Cure evo i Maja Suput je trudna 🤔
Znaci i mi cemo biti sigurno 🤣
hahha znaci imamo fore jos 🤣🤣🤣🤣 Budemo i mi vec
Pupa drži se, javi nalaze ♥️
Watson samo ti piški sutra. To bi bio 11dpo?
Andela traperice su👍👍♥️
Lindsay 😂😂hoćemo sigurno 😁
Andela traperice su👍👍♥️
Lindsay 😂😂hoćemo sigurno
hocmeo hocemo 👍👍👍👍 moramo se preselit u grupu ljetne bebe 2021
Andela traperice su👍👍♥️
Lindsay 😂😂hoćemo sigurno
hocmeo hocemo 👍👍👍👍 moramo se preselit u grupu ljetne bebe 2021
Daaaaa moramo 🤭🤭😁🥳♥️
Linday aaaa jel je ?! Eto u 40. 👆ahahahha koja vijest!
Pupa mila drzi se,od srca ti zelim da cim prije zavrsi ta agonija 🙏
Bella da,da sutra bi bio 11 DPO, piskim ako ne dobijem u meduvremenu 😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jooj watson jedva čekam tvoj testić sutra🤞🤞🤞🤞 da nam se prva pridružiš službeno u Ljetne bebe 2021💛 😁 mi smo još sve neslužbeno tamo 😂😂
Pozdrav svima!
Zbunjena sam pa me zanima ako je ijedna imala takvo iskustvo bila bi zahvalna da podijeli....
Imali smo odnose u plodne dane, inače imam kratak ciklus (max 24 dana, ponekad i kraće), 30. 9. sam trebala dobiti menzis ali nisam dobila, a to mi se dogodilo samo kad sam prošli put bila trudna (nikada mi menzis nije izostao).
E sad, po simptomima - nabrekle dojke, mučnine (kao u ranijoj trudnoći), povremeni grčevi,... sam bila sigurna da sam trudna. Međutim, u ned ujutro (prvi urin) sam napravila test (First Sign), 4 dan kako mi je kasnila, i bio je negativan.
Menzis mi još nije došao pa sam i jučer, 6 dan po izostanku, napravila test (one trakice) i negativan je.
Menzis još nisam dobila... Ne znam što se zbiva. Zvala gin ali sestra mi je rekla da krajem tjedna napravim test pa onda zovem.
Mene se je sad već frka....
Jel moguće da sam prerano napravila test? Ali svi ti testovi bi trebali očitati trudnoću i par dana prije izostanka a ne kad već kasni kao meni.
Ako stvarno nisam trudna onda me brine što mi je.
Molim iskustva, mišljenja....
Poludit ću, samo o tome mislim.
I kad koja radi trakicu? Ajmo popis da možemo iščekivati.
Ja mislim da sam trudna. Nisam više piškila nakon zadnjeg testića kojeg sam tu stavila. Kroz 10 dana idem na pregled. M još nema. Ako sam trudna, već će se vidjeti na uzv, ako nisam opet će se vidjeti..
Osjećam promjene u maternici, neugodu u leđima.. u svakom slučaju, optimistična sam. Što god bude, bit će kako mora biti.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pozdrav svima!
Zbunjena sam pa me zanima ako je ijedna imala takvo iskustvo bila bi zahvalna da podijeli….
Imali smo odnose u plodne dane, inače imam kratak ciklus (max 24 dana, ponekad i kraće), 30. 9. sam trebala dobiti menzis ali nisam dobila, a to mi se dogodilo samo kad sam prošli put bila trudna (nikada mi menzis nije izostao).
E sad, po simptomima - nabrekle dojke, mučnine (kao u ranijoj trudnoći), povremeni grčevi,… sam bila sigurna da sam trudna. Međutim, u ned ujutro (prvi urin) sam napravila test (First Sign), 4 dan kako mi je kasnila, i bio je negativan.
Menzis mi još nije došao pa sam i jučer, 6 dan po izostanku, napravila test (one trakice) i negativan je.
Menzis još nisam dobila… Ne znam što se zbiva. Zvala gin ali sestra mi je rekla da krajem tjedna napravim test pa onda zovem.
Mene se je sad već frka….
Jel moguće da sam prerano napravila test? Ali svi ti testovi bi trebali očitati trudnoću i par dana prije izostanka a ne kad već kasni kao meni.
Ako stvarno nisam trudna onda me brine što mi je.
Molim iskustva, mišljenja….
Poludit ću, samo o tome mislim.
Nemam takvo iskustvo pa ti ne mogu pomoći , može se dogoditi da se ciklus oduži iz nekog razloga. Meni se odužio jedan mjesec nakon spontanog ali ostalo su mi vise manje redoviti.
Ali dobro je što ćeš ići kod ginekologa pa će ti on znati reći više u čem je problem.
U svakom slučaju sretno i javi kako je prošao pregled🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji