Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    07. Listopad 2020. 08:13

Jutro cure uz kavicu! 🙌
    Anciooo jaooo pa ne bacaj sve u vodu,sad samo hopa cupa...daleko si jos od ocajavanja, sada samo treba jako.
    Zamisli i ja sam tako ovaj mjesec osjetila O, a i znala sam kada je, ostra jaka bol u lijevom jajniku u 23h navecer i super da je tako bilo jer smo odmah pokrili...mada zeni tada bas i nije do hopsanja! 
    Mirjam jel planiras kupiti testic ? 
    Mene vuce ali obilazim Dm na siroko da me ne ponese 😂😂😂😂 nije da vjerujem kinezima 100% ali samo cu se zbedirati a dati pare za to.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    07. Listopad 2020. 08:17

Olimpija kakvo je stanje kod tebe?

Anci plivaci od vikenda su cekali spremni, ne brini 😁🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    07. Listopad 2020. 08:17

Lindsay ma biti ce sve u redu , ja sam luda na taj nalaz kao da je moj, to se tako ne pise kuzim se toliko u nalaze! Dijelom su mi struka.
    Ugl, ovdje sam naucila da je dovoljan jedan jedini spermic za cudo tako da ne brini sve ce se to rijesiti...
    Bella javi nam 🙏😍

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

SunnyS
    07. Listopad 2020. 08:38

Pozdrav, cure!
    Ne dajte se negativnome, kiša je dio prirode, a priroda je lijepa. Nadjite i nešto dobro u svemu što vam se čini loše ili ružno, bit će vam lakše. 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Lindsay
    07. Listopad 2020. 08:38

Tako je Watsoon, hvala ❤
    Valentina javiiii seeeee?

07. Listopad 2020. 08:43

joj dame moje oci mi se napunile suzama citajuci vase poruke podrske, sanjarko moja mislim da bi to bilo cudo :D
    od danas cu hopsat bez stresa, malo sam se sokirala sto je O tako rano ali dobro, sta sada :)
    Postoji mogucnost da cu danas vrlo vjerojatno poslije posla plakat
    Kaze M jutros, pa sto se brines dogodit ce se kad se budemo najmanje nadali, bitno da smo zdravi i zajedno i zagrli me a ja jadna na rubu suza, maloprije mu posaljem poruku da ne mogu radit koliko sam umorna a on na salu okrene, kaze, mala bi na porodiljni i tocka uz sve te psihicke teske trenutke on nade nacin da me nasmije

Nadam se da ce mi na kraju ovaj dan ispast donekle ok :) ljubim vas cure i hvala vam sto ste tu

watson009
    07. Listopad 2020. 09:59

Ancioo uskoro ces na zasluzeni porodiljni, vjerujem u to...
    Ja si isto svaki dan pomislim kako mi treba predah od posla da se mogu posvetiti obitelji maksimalno, cekam iz dana u dan taj plusic...ali doci ce prije ili kasnije, a sto ga duze cekam to cu biti sretnija kada odem na bolovanje-mada ovo glupo zvuci ahhahahha ♥
    Imas podrsku a to je ono najbitnije, M je uz tebe ! Dpci ce i blagoslov u vasu malu obitelj.
    Moramo se barem ovdje bodriti jer izvan ovih okvira je tesko 😅
    Andela gdje si zeno?  Jel hopsate ?,

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

07. Listopad 2020. 10:35

uff Watson rasplakala me i ti
    osjetim dole jos bol, mozd O tek stize, nisam pametna evo
    cure sta bude bit ce
    samo sam ja malo lose pa se moram izjadati

Bella🌟
    07. Listopad 2020. 10:37

Ma žene moje sve će to biti dobro💛♥️
    Ancioo ma plivači svakako mogu tako dugo preživjeti,tako da ne bediraj se prije reda😁 obavit će oni svoj posao kako spada🤭♥️
    Jedva čekam da pišnete na te testove🤭🤭🤭🤞🤞

07. Listopad 2020. 10:49

oh joj da mi kasni M i da ovako cmizdrim na vase poruke odmah bi znala sta je
    Hvala vam i zaista sam zahvalna dragom Bogu sto sam naisla na ovaj forum i upoznala vas, ljubim vas
    ❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.