesensko jutro ☔
Meine strasno vuce piskit… Za vikend ne bi trebala dobit, od jucer kao da imam menstrualne grceve, cak sam na poslu isla provjeravat dal je sta iscurilo, takav osjećaj sam imala. Uglavnom bas me strah 😒
Ajde pisni 🤞🤞🤞
A jebemu misa nemoj biti kao vrijeme … usrana 🤣
ma cisto sumnjam, ja mislila bit ce O oko petka pa svaki drugi dan
kad nocas bolovi ajmetako da ak je i bila joooj dode mi da vristim
a stvarno se osjecam usrano 🤣🤣🤣 ako i ima koji plivac da je uspjesan onda je to taj od subote i nedjelje
iako iskreno mislim da ni od ovog ciklusa nema nista
Kako si ti?
A jebemu misa nemoj biti kao vrijeme … usrana 🤣
ma cisto sumnjam, ja mislila bit ce O oko petka pa svaki drugi dan
kad nocas bolovi ajmetako da ak je i bila joooj dode mi da vristim
a stvarno se osjecam usrano 🤣🤣🤣 ako i ima koji plivac da je uspjesan onda je to taj od subote i nedjelje
iako iskreno mislim da ni od ovog ciklusa nema nista
Kako si ti?
Izvana ok a u duši Hirošima i Nagasaki 😅
Bombe emocija , zbunjenosti, iscekivanja, istrazivanja ... Puno radim da maknem misli od nalaza... Ali sve me stigne navecer uz tv.
No kako je bilo gadno za vikend sada sam kao metak. Povjerila sam se najblizima, izmjenili smo iskustva,uglavnom su pozitivni utisci nakon razgovora, mnogih pretresenih dobrih zavrsetaka ovakvih prica. Mislim da cu ovaj nalaz baciti u smece i kod privatnika u Zg otici po novi prvom prilikon kad se decko vrati. Ako i tada bude tako lose a Boze u 21. Smo stoljecu idemo se piknuti malo na mpo i bit ce to sve ok.
Jutro ženice ☕
Kako ste? Pupa kakvo je stanje?
Kod mene ništa. Ovaj ciklus neću sumanuto pratiti simptome i aplikaciju nego ćemo opuštenije😁 mislim da ću produžiti na folikulometriju da vidim kakvo je stanje sa O. Danas sam 7 DC.
Javi nam se s folikulometrije 🤞
Odnosno poslije 😉
Irenaa0809 - ❤️➕
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Missy87 - 04.10. - 3 dana kasni ♥️
Olimpija - 06.10. - 1 dan kasni ❤️
Mirjam2 12.10. - 5 dana ❤️
Inana1- 15.10. - 8 dana❤️
Chloe - 17.10. - 10 dana ❤️
Andela111 - 22.10. - 15 dana❤️
Ancioo- 27.10. - 20 dana♥️
Anabelaaaa - 29.10. - 22 dana❤️