Jutro cure uz kavicu! 🙌
Anciooo jaooo pa ne bacaj sve u vodu,sad samo hopa cupa...daleko si jos od ocajavanja, sada samo treba jako.
Zamisli i ja sam tako ovaj mjesec osjetila O, a i znala sam kada je, ostra jaka bol u lijevom jajniku u 23h navecer i super da je tako bilo jer smo odmah pokrili...mada zeni tada bas i nije do hopsanja!
Mirjam jel planiras kupiti testic ?
Mene vuce ali obilazim Dm na siroko da me ne ponese 😂😂😂😂 nije da vjerujem kinezima 100% ali samo cu se zbedirati a dati pare za to.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Olimpija kakvo je stanje kod tebe?
Anci plivaci od vikenda su cekali spremni, ne brini 😁🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lindsay ma biti ce sve u redu , ja sam luda na taj nalaz kao da je moj, to se tako ne pise kuzim se toliko u nalaze! Dijelom su mi struka.
Ugl, ovdje sam naucila da je dovoljan jedan jedini spermic za cudo tako da ne brini sve ce se to rijesiti...
Bella javi nam 🙏😍
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav, cure!
Ne dajte se negativnome, kiša je dio prirode, a priroda je lijepa. Nadjite i nešto dobro u svemu što vam se čini loše ili ružno, bit će vam lakše.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
joj dame moje oci mi se napunile suzama citajuci vase poruke podrske, sanjarko moja mislim da bi to bilo cudo :D
od danas cu hopsat bez stresa, malo sam se sokirala sto je O tako rano ali dobro, sta sada :)
Postoji mogucnost da cu danas vrlo vjerojatno poslije posla plakat
Kaze M jutros, pa sto se brines dogodit ce se kad se budemo najmanje nadali, bitno da smo zdravi i zajedno i zagrli me a ja jadna na rubu suza, maloprije mu posaljem poruku da ne mogu radit koliko sam umorna a on na salu okrene, kaze, mala bi na porodiljni i tocka uz sve te psihicke teske trenutke on nade nacin da me nasmije
Nadam se da ce mi na kraju ovaj dan ispast donekle ok :) ljubim vas cure i hvala vam sto ste tu
Ancioo uskoro ces na zasluzeni porodiljni, vjerujem u to...
Ja si isto svaki dan pomislim kako mi treba predah od posla da se mogu posvetiti obitelji maksimalno, cekam iz dana u dan taj plusic...ali doci ce prije ili kasnije, a sto ga duze cekam to cu biti sretnija kada odem na bolovanje-mada ovo glupo zvuci ahhahahha ♥
Imas podrsku a to je ono najbitnije, M je uz tebe ! Dpci ce i blagoslov u vasu malu obitelj.
Moramo se barem ovdje bodriti jer izvan ovih okvira je tesko 😅
Andela gdje si zeno? Jel hopsate ?,
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
uff Watson rasplakala me i ti
osjetim dole jos bol, mozd O tek stize, nisam pametna evo
cure sta bude bit ce
samo sam ja malo lose pa se moram izjadati
Ma žene moje sve će to biti dobro💛♥️
Ancioo ma plivači svakako mogu tako dugo preživjeti,tako da ne bediraj se prije reda😁 obavit će oni svoj posao kako spada🤭♥️
Jedva čekam da pišnete na te testove🤭🤭🤭🤞🤞
oh joj da mi kasni M i da ovako cmizdrim na vase poruke odmah bi znala sta je
Hvala vam i zaista sam zahvalna dragom Bogu sto sam naisla na ovaj forum i upoznala vas, ljubim vas
❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋
Sortiraj odgovore
Najstariji