Aha,sad kuzim,on se dakle pije od 2.d ciklusa
Nije me jos nitko slao na vadenje tih hormona ali vjerojatno hoce uskoro.
Briseve sam radila prije god dana bili su u redu, radim ih ponovno za 10ak dana da imam friske nalaze.
Hvala ti i znas sto, primiti ce se vama ako ne ovaj ciklus onda iduci sigurno 🙌😉♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Meni ovulira lijevi jajnik. Boli i iscjedak. Da potvrdim pisnem trakicu kad i ona luda tamnija od kontrolne linije. Trebala sam zamrznuti sjeme od dragog pa se oploditi 🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂
Ja sam bas skolski primjer , O svakih 14 dana godinama vec i menstruacija svakih 28...
Da me htjelo masiti bar ovaj mjesec da su plivaci mogli sta napraviti 9dc ali eto... nece pa nece....
Navodno ce dragi moci doci pocetkom 12 mj tocno na pocetak plodnih dana... mislim da necu moci hodati kada budemo obavili sav posao nakon sto se pozelimo 🤣😂🤣😂
Watsoon kako i ti kazes... zalosno sto jos moram raditi. Inventure i Bozicno doba 🙄
Ja sam planirala prije 4 mjeseca sve to propustiti s porodiljnog mahati ali zivot je rekao nece moci... iznenadio me 🤣
Pozdrav svima!
Zbunjena sam pa me zanima ako je ijedna imala takvo iskustvo bila bi zahvalna da podijeli….
Imali smo odnose u plodne dane, inače imam kratak ciklus (max 24 dana, ponekad i kraće), 30. 9. sam trebala dobiti menzis ali nisam dobila, a to mi se dogodilo samo kad sam prošli put bila trudna (nikada mi menzis nije izostao).
E sad, po simptomima - nabrekle dojke, mučnine (kao u ranijoj trudnoći), povremeni grčevi,… sam bila sigurna da sam trudna. Međutim, u ned ujutro (prvi urin) sam napravila test (First Sign), 4 dan kako mi je kasnila, i bio je negativan.
Menzis mi još nije došao pa sam i jučer, 6 dan po izostanku, napravila test (one trakice) i negativan je.
Menzis još nisam dobila… Ne znam što se zbiva. Zvala gin ali sestra mi je rekla da krajem tjedna napravim test pa onda zovem.
Mene se je sad već frka….
Jel moguće da sam prerano napravila test? Ali svi ti testovi bi trebali očitati trudnoću i par dana prije izostanka a ne kad već kasni kao meni.
Ako stvarno nisam trudna onda me brine što mi je.
Molim iskustva, mišljenja….
Poludit ću, samo o tome mislim.
Pozdrav, ja sam imala sličnu situciju prije par mjeseci. Isto tako mjesečnica redovita, bez odstupanja većih ili manjih od 2 dana. Taj put kasnila tjedan dana i mi se poveselili da je trudnoća u pitanju, napravila test i negativan, jos 3 i negativna.. Nakon 9 dana kašnjenja mjesečnica je nažalost stigla. Svaki idući mjesec je došla po planu, jedino taj put je toliko kasnila, a zašto, to ne znam.
👩🏻27 god.
👨🏼31 god.,
Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨👩👧💕
Pozdrav svima, prvo cestitam svima na plusicima, drugo ne pisem nista jer nemam sta cicke ko malo natečene par dana malo bole, M jos nema kao trebala je doc prije 3 dana ali imali smo odnose cesto tako da s jedne strane ne ocekujem da ce nesto biti jer vec godinu i pol se borimo i svaki mj razocarenje kao sto sam bila prije rekla... Uglavnom vidim da ima i losih vijesti ovdje sto da kazem, zao mi je cure nadam se da cemo i mi brzo ugledat svoje plusice... Eto sta da vam kazem citam vas stalno saljem svima puse volim vas 🤗🥰😘
https://ibb.co/zV2SZHv
https://ibb.co/PMgJLhb
Dame moje drage 🥰 evo me, ležim s dignutim nogama u zraku 😬 izgleda da nije sve tako crno kao sto sam jutros mislila, našla sam jedan cb u kutiji i otišla kupila ove roza, izgleda da O tek stiže 💪🏻
Noćas me probudila bol u jajnicima, vise u desnom, a maloprije je titrao lijevi
Hopsanje odrađeno, ako stignemo opet ćemo sutra i prekosutra ma i za vikend :)
Popravilo mi se raspoloženje
Evo curke upravo sam dobila M sta da vam kazem dalje u pobjede!! 🤗🤗😉😉🥰🥰
Zdravo drage , ovdje smo sve sa istim problemom. Nedavno mi je dijagnosticiran pcos uzrokovan Inzulinskom rezistencijom. Na terapiji sam Merforminom 2x 500 mg unazad tri mjeseca. Ovulacija je bila prosli mjesec ovaj kasni malo.. Nismo ostvarili trudnocu godinu dana, MM 25; ja 24 godine. Da li neko ima isti problem? Da li ste uspjele prirodno ostvariti trudnocu sa tom dijagnozom..
Uz Metformin uzimam Inofolic prasak. Mozda nekome bude od pomoci. Svako dobro vam zelim i sto prije da vidite svoj plusic. Meni bi ovo bila prva trudnoca a bebu bas zelimo. Javljam vam svoje rezultate i pratim vas ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji